../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif נראה אם אני ימצא 100
1. קוראים לי חלי 2. אני בת 17 ו-3 חודשים 3. מא"ע 4. עברתי טסט ראשון ב-23.11
5. אני וידיד עברנו באותו יום 6. הידיד הזה היה החבר הרציני הראשון שלי 7. היינו ביחד 9 חודשים 8. הייתי בארה"ב פעמיים במסגרת משלחות 9. הפעם השניה היתה הרבה יותר טובה 10. החלום שלי זה להיות שחקנית 11. החלום השני שלי הוא שיהיה לי חדר שלם של בגדים ונעליים 12. השחקן הישראלי האהוב עליי הוא יהודה לוי 13. אני מתה לדעת לרקוד 14. או לשיר 15. כשאני יהיה אמא, אני ישלח את הילדים שלי לחוג ריקודים מגיל 4 16. לבנות שלי בע"ה יקראו אנה ומילה 17. אני עוד לא סגורה על עצמי אם אני רוצה להשמין או לרזות 18. אני מכורה לערוץ האופנה 19. יש לי אובססיה לשיניים נקיות 20. ולשיער מסודר 21. אני לומדת בכיתה י"ב 22. המוגברים שלי הם תאטרון ותקשורת 23. המאכל האהוב עליי זה תפוחי אדמה בכל הסגנונות ובעיקר הצ'יפס של מקדונלדס. 24. אבל אני כרגע במשטר מזון 25. וזאת על מנת להיכנס לג'ינס שקניתי לבר מצווה של בן דוד שלי 26. אני עדיין מחפשת חולצה ונעליים לבר המצווה הזאת. עוד שבוע וחצי. 27. אנחנו חבורה של 7 בנות 28. המורה שהכי התחברתי אליה היא המחנכת שלי בכיתה ז' עד ט' 29. כשאני יהיה גדולה אני יעשה ניתוח אף 30. יש לי עגיל בפופיק מיולי 04 31. ההורים שלי גרושים משהייתי בת 3 32. אבא שלי הוא הבן אדם הכי קמצן שאני מכירה 33. אני בחיפושים אחר עבודה היום 34. אני מכורה לבת של בת דודה שלי אור
היא בת שנתיים והיא גרה 2 קומות מתחתיי 35. אני לא אוהבת להתנשק עם לשון 36. ואני אוהבת שנוגעים לי בגב 37. חולה על מסז'ים, מבחינתי זה תמצית החיים הטובים 38. אני אוהבת להשתכר
39. זה משחרר אותי 40. אני גרה לבד עם אמא 41. 2 האחיות שלי בת"א 42. אחת מהם שפית במסעדה שם 43. אני ממש ממש ממש רוצה לטוס לארגנטינה 44. הייתי מכורה ל"המורדים" 45. אבל לא הייתי תולה פוסטרים/קונה אביזרים וכו'. זה דפוק 46. האוטו שאני הכי רוצה זה קדילק לבנה גג פתוח שנת 67' 47. אני צינית,אדישה ותוקפנית מדי [חח] 48. אבל אומרים שאני חקיינית טובה 49. קיבלתי 99 בבגרות מעשית בתאטרון
ואני גאה בעצמי חחח 50. 3 בנים דחו אותי בחיים, אבל עכשיו הם על הזין שלי 51. לא משנה כמה פעמים אני יראה טיטניק, אני תמיד יבכה 52. אני שונאת לחזור על עצמי פעמיים 53. אני שונאת מתנשאים, שקרנים, צבועים וילדותיים 54. יש לי אוזן רגישה 55. אני שונאת לשמוע אנשים אוכלים, ובמקרים נדירות אפילו נושמים 56. שונאת לחכות למישהו 57. אני מתה על מתנות והפתעות 58. כשחם לי ואפילו קצת אני מפסיקה לתפקד 59. הומור שחור מצחיק אותי 60. שונאת שבנים הולכים להיות ג'ובניקים בלי הצדקה 61. הפרופיל שלי [בצבא] הוא 64 בגלל תת משקל 62. אני שוקלת 44, אולי פחות 63. אני מפחדת מהחושך כי יש לי דמיון מפותח 64. אני תמיד מפחדת שיאנסו אותי 65. פעם גרתי בשכונה שנחשבת שכונת "עוני" 66. ותמיד אנשים היו בשוק כששמעו שאני משם 67. אבל עברתי דירה בחופש הגדול 68. אני תמיד מאמינה לאנשים, ואני שונאת את זה 69. אני חשדנית, שזה סותר. לוידת. 70. כשהייתי ביסודי קראו לי "תחת ברווז" כי הוא תמיד יצא בחוץ חחחחח 71. כשהייתי בכיתה ג' גזרתי לעצמי פוני ויצא לי זוועה 72. את השערות שגזרתי החבאתי מאחורי המכונת כביסה כדי שאמא לא תראה
אוי הייתי הזויה 73. אני מזל בתולה 74. אז אני מאוד ביקורתית 75. החברות שלי הם החברות הכי מדהימות בעולם
76. הנשיקה הראשונה שלי היתה בגיל 14 וחצי 77. ומאז יש לי טראומה מלשון, אבל זה עבר קצת 78. אני מתה על עגילים 79. אני לובשת רק ג'ינסים 80. בחיים שלי לא עבדתי במלצרות [דבר נדיר פה] 81. אין לי שעת עוצר 82. אני כי אוהבת את ל"ג בעומר ופורים. 83. שונאת את חנוכה, לוידת למה 84. אני גם שונאת את יום שבת 85. אני מכינה זיווה מושלמת
אבל הפסקתי כי זה משמין 86. ואני גם יודעת לעשות פנקייקים טעימים. אבל זה הכל אני לא מוכשרת במטבח 87. כשאני יתחתן אני יגור בארץ
88. אני מתה על דברים משוקולד 89. אני כותבת יומן אישי מכיתה ז' או ו' בערך 90. אני לא נוטה לשמור על קשר 91. אני ממש עצלנית 92. כשחזרתי מצו ראשון בחיפה הגעתי לת"א במקום לרדת בבנימינה
93. אני שקטה ואנשים חושבים שאני סנובית 94. מחמאות בהחלט יכולות להרים לי את המצב רוח, כשאנשים מתכוונים לזה כמובן 95. יש לי מצבי רוח משתנים 96. קיבלתי מחזור בכיתה ז', יום אחרי הטיול השנתי 97. לא רואים עליי שאני מרוקאית מ-2 הצדדים 98. והשם משפחה שלי נשמע יווני
99. אין לי לא סבים ולא סבתות 100.והדבר שאני חושבת שהכי חשוב בחיים- זה להיות מאושר וואי זה בטח משעמם תחת