100greatest albums

rainbow 1974

New member
../images/Emo13.gif

גם את חמודה

FreddieMercury

New member
מותר גם מותר.

אבל אם לא אכפת לך, תפסיקי להגיב כל פעם שאני מוציא מילה רעה על הביטלס.

1Reebok

New member
כל המצעדים האלה הם זבל.

עשו פעם מצעד של הלהקות הטובות ביותר ב-Ynet. להקות כמו היי פייב, באקסטריט בויז, נ'סינק והספייס גירלז נכנסו לרשימה, ולמקומות מכובדים למדי, בעוד ש-The Who לא נכנסו אליה בכלל. אז בערך איבדתי את האמון שלי בכל רשימה שהיא, פרט לרשימה שלי

FreddieMercury

New member
המצעדים של VH1,

ומצעדים בכלל, אף פעם לא באמת אומרים משהו. הסיבה היחידה לראות אותם היא סקרנות לדעת מה חושבים שם בערוץ. ללילה באופרה מגיע מקום שני או שלישי לפחות לדעתי. ואני בטוח שהמצעד הזה לא הכיל עוד המון אלבומים ולהקות טובות, בזמן שנכחו בו המון אלבומי ואמני זבל.

michalQ

New member
זה היה זבל של מצעד

דסטניז צ'יילד במקום ה- 26 [אם אני לא טועה] כשקווין במקום ה- 76. משהו פה לא היגיוני. ואין לי מושג מי היה המקום הראשון, פיספסתי את זה.

FreddieMercury

New member
פשוט נפלא!!

ותגידי לי, איפה היו יס, או זפלין, או דיפ פרפל, או הקלאש, או ג'נסיס או... הבנתם את הקטע.

rainbow 1974

New member
(סאונדגרדן! סאונדגרדן!)

איך לעזאזל הייתה לאנשים את החוצפה לא להכניס למצעד את superunknown של סאונדגרדן??? עזבו את זה שכמעט כל האלבומים שלהם מעולים, אבל לא להכניס אותם למצעד??? אפילו לא אלבום אחד?? בושה....

rainbow 1974

New member
חבל, פשוט חבל...

הם היו אחת הלהקות הכי גדולות של שנות ה-90 והם לא מוערכים או מוכרים מספיק.. אתה בטוח מכיר את black hole sun שהיה הלהיט הכי גדול שלהם אבל יש להם הרבה שירים יפים כמו-limo wreck, mailman, outshined ,my wave ועוד . כיום הסולן של סאונדגרדן כריס קורנל
הוא הסולן של הלהקה המצליחה (בארה"ב, לצערי) אודיוסלייב..

Bullseye

New member
עד שהבתי שזה היה מדורג.

במקום 100 DOORS, זה נרא הלי ממש לא לעניין... אני מקווה שלא הבנתי נכון את הסדר.

למעלה