-אפשר להרוג איתה מישהו (זה נייר, זה חד בצדדים) -אפשר להרטיב אותה ולהשתמש בה למילוי קירות בקיר -אפשר להשאיר אותה בחוץ הרבה זמן, ולראות מה קורה לסביבה -אפשר לתרום למדע -אפשר... לעשות בה חורים ללבוש אותה ולרוץ בלילה בצקות "ואואואואואווא"
לפני שנתיים וחצי עישנתי קופסה וחצי ליום.... ואני לא מגזים, ואז החלטתי שאני מפסיק. הפסקתי לשנתיים וחצי, עד ל"ג בעומר השנה!!! השבועיים הראשונים היו סיוט אבל היתבגרתי על זה!!! עכשיו חזרתי לעשן מידי פעם... אבל אני כבר לא עישנתי שלושה ימים שלמים!!! ולעשן תה.. זה כמו לעשן נרגילה... בישבילי לפחות!!!
יוווווו אתם רציניים?? אתם מעשנים תה?!!? תה?!!? חחחחחחח אני בור כנראה אבל זאת הפעם הראשונה שאני רואה כל כך הרבה אנשים שמעשנים תה!! חחחחחחח ( ניסיתים פעם לעשן קפה??? או קולה או מנטה או משהו כזה?? (
אבל פעם הייתי כל כך נועש לעשן משהו שהתחלתי להסוף עלים יבשים וגילגלתי אותם.... זה לא היה משהו אבל קצת עזר!! ואם כבר מדברים על גילגולים.. אז קבלו טיפ: הנייר הכי טוב לגילגול זה הנייר מספר תנ"ך!!!!
אני משקה אותן בהמווווון נפט (שלא יתייבשו המסכנות)...כי צריך שיהיו מלאות במשהו...כי הציונים שם לא ימלאו אפילו גרגיר אבק...ואז אני לוקח את ה ZIPPO שלי ושורף אותן לאט לאט....ואז אני לוקח כדור חום (משהו טוב שהמצאתי לכדור טניס...) ומדליק אותו על זה ואז זה נשרף יפה...