אין דבר כזה. מביאה גם משקפיים תלת מימד.
D Don Nirtin New member 26/1/10 #77 פליז ממך../images/Emo87.gif אל תזכירי לי משקפיים תלת מימד. אחותי חופרת לי עליהם כבר שבועיים בגלל אוואטר
פליז ממך../images/Emo87.gif אל תזכירי לי משקפיים תלת מימד. אחותי חופרת לי עליהם כבר שבועיים בגלל אוואטר
M mayarel New member 26/1/10 #82 יפה לך לשפם אותי כבר בשיחתנו הראשונה חחחחחחחח אהבתי את האומץ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יפה לך לשפם אותי כבר בשיחתנו הראשונה חחחחחחחח אהבתי את האומץ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
D Don Nirtin New member 26/1/10 #85 אני לא משפם../images/Emo87.gif אני מצייר שפם מצוייר של עיפרון לעינייןם על ה... שפה עליונה שלך. סבבה?
D Don Nirtin New member 26/1/10 #88 זה היה מטאפורה גם../images/Emo87.gif עפרון לעיניים= משהו ארוך שמחובר למטה של הגברים וזה דווקא הולך לאדם
זה היה מטאפורה גם../images/Emo87.gif עפרון לעיניים= משהו ארוך שמחובר למטה של הגברים וזה דווקא הולך לאדם
N nini18 New member 26/1/10 #74 אוי בכיףףףףףףףףףףףף יאיייייי סוף סוף אני אהייה עם אדםםםםםםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחח יששששששששששששששששששש
אוי בכיףףףףףףףףףףףף יאיייייי סוף סוף אני אהייה עם אדםםםםםםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחח יששששששששששששששששששש
N nini18 New member 26/1/10 #76 כמו תמיד ../images/Emo3.gif I LIKE THAT חחחחחחחחחחחח גם כשאני אדם אני עושה את כל העבודה חחח את ממש עצלנית
כמו תמיד ../images/Emo3.gif I LIKE THAT חחחחחחחחחחחח גם כשאני אדם אני עושה את כל העבודה חחח את ממש עצלנית
I InbarKiii New member 26/1/10 #83 זה ממש לא רעעעעע ../images/Emo2.gif שתףףףף אותנו חחחחחח ושום דבר לא גס מידי פה
M mokasosex New member 26/1/10 #84 חחחחחחחחחחחחחחח ענברי החרמנית אבל כן אני איתך בליייייייי שום מחסומייים פה ^^
D Don Nirtin New member 26/1/10 #86 את בטוחה שאת רוצה לדעת?../images/Emo87.gif כי זה כולל מעשים מסויימים שניתן לעשות רק במיטה.
M mayarel New member 26/1/10 #90 כן היא מחוננת היא כבר ידעה את זה וקראה הרבה ספרות בנושא אם תרצה טיפים.
D Don Nirtin New member 26/1/10 #91 אני באמת ארצה טיפים../images/Emo87.gif כי החלום הכי גדול שלי זה לכתוב ספר. ועד אז אני סתם כותב למגירה דברים
אני באמת ארצה טיפים../images/Emo87.gif כי החלום הכי גדול שלי זה לכתוב ספר. ועד אז אני סתם כותב למגירה דברים
I InbarKiii New member 27/1/10 #93 חחחחח תודה מאיה../images/Emo6.gif וכן מה שמאיה אמרה, אני מחוננת בנושא חחחחחחח