1122ולכל שאר תומכיו

והערבים חושבים שעם היהודים לא יכול

להיות שלום. שני הצדדים רואים את עצמם באור מאוד חיובי ואת הצד השני באור מאוד שלילי.

k e l l y 1 8 1

New member
בנתיים מי

שזורק רקטות הורג אנישם כי...הם יהודים זה הערבים ואל תגיד אנחנו גם הורגים בהם, כי אנחנו מגיבים על דברים שהם עושים אנחנו הורגים בהם רק אחרי שהיה איזה פיגוע, וגם אם אנחנו הורגים אז זה איזה מחבל צלף או מנהיג של איזו קבוצה שם.... בגלל שאנחנו פוחדים ממה שהעולם יגיד... אז בקיצור עכשיו כי אין לי זמן בשביל הערבים יהוד שלהם זה להרוג אותנו

וזה בדיוק מה שהערבים אומרים

שהם מגיבים לנו. זאת הנקודה שאני מנסה להעביר, שכל צד חושב שהוא הקדוש והשני הוא השטן. וכל אחד מביא דוגמאות והוכחות, התומכות בעמדות שלו. אגב, אנחנו הרגנו להם הרבה יותר.

הם רוצים

תארץ שלנו. את כולה. ואנחנו רוצים תארץ שלנו. מסקנה- או אנחנו או הם. תחליט...

One Echoe

New member
נאמ, לא הם לא.

הם כבר הגיעו למסקנה שהם צריכים להתפשר, בערך כמו שאנחנו הגענו.

שוב ושוב

אני חוזר על עצמי - זה בדיוק מה שהם אומרים, זה בדיוק במה שהם מאמינים. אני לא מנסה להגיד פה משהו לטובת אלה או אחרים. אני פשוט אומר שכל צד בטוח ב-100% בצדקתו ובטוח ב-100% שהצד השני טועה. זוהי תורת הקונפליקט הבסיסית. עוד משהו מתורת הקונפליקט - הספירלה המתגברת של ההסלמה. צד א' עושה משהו, צד ב' מגיב טיפה יותר חזק, צד א' מגיב עוד יותר חזק, וכן האלה. וכל אחד מהצדדים בטוח שהשני התחיל את זה, ואילו הוא רק מגן על עצמו. ועוד משהו: הדמוניזציה (מלשון דמון=שד) של הצד שני. זה תמיד "הם" פראי אדם, כובשים, רוצחים, מושחתים, נחותים. זה מה שאנחנו חושבים על הערבים וזה מה שהערבים חושבים עלינו.

k e l l y 1 8 1

New member
אם הם אומרים דבר כזה

זה שקר כי יש דבר מאוד מצחיק אם המדינה שלנו לפעמים שמגיבים על כל מיני פיגועים אז יש דבר כזה הרס בתים הדבר שמצחיק זה שאנחנו מודיעם להם מראש לצאת כדי שנהרוס תבית... אם לא הבנת מה מצחיק פה אז הסבר - הם לא מודיעים לנו לפני שהם עולים לאוטובוס להתפוצץ ואיזה הרבה הרגנו להם ? שאנחנו הורגים להם זה ממוקד יש על הבנ"א שרצינו שלהם גם ממוקד הם רוצים להרוג את כולם!!!! ולONE ECHOE עניתי על השאלה שלו אם היה אפשרת של שלום אם אנשים כאלו הייתי אומרת כן אבל אי אפשר לא נראה לי שאפשר לסמוך על אנשים כאלו...רק תחשוב על זה בנ"א ירצה להרוג תצמו בשביל שיהוהדי ימות... אלו לא אנשים שעושים איתם שלום...

One Echoe

New member
זו לא השאלה שהוא שאל,

הוא שאל אם את רוצה איתם שלום, והיית צריכה לענות כן, ועצם זה שלא אמרת כן-עצוב.

the mnm factor

New member
וואלה? את יודעת שמאז תחילת

האנתיפאדה מתו פי 10 (זתומרת על כל ישראל, עשרה פלשתינים) פלשתינאים מישראלים? זתומרת שאנחנו הורגים בהם הרבה הרבה יותר!

k e l l y 1 8 1

New member
ממש לא נכון

תחשוב יש להם מחבל אחד הוא מתפוצץ ומת ואיתו עוד כמה שלנו נהרגים נפצעים

k e l l y 1 8 1

New member
לא קשור טוב בסדר

שהיה לך ולכולם חג שמח טוב לדעת שאנשים מהעם שלך נהרגים זה שטויות ומהערבים נהרגים אז זה משהו... כמו שאמרתי חג שמח.....

Rotema3

New member
זה לא קשור למה שהוא אמר,

וזה לא משנה כלום מבחינת מספרים. עובדה, מתו פי 10 פלסטנאים, ואת אפילו לא שמעת על זה. חג שמח, ומהנה.

the mnm factor

New member
אנחנו הורגים להם בפעולות כל הזמן

זה שאת לא יודעת על זה לא אומר שזה לא קיים.

One Echoe

New member
מה עם פצועים?

מוכי הלם? מדינה שלמה בהיסטריה? אם אנחנו הרגנו להם חפים מפשע-זו רק אשמתם.

the mnm factor

New member
חחח... מה?

מדינה שלמה בהיסטריה? אתה שומע מה את אומר? אתה והמדינה שלך רצחה פי 10 ממה שהחמאס וכל החמאסים הקטנים רצחו לנו... ואתה אומר שזה באשמתם? אתה חתיכת יצור שלא ברא השטן אם אתה אומר שזה שאנחנו רוצחים כל כך הרבה אנשים זה באשמת אותם אנשים.

One Echoe

New member
ורק לשם ההבהרה:

התכוונתי, כמובן, שאם ניסינו להרוג להם איזשהו פעיל ומתו חפים מפשע בדרך, זו כמובן לא אשמתינו. אלא אשמת הפלסטינאים.

למעלה