בפורום-אתם פשוט בושה. כל מי ששותק ולא מגנה אותו שקורא לשמאלנים "יותר גרועים מנאצים", ומשתמש במטח קללות,לא פחות גרוע ממנו. אני לא מתנצלת לשבריר שניה על הדעות שלי, ועם אנשים כמוכם אני באמת מקווה שהמדינה תתחלק ל2.
את יודעת שאומרים שלא רוצים שהמדינה תתחלק,לא מתכוונים לזה. ברור שצריך שתהיה חלוקה ברורה של טובים ופחות טובים,עם רעים ויותר רעים. אבל אסור להתנתק בתור ציבורים אחד מהשני. נניח שמאלנים וימנים דתיים וחילונים עניים ועשירים אשכנזים וספרדים. מה יקרה אם תבליגי למישהו אנונומי שפגשת בפורום?
חוץ מזה גם השמאלנים לא צדיקים. ומה אכפת לך אם אני שמה סימנים? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????&&^%#&#&^&^%^&^*&$*&#W&&&&^^&&^&$HBRYGTERYW ^T&%######HB? יע543868954א8985ון64וחוא8וחעהןמ8'טא8542וט986ו56986ט7543'968ןאט9ן2ו6ט874ו6'2אט80265ט527'56ו52יטטט5טטאטעכעעטאעמעומעלעמצעןעכיכחעחרמיא
כל העינין הזה של הנצים לא קשור בכלל אני נגד ההתנתקות נגד השמאולנים אבל מפה ועד נאצים זה מוגזם... אני מבינה שמי שגורש פגוע אפילו מאוד פגוע אבל למה לגרום לפרוד העם שלנו ואתם אחי השמאולנים גם כדי שתתחילו להרגע ולהפסיק להאשים דתיים/מתנחלים/כל אחד שהוא לא בדעה שלכם למצב בארץ הערבים האשמים היחידים הם הערבים (וזה שאתם מצדיקים כל פעם את המעשים שלכם עושה אותכם גם אשמים כי זה לא לעינין לתת להם משהו כמו גוש קטיף בגלל פיגועים, ההפך צריך לקחת להם שטחים )