עוד לא עוד לא פתחו...=\ עוד שבועיים בערך משהו כזה אני מת בר לדעת מי המדריכים!!!!
Y Yiftach Rom New member 2/9/08 #21 עוד לא עוד לא פתחו...=\ עוד שבועיים בערך משהו כזה אני מת בר לדעת מי המדריכים!!!!
נ נוני וזהו New member 3/9/08 #22 בטוחה שיהיו מדריכים מעולים!../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif יש אצלכם עוד חוגים באזור? מה עושה מי שלא הולך למכבי?
בטוחה שיהיו מדריכים מעולים!../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif יש אצלכם עוד חוגים באזור? מה עושה מי שלא הולך למכבי?
Y Yiftach Rom New member 3/9/08 #24 יש במועצה יש עוד בבית חשמונאי יש צופים בבן נון יש האיחוד החקלאי בכמר"ס יש מכבי!!! ומכבי בחולדה!! יש הנוער העובד ובני המושבים הרוב זה במכבי ובצופים!! זהוו נראלי
יש במועצה יש עוד בבית חשמונאי יש צופים בבן נון יש האיחוד החקלאי בכמר"ס יש מכבי!!! ומכבי בחולדה!! יש הנוער העובד ובני המושבים הרוב זה במכבי ובצופים!! זהוו נראלי
L L I L O C H New member 4/9/08 #25 שלום../images/Emo13.gif לילך, מבוגרת..:-| גרעין שועל... |תפוז צריך להוסיף תמונה של שועל | ואחותך ריכזה גם אותי, תמסור לה ד"ש גם מלילך... ושיהיה לך כייף בשנה הזאת, זו השנה הכי כייפית במכבי, במיוחד הקורס מדריכים בסוף השנה... ה-חוויה...
שלום../images/Emo13.gif לילך, מבוגרת..:-| גרעין שועל... |תפוז צריך להוסיף תמונה של שועל | ואחותך ריכזה גם אותי, תמסור לה ד"ש גם מלילך... ושיהיה לך כייף בשנה הזאת, זו השנה הכי כייפית במכבי, במיוחד הקורס מדריכים בסוף השנה... ה-חוויה...