12/05/2006,כביש 31 לכיוון ערד...,

אלון 58

New member
מה שאתה "יודע",אתה לא יודע...!

איני הולך למשטרה,אני רק מציין מצבים.לא ולא,לא נהגתי בצורה פראית גם בצעירותי,מאז למדתי נהיגה 5 פעמים,כלומר על 5 סוגי רכב,וזה הביא לי הרבה מודעות לנושא.מה זה אצלך "חוסר חיים"?אתה "חי" בזה שאתה מתפרע על הכביש?מה קרה?לזה אבא נותן לך את האוטו?אם טוב לך לנהוג כמו משוגע,שיבושם לך,אני מקוה שאתה מסכן רק את עצמך ולא אחרים,דבר שהוא לא סביר כלל.

ADI 2006

New member
אוי כמה שאתה לא מבין

קודם כל אני לא קורע את האוטו של אבא שלי יש לי אוטו משלי וחוסר חיים זה מצב שבו אין לך מה לעשות עם עצמך או מחשבות משלך אלא התערבות בעניינים שלא קשורים אליך !! ואני לא רמזתי אפילו שלנהוג כמו משוגע זה החיים שלי כנראה שהבנת הנקרא שלך לא משהו ואני בטוח שבתקופה מסוימת בנעוריך נהגת בצורה קצת מסוכנת אתה אומר שלא אבל זה כמו להגיד שאף פעם בחיים שלך לא הלכת מכות או שלא קיללת

אלון 58

New member
לא רמזת,אמרת...,

הבנת הכתיבה שלך שואפת ל-0.אין אף אחד מושלם ולפעמים קורה שעושים פעולות מסוכנות שבמזל לא מסתיימות באסון,אבל לא כדרך התנהגותית קבועה,כפי שאתה מתאר את עצמך כאן,ולפעמים זה גם נגרם ע"י אחרים. מספיק,אנו במשפחתי אנשים עובדים,והלילה עוד קצר,יש לי מהבוקר עד הצהרים לנהוג ציוד ששוקל כ-250 טון(לא בכבישים,במחצבות),אז אם אתה הולך לישון,או להשתולל על הכביש,שיהיה לך לילה טוב,ובזהירות בהשתוללות.

ADI 2006

New member
250 טון ??

ציוד ששוקל 250 טון !! מעניין חתיכת עבודה יש לך במה אתה עוסק אם אפשר לשאול ?

אלון 58

New member
בטח שאפשר לשאול...(../images/Emo35.gif)

משאיות צמ"כ(=ציוד מכני כבד),משקל עצמי:110-90 טון,החומר המועמס:190-140 טון,עכשו אפשר לעשות חשבון,ואפשר גם לצרף תמונה
על-אף שאתה מתעב צלומים,אולי בכל-זאת...!
הילדה ליד המשאית זו הבת שלי,ש"התארחה" אצלי בעבודה לפני כמעט 3 חודשים,במשמרת שבת,כאן היא נראית בהפסקה קצרה לשתיה חמה
...

ADI 2006

New member
וואוווו כבוד !!!

מדהים אתה בטח נהג טוב לנהוג על כלי כזה זה בכלל לא פשוט וסליחה אם הייתי בוטה מידי כנראה לא הבנתי אותך אני מתנצל

אלון 58

New member
ההתנצלות מתקבלת...!

היא הגיעה מאוחר כי חזרתי מהעבודה לפני זמן קצר.הכלי הזה הוא לא פשוט מבחינת הגודל,אבל הנהיגה בו פשוטה יותר מאשר המכונית שלך והמכונית שלי,אבל כשעובדים על כאלו במשך שנים,מתרגלים לכל דבר.

אם אתה נוהג כמו שאתה כותב כאן....

אני הייתי עושה הכל כדי להוריד אותך מהכביש! כן, הנהג המצולם מסכן אותי! גבר-גבר עם ביצים לסכן ולהרוג אחרים! כן, אם אתה לא מבין את זה, אתה סוציופט אגואיסט! אתה מסוכן לעצמך, ובעיקר לציבור שמשתמש כמוך בכביש!

ADI 2006

New member
אחח מילת שלום שכמוך

מילא אם היה ממולי מישהו אבל זה כביש מישורי שהראות בו באותו זמן טובה אז למה למה לא לעקוף אני אומר לעקוף ובכיף אני לא מסוכן לאף אחד תאמין לי שאתה יותר מסוכן ממני אנשים כמוך לנסות לחשוב בצורה פחות מרובעת ושלילית לא מכל עבירת תנועה נגרמת תאונה אני אף פעם לא גרמתי לתאונה מי שכן גרמה לי לתאונה הייתה אישה בת 50 ומשהו שפתאום ביום גשום החליטה לדפוק עצירה פתאומית כשאני מאחוריה ואתה יודע מה אני שמרתי על מרחק גדול ונסעתי יחסית לאט אבל מה זה עזר לי עצרתי אבל נכנסתי בה אנשים כאלה צריך לקחת להם את הרישיון והיא עוד האשימה אותי !!!!

לא יעזור לך כלום....

אתה מאחור, אתה אחראי על המרחק! גם אתה תהיה פעם בן 50, 60, 70 או יותר? הכביש שייך לכולם, לא רק ל"מומחים" כמוך! אני רק מקווה בשבילך, שלא נקרא עליך ועל מעלליך בעיתון (בודאי שלא מודעות שחורות)

ADI 2006

New member
אני ממש לא מומחה

דווקא את אלו שחושבים שהם מומחים אני הכי לא אוהב תראה אני לא כל כך נוהג לפי החוק אבל אני משתדל ומצליח לא להפריע לאף אחד לרוב מפריעים לי כשפולשים לי לנתיב בלי שום סיבה הכי מעצבן אותי הם אלה שנתקעים לי בשמאלי כאילו הוא שלהם ולא נותנים לי לנסוע מה שגורר תגובות לא נעימות

ADI 2006

New member
הבעיה היא שרוב

הנהגים בארץ מתנהגים ככה אפילו ילדים שרק קיבלו רשיון אנשים מתייחסים לכביש כאילו הוא שייך להם הם עושים מה שהם רוצים ואני לא עושה דברים כאלה אני בסך הכל אוהב לנהוג מהר ולא אוהב שמפריעים לי ותמיד תמיד מפריעים לי זה מחרפן את המוח

I t a y l

New member
ADI 2006

יש לך בעיות קשות, לא נשתמש במילים קשות אבל אתה פשוט... ומשפט שכתבתה עכשיו שמוכיח זאת: "אנשים מתייחסים לכביש כאילו הוא שייך להם הם עושים מה שהם רוצים ואני לא עושה דברים כאלה אני בסך הכל אוהב לנהוג מהר ולא אוהב שמפריעים לי" לנהוג מהר זה לא לעשות מה שבא לך ? יש חוקים פה בפעם האחרונה שבדקתי ואתה עושה מה שאתה רוצה בזה שאתה נוהג מהר ! פשוט מסוכן לציבור ולא לדבר על זה שאתה בטח נוהג על הונדה "ספורט" עם ספוילר של אימפרזה ופילטר פתוח. אגב אני בטוח שאין לך שמץ על נהיגה נכונה...

למעלה