100greatest albums

michalQ

New member
100greatest albums

קווין במקום ה- 76 עם a night at the opera מוזר שהאלבום הזה הגיע למקום ה- 76. מגיע להם יותר! [התוכנית משודרת ב- vh1 ]

I n n u e n d o

New member
זה שהם

ב100 הגדולים - זה כבר מכובד

michalQ

New member
נכון,והייתה סקירה של המצעד והיה עוד

אלבום של קווין a kind of magic והוא במקום ה-90 משהו בסביבות. לא זוכרת מספר מדויק

queen man

New member
המצעד מבייש את עצמו

ואת שם הערוץ אם בטח היתנו אותו לאוזיס הוא משהו בסגנון הזה ב*ו*ש*ה

זה היה מצעד מוזר מאוד..

לפי דעתי היו אלבומים שהגיעו במקומות יותר מתקדמים משל "a night at the opera" והם לא משתווים אליו.:-\

זה ממש מפגר מצידך

שבמקום להתעסק במה שמעניין אותך,אתה מבזבז זמן על ירידות ועלבונות,ועם הצלחה כמו של הביטלס,זה הרי ברור שאי אפשר לומר שהם חרא של להקה,אז תמצא לעצמך עיסוק מעניין יותר ושיהיה לך יום נעים:)

FreddieMercury

New member
וזה ממש מפגר מצידך

לקחת קשה את כל מה שכולם אומרים. אם את לא מסוגלת להבין שאנשים רוצים לפעמים לצחוק על דברים, לצחוק על עצמם, או אחד על השני, אז יש לך בעיה חמורה. ההצלחה של הביטלס לא אומרת שום דבר על המוזיקה שלהם, וזה הטיעון הכי דבילי שיכולת למצוא. אז תפסיקי להתעצבן לחינם מכל מילה שאני מוציא מהפה, כי זה באמת לא מוסיף לך כבוד. בריאות ואושר.

זה נהיה עצוב

זה לא כזה טיעון דבילי,אתה יודע-זה לא שהם קנו את האלבומים שלהם,זה שהמוני מעריצים מכל העולם קנו אותם,וזה בגלל שהייתה להם מוזיקה נהדרת ואנשים רק חיכו לאלבום הבא שלהם.אני לא מתעצבנת מכל מילה שלך,אני מתעצבנת מהעובדה שאתה בא בגישה של "הביטלס חרא" ושוכח שרוב האומנים שהפכו לאגדות-הושפעו מהביטלס. חוץ מזה-זה ברור שכשאתה כותב כ"כ הרבה שטויות על הביטלס זה כי אתה רוצה תגובה על זה,אחרת זה פשוט פתטי להתחיל להתווכח על איך הייתה המוזיקה שלהם.אתה יכול לא לאהוב אותם אבל איך אפשר להגיד שהמוזיקה שלהם הייתה חרא?

FreddieMercury

New member
זה באמת נהיה עצוב...

נלך צעד צעד. א) זה כן טיעון דבילי. זה שהמוני אנשים קנו את האלבומים שלהם לא אומר שום דבר, אבל שום דבר, על איכות המוזיקה שבתוכם. המוני אנשים קונים גם אלבומים של בריטני ספירס, אז המוזיקה שלה טובה? אני מאוד מקווה שתסכימי איתי שלא. מצד שני, האלבומים המוקדמים של ג'נסיס אף פעם לא מכרו טוב, אבל יש מעט להקות שצרו מוזיקה טובה יותר ממה שהם יצרו. פופלריות לא אומרת שום דבר על איכות. תפנימי את זה. ב) את יכולה להגיד לי מתי כתבתי שהביטלס חרא? ג) אז מה אם הם הושפעו מהביטלס? אני מוקיר תודה לביטלס על השפעתם. אני מודע לחלוטין לזה שבלעדיהם גאונים כמו פרדי מרקורי, או מארק בולאן, או ג'ימי פייג', או רוג'ר ווטרס, לא היו עושים חצי ממה שהם עשו. אבל זה לא הופך את המוזיקה של לנון לטובה יותר מזו של מרקורי או של בולאן או של פייג' או של ווטרס, או של הרבה מאוד אחרים. ד) את יודעת מה? את באמת צריכה לקלוט שיש אנשים שיש להם טעם אחר משלך. זה הדבר הכי בסיסי שיש להבין. לאנשים יש טעם שונה. ויש גם כאלה, רחמנא ליצלן, שלא אוהבים את הביטלס, את קודש הקודשים. והם באמת לא אוהבים אותם. הם לא אומרים את זה בשביל תשומת לב, ולא בשביל להיות וואנה-בי נונקונפורמיסטים, אלא כי הם באמת לא אוהבים אותם. אני יכול להגיד עליהם מה שאני רוצה. גם שהם חרא (מה שלא אמרתי). לא מוצא חן בעיניך? כולי צער.

rainbow 1974

New member
בעעעעע תפסיקו!!!

היא מבינה טוב מאוד שיש לאנשים טעם אחר משלה, וזכותך להגיד על הביטלס מה שאתה רוצה (אפילו שהם חרא) אבל זה פשוט לא נחמד לשמוע (לקרוא) כאלה דברים על להקה שאוהבים. גם אני לא אוהבת את הביטלס אבל לא נראה לי שהם היו סתם להקה פופולרית כי לא נראה לי שעוד כמה שנים מישהו יגיד שהוא מושפע מבריטני ספירס והיא זאת שגרמה לו ליצור מוזיקה (לפחות לא מישהו שפוי) היה בהם משהו מיוחד.. אולי תסגרו את העיניין ותסכימו על זה שאתם לא מסכימים? כי הויכוחים האלה יכולים להימשך הרבה זמן..

FreddieMercury

New member
אז זה לא נחמד...

העולם גם הוא לא מאוד נחמד... ובנימה יותר רצינית. יש לי זכות להביע דעה. וגם אם הדעה שלי לא מוצאת חן בעיניה, מותר לי להביע אותה. ודרך אגב, כשהסקס פיסטולס רצו להוציא אלבום, הם היו צריכים להחליף שלוש חברות תקליטים, כי אף אחת לא האמינה שהרעש המזוקק והאגרסיבי הזה ישרוד בשוק. כשהאלבום יצא בסוף, הוא מיגר חצי מהמוזיקה שהיתה פופולרית לפניו. בקיצור, אין דרך לדעת מי יצור את הדבר הבא במוזיקה.

rainbow 1974

New member
ברור שיש לך זכות להביע דעה,

אני לא אמרתי שלא... אבל אפשר להתחשב מידיי פעם באנשים. הרבה פעמים כתבת שאתה לא אוהב את הביטלס, אתה לא חושב שפעם אחת מספיקה?

FreddieMercury

New member
פעם אחת בשביל הדעה.

שאר הפעמים, אלא אם כן זה תוך די ויכוח, בשביל הכיף. זה לא שכל הודעה שניה שלי מערבת את הביטלס.

למעלה