1000 זה עוד קל לעבור...

מתן4ל

New member
אבל, אבל זו תוכנת ציור!

אתה לא אמור לנצח אותה, אתה אמור להסתכל על הקישקוש שהיא ציירה על הלוח שחמט החדש שלך (עם הטוש הצהוב והכחול) ולהגיד לה: "איזה ציור יפה, עכשיו תמחקי אותו שאני אוכל לראות את הלוח". והכי חשוב לתוכנה הזו יש 3 יתרונות משמעותיים שאין לתוכונות אחרות: 1) היא מסתירה לך את הלוח ככה שיש לך פחות זמן לחשוב. 2) הכלים שלה נראים מוזר - "רגע כוכבית נינג'ה זה מלך או מלכה?" 3) והכי חשוב אתה מכתיר אוטומאטית למלכה גם במצב שבו להכתיר מלכה יגרום לפט ולהכתיר רץ יתן לך ניצחון בטוח. וחוץ מזה זה לא תוכנה משוכללת כ"כ נראה אותך מנצח בשחמט את פוטושופ

מתן4ל

New member
פחדן! 10000 זה לא השאלה האמיתית.

השאלה האמיתית אם מישהוא יכול להגיע לאינסוף... האם אפשר לבנות פרפקטום מובילה. אני עומד ליהיות הניוטון של המשחק הזה. אני בקרוב ימצא הוכחה שאי אפשר לבנות דבר כזה ואולי תוך כדי אני בטעות ימצא את המספר הכי גדול שאפשר להגיע אליו ואולי אפילו איך. תוך יום או יומים ימציאו את החוק השני של התרמודינמיקה כאן בפורום

RichardSmith

New member
מה זו האמת? ../images/Emo3.gif

אני מאמין שאי אפשר להמשיך עד אינסוף, רק אם יוצרים מבנה כדורי... אבל אז אי אפשר להשתמש בריבועים, כן? פשוט במבנה הזה חלק מהריבועים מוסרים את התגובה לשוליים...

מתן4ל

New member
אתה בכיוון...

הבעיה היא אכן שתמיד אחד מוסר את התגובה לשוליים ובכל זאת זה עדיין לא הוכחה שאפשר לחשב ממנה מה המספר הכי גדול שיכול ליהיות. אבל אם תמשיך ככה עוד קצת אתה תיהיה ניוטון בעצמך

pieceofmadness

New member
למה ללכת בדרך המסובכת??

אפשר פשוט לריב עם כל מה שזז, להשתלט על החברה המלכותית האנגלית ולכופף את כולם, וככה להיות ניוטון. מממ... בעצם, *זו* הדרך המסובכת

sagima

New member
אפשר להמשיך עד אינסוף

בהינתן לוח גדול מספיק, כמובן.

מתן4ל

New member
הא?!

אני די בטוח שהתוצאה לעולם לא תיהיה גדולה מ4 בחזקת מספר הריבועים בלוח (כל המצבים האפשריים). אני עובד על חסם עליון *הרבה* יותר קטן. איזה גודל של לוח הוא מספיק גדול בשבילך (לדעתי בכל לוח (סופי) זה יהיה סופי).

RichardSmith

New member
כל עוד הלוח סופי... זה די מספיק...

יש בעיה בשוליים, ליתר דיוק בפינה. כאשר הקשת נמצאת עם שתי הרגליים לכיוון החוץ.

מתן4ל

New member
אחד מהם...

גם אם יש לך מעגל המעגל הוא יציב - הבעיה לא חייבת ליהיות בשוליים...

RichardSmith

New member
איך המעגל יציב?

כל עוד יש לך איקס, זה יציב, או כמה איקסים. כאשר מחוש נוגע במחוש, יש תזוזה ולכן אי יציבות. (הכוונה במחוש היא כמובן שני הרבעים של הקשת...)

מתן4ל

New member
מעגל שכל הריבועים שלו כבוים

(למעשה עכשיו כשאני חושב על זה אתה צודק מצב כזה של מעגל הוא לא יכול ליהיות מצב התחלתי... באסה, כבר עמדתי להגיד לך שלדעתי אם תסובב כל ריבוע בציור שלך ב180 מעלות ותלחץ על אחד מ4 האמצעיים תקבל את המצב שיוצר הכי הרבה תגובות שרשרת)

למעלה