101 דברים שאפשר לעשות עם תעודות

Evil Gremlin

New member
עוד דברים שאפשר לעשות עם התעודה

-אפשר להרוג איתה מישהו (זה נייר, זה חד בצדדים) -אפשר להרטיב אותה ולהשתמש בה למילוי קירות בקיר -אפשר להשאיר אותה בחוץ הרבה זמן, ולראות מה קורה לסביבה -אפשר לתרום למדע -אפשר... לעשות בה חורים ללבוש אותה ולרוץ בלילה בצקות "ואואואואואווא"

the freaky girl

New member
חחחחחחחחח.......

רק לא הבנתי את העניין של ללבוש אותה... זה בלתי אפשרי..

s h u r i k

New member
אני את התעודות שלי שומר....

כדי להראות לילדים ולנחדים שלי עד כמה אבא/סבא שלהם היה...........
במחשבה שנייה אני יכול להישתמש בהם בתור נייר לגילגולי התה שלי (כן אני מעשן תה... אז מה???)!!!!

s h u r i k

New member
אני יכול להיגמל מסיגריות בלי בעייה!

לפני שנתיים וחצי עישנתי קופסה וחצי ליום.... ואני לא מגזים, ואז החלטתי שאני מפסיק. הפסקתי לשנתיים וחצי, עד ל"ג בעומר השנה!!! השבועיים הראשונים היו סיוט אבל היתבגרתי על זה!!! עכשיו חזרתי לעשן מידי פעם... אבל אני כבר לא עישנתי שלושה ימים שלמים!!! ולעשן תה.. זה כמו לעשן נרגילה... בישבילי לפחות!!!

Dynamo1929

New member
חחחחחחחחח (:)

יוווווו אתם רציניים?? אתם מעשנים תה?!!? תה?!!? חחחחחחח אני בור כנראה אבל זאת הפעם הראשונה שאני רואה כל כך הרבה אנשים שמעשנים תה!! חחחחחחח (:) ניסיתים פעם לעשן קפה??? או קולה או מנטה או משהו כזה?? (:)

s h u r i k

New member
שום דבר ממה שציינתה!!!

אבל פעם הייתי כל כך נועש לעשן משהו שהתחלתי להסוף עלים יבשים וגילגלתי אותם.... זה לא היה משהו אבל קצת עזר!! ואם כבר מדברים על גילגולים.. אז קבלו טיפ: הנייר הכי טוב לגילגול זה הנייר מספר תנ"ך!!!!

bariska

New member
חח גמני

לא...
אבל אני מכיר איזה אחד שכן
חשבתי שהוא היחיד במינו..אבל מסתבר שלו

Evil Gremlin

New member
כל דבר שנשרף

הורס את התאים הקטנים איפהשהו שם... חוץ מזה יש פאסךוביטסה כזאת Кто не курит и не пьет тот здоровенким помрет

מתוקף תפקידי כפירומן....

אני משקה אותן בהמווווון נפט (שלא יתייבשו המסכנות)...כי צריך שיהיו מלאות במשהו...כי הציונים שם לא ימלאו אפילו גרגיר אבק...ואז אני לוקח את ה ZIPPO שלי ושורף אותן לאט לאט....ואז אני לוקח כדור חום (משהו טוב שהמצאתי לכדור טניס...) ומדליק אותו על זה ואז זה נשרף יפה...

למעלה