1000 זה עוד קל לעבור...

מאיפה אתה מוצא את כל הדברים החמודים האלה?....

עכשיו אין לי זמן לשחק עם זה, אח"כ............

מתן4ל

New member
כן ראיתי, אבל זה לא משהוא...

לא מצליחים להבין את הקשר בין החיצים למספר המהלך שהם מתייחסים אליו (וחוץ מזה רגלי לא עושה גל משום מה)...

RichardSmith

New member
הצבעים סתם בשביל היופי...

כמובן שהחוזק מעיד על המהלך הבא... ורגלי כן עושה גלים, אבל יותר קטנים. הוא יכול להשפיע רק על שתי המשבצות באלכסות ממנו, המשבצת שהוא תופס והמשבצת לפניו (ולהחזיר מלכה או כלי מלכותי אחר). (אבל לא ממש צריך לספר לך את זה
) היופי של הצבעים מתבטא במלוא הדרו כאשר יש ממש הרבה אפשרויות...

מתן4ל

New member
הצבעים זה כדי לקבוע מי עושה את המהלך לא?

הצבע קובע מי מבצע את המהלך... הבעיה היא שהחוזק גם מעיד על המהלך שאחרי הבא ואי אפשר להבדיל בינהם וזה מעיק אבל אם זה סתם בשביל היופי אז סבבה... וצודק הרגלי כן עושה גלים (אבל לא על המשבצת שלפניו ולא על של עצמו)... נ.ב. שיחקתי משחק מלא...

RichardSmith

New member
הצבעים זה עבור המחשב...

הירוק מהלך שלך, הצהוב/כתום שלו. כמדומני הוא מחשב ארבעה צעדים קדימה. (המחשב של IBM חישב 8?) העיקר שהמחשב מבדיל... (גם אני שיחקתי משחק מלא, אבל הפסדתי.
)

מתן4ל

New member
כי לא החלפתם מלכות ../images/Emo13.gif

מחשבים* יכולים לראות המון קדימה ולכן הם יכולים לשחק גרוע אבל פתאום לעשות מהלך מטורף שלא חשבת עליו ואז אתה מקבל מט או מאבד צריח אבל אם המחשב בלי מלכה הוא לא יצליח פתאום לעלות על מהלך מטורף כזה כי פשוט אין כזה... אני דווקא ניצחתי אותו. (הוא הצליח לעשות מהלך מדהים וחיסל לי פרש תמורת 2 חיילים - ואחכ החלפנו מלכות אבל אני כל הזמן דאגתי שהכלים שלי במיוחד המלך יהיו במרכז והוא לא. ויותר מזה נתתי לו חייל בפינה שיאכל עם הפרש שלו והוא לא חשב על זה שהוא צריך את הפרש בצד השני כדי לעצור לי חיילים מלהכתיר) ועוד משהוא הכי מגניב - גם אם תגיע לסיום ותפסיד ויהיה למחשב מלכה לדעתי הוא לא יצליח להנחית מט עם מלך ומלכה נגד מלך (כי זה יותר מ8 מהלכים קדימה
) בקיצור תחליף מלכות ולדעתי תשיג לפחות תיקו... -------------------------- *רק מחשבים שחושבים באלגוריתם של מינמקס יש אלגוריתמים אבולוציונים אדירים שממש לא ככה ומאוד דומים לבני אדם .

pieceofmadness

New member
בהתחלה קראתי "לא החלפתם מכות" ../images/Emo12.gif

זה לא פרויד, זה אופטיקאי. או סתם מיק-מיהוק-בעל-פיהוק (מכירים את הסיפור הזה? גדלתי עליו לתפארת)

pieceofmadness

New member
אבל בזה הוא בטוח ינצח

ישבור לך את המפרקים בלי להרגיש אפילו. תמיד אנחנו החלשים!!

RichardSmith

New member
כרגיל

עשיתי הצרחה קצרה - פשוט להניע את המלך שתי משבצות ימינה. כמובן שחייבים שהרץ והסוס לא יהיו בשורה. (או לפחות בין המלך לצריך
) וכמובן שהמלך לא יזוז. (אפשר שהצריח יזוז, כן?)

מתן4ל

New member
התנאים להצרחה הם:

1) המלך והצריח לא זזו. 2) כל המשבצות בין המלך לצריח פנויות. 3) כל שלושת המשבצות שהמלך עובר בהם לא מאוימות (המלך לא מאוים בהתחלה המלך לא יהיה מאוים בסוף והמשבצת בין ההתחלה לסוף לא מאוימת).

sagima

New member
טוב... זה היה ביזבוז זמן

הוא פשוט גרוע... אני לא חושב שאיי פעם שיחקתי מול תוכנה שהייתה כלכך גרועה [אני לא מחשיב רמות נמוכות (במשחקים שיש בהם רמות כמובן) ].

למעלה