11 בספטמבר.

תגובה לקארין.......

זה באמת מעצבן שהיומהולדת של אבא שלך ביום הזה ושכולם עצובים באותו יום, אבל גם אם את לא מכירה אותם את יכולה להדליק נר מכיון שאפילו שאני לא מכירה את האנשים האלו אישית, אני כמעט בכיתי וכמעט בוכה כל פעם מחדש שאני רואה את התמונות האלו. אפילו אם לא הכרתי אותם אני מכבדת את זכרם ומרחמת עליהם. חוץ מזה מה שאת רואה מישהו נפצע או שאת רואה ילד קטן בוכה את לא עצובה? **אני לא שונאת אותך** בהחלט לא! אני פשוט מנסה להבין אותך......

RinRan

New member
לאלקסיס14 ולשרונוש החמודה../images/Emo70.gif

לאלקסיס14- אוקיי, קלטנו שאת לא סובלת אותי ושאת רוצה שאני אמות אז תרדי ממני כבר ותלכי לעזאזל. לשרונוש
אמממ.... בעקרון לא כל דבר מעציב אותי... אני אומנם רגישה אבל לא עד כדי כך רגישה... חחחח..... איזה חמודה
, טוב בכל מקרה אני שמחה שאת מבינה אותי

RinRan

New member
ועוד משהו-

-לא בכל ארוע עולמי צריך להיות עצובים כמו כולם...

doosie

New member
קארין...

הייתי כותבת לאנשים שאולי יעזבו ואולי זאת הדרך שלך להתמודד... אבל את נשמעת מאוד אגוסטית, תני קצת כבוד, אז מה אז האנשים האלה נהרגו
גם אני לא מכירה אף אחד, אפילו אנשים אשני לא מכירה אני בוכה, אז קצת עזובים ואח"כ מתגברים, זו לו בושה לבכות ובעיקר לא בארועים כאלה! אני חושבת שאפילו שיש לאבא שלך יום הולדת את צריכה לכבד את הארוע, את יודעת מה אפילו אל תהייי עצובה! אבל תני כבוד תחשבי על זה שאם זה היה יום זיכרון בארץ את גם היית באבל, צריך לזכור שהאמריקאיים תומכים בנו ואנחנו צריכים לתמוך בהם חוץ מזה שבבנייני התאומים היו גם ישראליים. אני חושבת שבתור בן-אדם את צריכה לתת כבוד אפילו טיפה!!! ובהזדמנות זו אני רוצה להדליק נר לזכר ההרוגים בפיגוע הטרור הכי גדול בהיסטוריה 11/9/01

doosie

New member
עוד משהו...

ואל תחשבי שאני שונאת אותך בגלל מה שכתבתי, כי אני ממש לא שונאת אותך, אני פשוט חובת שאת צריכה לחשוב יותר לפני שאת כותבת משהו כזה...

קארינוששששש../images/Emo85.gif

מה פיעתום לשנוא אותך?? אני מבינה אותך ויש לנו היום חתונה את בטח שואלת את עצמך מי מתחתן בתאריך כזה אז את רואה זה בכל זאת לא היום עצוב אבל אחנו נפשוט מדליקים נר לזכר כ ל ההרוגים מלפני שנה, והמון מזל טוב לאבא שלך:))))

נ.בלקראינוששש

מצד אחד זה גם כן יום עצוב בגלל מה שקרה את יכולה רק להדליק /images/Emo16gif לזיכרם כמו כל שנה אחרי פיגוע שמדליקים /images/Emo16gif לזכר כל האנשים זה לא אומר שכולם עכשיו צריכים להיות ככה/images/Emo26gif /images/Emo46gif בחוץ יש אנשים מרעישים שמחים עצובים מבואסים מאושרים - זאת עובדה כי בכל זאת אנשים מתחתנים היום לפני שנה נהרגו מלא בני אדם בתאומים אסור לשכוח את מה שקרה אז רק תדלקי נר לרגע ותגידי המון מזל טוב לאבא:)

RinRan

New member
לנועוש ולהדסוש../images/Emo70.gif

אוקיי להדס המתוקה- אמממ... אם להגיד לך את האמת- אני שונאת ימי זיכרון וכאלה ואני אף פעם לא בוכה- לא בטקס לזכר רבין ולא בטקס יום השואה ולא בטקס יום הזיכרון ולא בשום טקס
אני פשוט לא בוכה כי זה לא עצוב לי... מה לעשות
גם אם זה היה יום אבל בישראל אז לא הייתי עצובה כי אני פשוט לא גאה בישראליות (ככה כותבים
) שלי... מה לעשות
לכל אחד יש דיעה שונה... אה, ו-
לכולם על האי-שנאה
לנועוש- תודה רבה מתוקה
(זה היה קצר יחסית למה שכתבתי להדס... חחחח....)

בקשה מתוקה:)

תראי את פשוט יכולה להגידר את זה ככה יום עצוב למה שקרה ואת ממש מצטערת על מה שקרה ובאמת עצוב אבל גם יום שמח כי יש לאבא שלך יומלדת אבל לא לשוכח מה שקרה מתוקה שלי (בקשה:)) אני תמיד בוכה בטקסים לא יודעת למה הדמעות שלי יוצאות לבדאני כל כך ככה:)

ח ו ס ה

New member
ל- "קארינוש"

את מפגרת ואין לי מילה אחרת לתאר אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לך מושג כמה אנשים אני מכירה שיש להם היו יום הולדת והם מאוד מאוד עצובים כי הם לא כמוך!!!!! ותחשבי על זה שהתאומות לא יאהבו את מה שאמרת!!!!! ביי tonta!

