101 דברים שאפשר לעשות עם תעודות

Evil Gremlin

New member
101 דברים שאפשר לעשות עם תעודות

(זה אמור להיות שרשור מצחיק) OK אז.. י"בתניקים, מי שקיבל תעודות, אין לכם שימוש בתעודות שלכם אז... אני תולה את שלי בשירותים, או עושה הטוסים או.. שם בבקבוק וודקה וזורק לים, או.. זה ישמע מצחיק..חחחחחחחחחח. רגע..LOL.....חחחחח.........אני אולי אשמור אותם למזכרת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח .. אני אחשוב על עוד משהו

Sheep From Hell

New member
לא קיבלתי תעודה.. אבל שיהיה...

מממ.. הייתי עושה יותר מדי דברים......................... אם היא הייתה דקה מספיק הייתי עושה ממנה ג'וינט נדיב..חח(סתם.......) תולה על מכשיר קליעה למטה ומשחקת עד שהייתהנראה כמו גבינה שווייצרית.. נותנת לכלבה שלי להשתין עליה... הייתי מטיילת עם הכלבה שלי ואחרי שהייתה מחרבנת הייתי מרימה את החרא שלה עם זה במקום עם שקית..(חחח וואי רעיון טוב יש לי כמה תעודות ישנות..חח) הייתי נותנת לשכנים הערסים, לא תזיק להם תעודה בלי אף נכשל..

bariska

New member
למרות שאני לא ביב'

אבל יש לנו מסורת כל שנה... אני שומרת אותם עד הלג בעומר..ואז

Angel lips

New member
התעודות שלנו מרטון קשות כאלה

אם אני אכין גו'ינט הוא יצא גועל

the freaky girl

New member
טוב, יש כ"כ הרבה שימושים...

גם אני לא בי"ב, אבל שיהיה..
כעקרון יש למשפחה מין מנהג כזה "לשמור תעודות", אז זה יהיה קצת קשה לתרץ לאן נעלמו "פתאום" כל התעודות שלי... אבל אם היתה לי אפשרות, היתי עושה מלאאאאא דברים.. אפשר למכור לשכבות שמתחת, עם שינוי שם קטנטן בתעודה, ולעשות מיליונים (
)... אפשר אולי לעשות פסיפס עם כל המספרים שנגזרו מהתעודה (אני בנאדם אומנותי..
) אפשר לעשות מהם כדור נייר ענקי, ולהשתתף בספר שיאי הגינס "כדור הנייר הענקי שמורכב כולו מתעודות בלבד" (
) או שאולי לעשות "פיניאדה", כשהתעודות הן החומר שמבחוץ... זה יהיה נחמד לחבוט בהם.. טוב.. זה מה שחשבתי כרגע.. אני אחשוב על עוד אחר כך..

Evil Gremlin

New member
מה הבעיה לתרץ?

....אההה, על איזה תעודות את מדברת אמא? .....אמא!!! שמעת מה קרה, זה היה אחד מהסופות האזוריות האלה, התעודות שלי עפו ברוח. ....אמא, שמעתי שמסתובב פסיכופט גונב תעודות של ילדים קטנים, אז אני מביאה את שלי לחיים שישמור אליהם. ....אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!איבדתי את התעודה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....אמא! את יכולה לקרא לי גיבורה, הצלתי את הבית שלנו משריפה, לא איבדנו הרבה, רק את התעודות שלי העיקר תעשי את זה עם רגש!!

s h u r i k

New member
זה נישמע יותר כמו התירוצים שלי.....

לפני שאני מראה את התעודה!!!! מוזר.... השנה אפילו לא הראתי אותה.... חזרתי הביתה, אמא שלי מבקשת את התעודה ואני בתגובה אומר לה: "אמא גם ככה את מרגישה לא טוב..... ועד עכשיו אני לא הראתי לה אותה... ולא מיתכוון אפילו!!!!!

למעלה