1122ולכל שאר תומכיו

Rotema3

New member
1122ולכל שאר תומכיו

בפורום-אתם פשוט בושה. כל מי ששותק ולא מגנה אותו שקורא לשמאלנים "יותר גרועים מנאצים", ומשתמש במטח קללות,לא פחות גרוע ממנו. אני לא מתנצלת לשבריר שניה על הדעות שלי, ועם אנשים כמוכם אני באמת מקווה שהמדינה תתחלק ל2.

spoop

New member
נו רותם../images/Emo178.gif

את יודעת שאומרים שלא רוצים שהמדינה תתחלק,לא מתכוונים לזה. ברור שצריך שתהיה חלוקה ברורה של טובים ופחות טובים,עם רעים ויותר רעים. אבל אסור להתנתק בתור ציבורים אחד מהשני. נניח שמאלנים וימנים דתיים וחילונים עניים ועשירים אשכנזים וספרדים. מה יקרה אם תבליגי למישהו אנונומי שפגשת בפורום?

1122

New member
ואת קוראת ליהודים "עם דפוק "

" עם ישראל העם הדפוק " "לצערי אני משתייכת לעם הדפוק שלך" לפחות אני לא מקלל את העם שלי אלא רק את מי שנגדו כמו השמאלנים וכמוך .

אוגי 2000

New member
אלכס

יש טרולים מימין -ויש טרולים משמאל מעניין רק כשהם מהימין אתה פותח את הפה על המילה צבוע שמעת?

eris1515

New member
ימנים ושמאלנים אתם כעם אחד!

תתבישו לכם!!! נאצים??? נאצים??????? אתם שומעים מה אתם אומרים????? בושה!!!!!

the mnm factor

New member
למה גם שמאלנים?

מתי ראית בפורום שמאלני קורא לימני נאצי או משהו קרוב לזה.. תביני, לפחות בפורום, אלא אך ורק ימנים. ואין צורך בכל סימני הקריאה והשאלה האלה...

One Echoe

New member
?

היא התכוונה ששמאלנים וימנים הם עם אחד. לא הבנתי את ההודעה שלך.

eris1515

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מזה גם השמאלנים לא צדיקים. ומה אכפת לך אם אני שמה סימנים? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????&&^%#&#&^&^%^&^*&$*&#W&&&&^^&&^&$HBRYGTERYW ^T&%######HB? יע543868954א8985ון64וחוא8וחעהןמ8'טא8542וט986ו56986ט7543'968ןאט9ן2ו6ט874ו6'2אט80265ט527'56ו52יטטט5טטאטעכעעטאעמעומעלעמצעןעכיכחעחרמיא

One Echoe

New member
הוא כביכול רוצה להראות,

כמה הוא " מתורבת " ויודע לכתוב. אבל בתוכו הוא אפס אחד גדול. אני מעדיף אחד שלא יודע לכתוב מאשר אפס כמוהו.

the mnm factor

New member
וואי כמה עצבים...

"בתוכו הוא אפס גדול"... איזה מאעפן אתה.. "בתוכו הוא אפס גדול"- בתוכו? מה אתה מן פרויד עילג כזה?

Rotema3

New member
בולשיט.

אלו סתם אימרות שנוח לכולם להגיד, ולהראות כמה הם אוהבים. העובדות בשטח אומרות אחרת.

k e l l y 1 8 1

New member
אולי באמת תרגעו אם

כל העינין הזה של הנצים לא קשור בכלל אני נגד ההתנתקות נגד השמאולנים אבל מפה ועד נאצים זה מוגזם... אני מבינה שמי שגורש פגוע אפילו מאוד פגוע אבל למה לגרום לפרוד העם שלנו ואתם אחי השמאולנים גם כדי שתתחילו להרגע ולהפסיק להאשים דתיים/מתנחלים/כל אחד שהוא לא בדעה שלכם למצב בארץ הערבים האשמים היחידים הם הערבים (וזה שאתם מצדיקים כל פעם את המעשים שלכם עושה אותכם גם אשמים כי זה לא לעינין לתת להם משהו כמו גוש קטיף בגלל פיגועים, ההפך צריך לקחת להם שטחים )

k e l l y 1 8 1

New member
אני לא חושבת

על שלום עם הערבים לפני שיהי שלום בנינו... וגם אני לא חושבת שעם הערבים יכול להיות שלום...

למעלה