Dawson girl

New member
לקארין

היי, בדרך כלל אני גולשת פה אבל לא כותבת כי אין לי מה לכתוב. אבל הפעם לא יכולתי להתעלם. היום, בדיוק לפני שנה, נהרגו בניו יורק מעל 3000 איש בהתקפת הטרור הגדולה בהסטוריה. אני לא בוכה מהתמונות אבל מקבלת צמרמורת בכל פעם שאני רואה את המטוסים נכנסים בתאומים. אז בסדר, תהיי שמחה בשביל אבא שלך. אין לי שומדבר נגד זה. אבל אני בטוחה שאבא שלך, למרות שיש לו יומולדת היום, מכבד את יום הזיכרון הזה, בצד השמחה. אבל מה שאמרת כל כך ילדותי, שקשה להאמין. כל כך אגואיסטי וכל כך מטופש. "אני מסרבת להיות עצובה כי זה היום הולדת של אבא שלי!"..... ושתדעי- אחותי מתחתנת היום ואני אהיה שמחה בשבילה- זה לא אומר שאני לא מכבדת את יום הזכרון לאלפי ההרוגים בתאומים. אז תזיזי קצת הצידה את הילדותיות שלך ותחשבי קצת על זה.... ובזאת אני מצטרפת לרובכם ומדליקה נר זיכרון. יהי זכרם ברוך.
בייי נמש

RinRan

New member
לחוסה ולDawson Girl

לDawson Girl- אוקיי, תחשבי שאני אגוסטית ומפגרת
לא ממש אכפת לי... אם אני רוצה להיות שמחה אני אהיה שמחה
לחוסה- אני אכתוב בהודעה הבאה כי אני לא זוכרת מה כתבת אבל אני זוכרת שכתבת דברים ממש מגעילים!!!

RinRan

New member
לחוסה

דבר ראשון- מה אכפת לך מהחתימה שלי
דבר שני- זה שאני רוצה להיות שמחה ביום הולדת של אבא שלי לא אומר שאני מפגרת, וזה שלא אכפת לי מאנשים שאני לא מכירה לא אומר שאני מפגרת וזה שאת כתבת שאני מפגרת אומר שאת מפגרת. דבר שלישי- לא ממש אכפת לי מה התאומות יגידו על זה ומה כל אחד יגיד על זה! החברה הכי טובה שלי אפילו קמה נגדי בנושא הזה! מה לעשות... אני לא אדם עצוב...

לקארין,

אינני יכולה לציין כמה אני בהלם ממה שאמרת, שאת לא עצובה שבנייני התאומים נקרסו? התכוונת לכך שאת שמחה מכך? האם היית שמחה גם לו חלילה בנייני השלום שבתל אביב ייקרסו? חלילה שיהיו פיגועים שקרובים אלייך? חלילה שאת או מישהו מבני משפחתך תיפגעו? זה לא שאני מאחלת לך ולאף אחד, חס וחלילה, אבל תחשבי על זה למען העם ישראל? למען השלום בעולם? גם אח שלי נולד בספטמבר ה-11, אבל אז מה? זאת לא אומרת שצריך לשכוח בכלל מה שקרה בארה"ב. את היום ההולדת נחגוג, אבל את הפיגוע הנוראי לעולם לא נשכח! מדליקה
ושוב. תחשבי על זה בבקשה עליזה

RinRan

New member
חשבתי על זה מספיק ו.......

......אני לא עצובה מזה (זה לא כזה עצוב
) וגם לא שמחה..... כאילו, בסדר, World´s Trade Center קרסו... אז מה
כל אחד בעולם הזה צריך להיות עצוב
זה חובה להיות עצוב
לא
אז אני לא עצובה ומותר לי
וזה גם די מעצבן לשמוע בטלוויזיה את כל השמות האלה שמקריאים ואת המוזיקה המעצבנת הזאת (בערוץ 22 נראה לי...- אמא שלי רואה...- boring...)

מרי kate

New member
קארינוש...

גם לאח של חברה שלי שגרה בארה"ב יש היום יומולדת והוא רק בן 6 וגם הוא עצוב מאוד... גם לילדה בשכבה שלי יש היום יומולדת את ממש לא מכבדת את היום הזה וזה מגעיל מצדך!!! גם אני מדליקה
לזכר כל הקורבנות באסון התאומים ובפנטגון... אה, וגם היום בשעה 23:05 יש סרט על מגדלי התאומים בערוץ 22. הסרט יתעד את בניית מגדלי התאומים איך שהם עמדו ואיך עבדו בהם, והאסון הגדול. כדאי לראות או להקליט...

RinRan

New member
יואו......!!!!!(למרי kate וכולם)

יואו! מעצבנים! עוד כמה פעמים תגידו את זה??? זוכתי לא לכבד את היום הזה! זכותי! פשוט זכותי! הבנתם??

למעלה