1301 - “The Ring"

with or without

New member
1301 - “The Ring" ../images/Emo58.gif

THINKING IT’S HIS WAY INTO HER HEART AND OTHER BODY PARTS, KENNY TAKES HIS NEW GIRLFRIEND TO A JONAS BROTHERS CONCERT. HIS DREAM OF TAKING THEIR RELATIONSHIP TO THE NEXT LEVEL IS CRUSHED WHEN THE JONAS BROTHERS GIVE THEM PURITY RINGS http://www.southparkstudios.com/news/3607

richter

New member
זה בסדר שאני לא מכיר אותם? :x

כלומר, חוץ מזה שאני יודע שיש עכשיו סרט בשם הזה

Th3onE

New member
אני יודע שיוטיוב מלא בהם לאחרונה

והרבה בנות פאקצות חולות עליהם חח נראה לי זה מספיק

Freemee

New member
היה פרק חמוד ../images/Emo58.gif

הרעיון היה חביב, הקטע של המיקי מאוס היה קצת "מאוס"
אבל סה"כ יפה. כל הקטע של הטבעת וקני היה מצחיק. זה שקני בסוף מת ממחלת מין זה היה טוב לחזור לזמנים הטובים. JONAS BROTHERS איזה להקה מעפנה חח. מה זה באקסטריט בויס.. אבל נחמד הרעיון של כל המעריצות וזה. סה"כ הייתי נותן 6 מ10.

with or without

New member
היה פרק סבבא ../images/Emo3.gif

מיקי מאוס בתור מנהל דיסני
היה מצחיק באופן עקרוני אבל כמו ש Freemee אמר זה היה מאוס מאיזשהו שלב... "טבעות הטוהר" היו מעין מטאפורה לחיי הנישואים- לאחר שמתחתנים כביכול אין יחסי מין, מתחילים להיות מוזרים, יש רק חברים שהם גם זוגות נשואים, נהיים משעממים ורואים "האנטומיה של גריי"
. לטריי כנראה היה תסכולים להוציא...
ומשפט לסיכום- קני שוב מת. והפעם מסיפיליס.

Th3onE

New member
פרק מעולה לדעתי

אגב שמת לב מה כתבת? "בל כמו ש Freemee אמר זה היה מאוס מאיזשהו שלב.." מאוס.. בחירת מילים מעניינית
נהנתי מהפרק.

ori63

New member
יש איפשהו את הפרק בHD?

ואם כן אם מישהו יוכל לשלוח לי במסר אני אודה לו :)

The Rattlesnake

New member
כנראה שלא שודר עדיין ב HD

כי לא העלו באינטרנט להורדה כנראה הם ישדרו ב HD בהמשך העונה

shaiezra

New member
פרק סביר...

כל הרעיון שדיסני מוכרים חרא וסקס גדול ונכון לפחות בתקופה האחרונה... (ממש לא מדבר על שנות ה90) אני לפחות לא מכיר את הלהקה הזאת אז לא ממש זרמתי עם הרעיון לצחוק עליהם.. גם כל ההתעסקות בסקס עם הילדים בסאות'פארק קצת, לא יודע.. לא קשורה כל כך.. זה לא היה פרק נוראי אבל בתור פתיחה לעונה דיי התאכזבתי...

Under the GUN

New member
פרק חביב

אהבתי ממש את הקטע שמיקי מאוס מרביץ להוא מהג'ונאס בראדרס, ואת הקטע שקני מת בסוף מעגבת... back to the old days :) סה"כ 6/10, פתיחה מעניינת לעונה

recoil

New member
ואיי די לדבר שטויות כבר, נמאס!

היה פרק טוב מאוד, מצחיק, מעניין, עם הרבה מסרים סמויים. זה פרק סאות' פארק לגיטימי לגמרי, ובגלל פרקים כאלו אני אוהב את הסדרה הזו. מה לעשות שלא כל פרק יכול להצחיק במשך 20 דק' שלמות, זה קורה אולי פעמיים/שלוש בעונה - וזה מצויין. כל פרק אתם חוזרים על אותה מנגינה: "פרק חמוד, לא יותר מזה." הפורום הזה הפך את הצפיה שלכם בסדרה למבעסת. חברה, צאו מהסרט שכל פרק יעלף אותכם. אתם סתם הורסים לעצמכם את הנאת הצפיה.

Freemee

New member
שמע אין ספק שנהנתי

לא שהייתי מוותר על הצפיה. אבל רק עושה השוואה לעומת פרקים אחרים זה הכל.

למעלה