1301 - “The Ring"

recoil

New member
הבורר לא שמרה על הרמה לאורך כל העונה.

היו פרקים שפיהקתי בהם. צ'ק והאוס אני לא רואה, אבל תאמין לי שאני רואה יותר מדי סדרות אחרות.

ליאור1230

New member
מה שבאמת הפתיע אותי

הוא כשגיליתי שהם באמת מתיזים "קצף" בהופעות שלהם.

Th3onE

New member
:S חחחחחח. שאלה בפנים

משהו שדי השאיר אותי תמוהה, גיליתי היום שבאמת גם יש להם מופע 3D, אבל השאלה היא על הפרק\מציאות, המופע עצמו בקונצרט,בשלוש ממדים, בשביל מה צריך משקפיים אם הם מולך? (זכור לי פרק מחברים שג'ואי לובש משקפי תלת מימד ואז מסתכל על היד שלו ומכריז "ואי זה נראה ממש מציאותי" ואז צנדלר דוחף תיד שלו לפנים שלו חחח).

Under the GUN

New member
../images/Emo6.gif

אני זוכר את הקטע הזה בחברים.. אני גם זוכר שבדיוק שתיתי משהו ונחנקתי מהשתיה כשצחקתי

richter

New member
פרק טוב

אהבתי את מיקי ואת הדיבורים "הגסים" התחלה טובה לעונה!

pinkdor

New member
פרק משעשע

אם כי לא הטוב מכולם. היו כמה קטעים מאוד מצחיקים. הג'ונאס בראדרס בעיקר משפריצים סקס, ובאמת שאין להם שום כשרון יורת מדד מיוחד. הבנות מתות עליהם בגלל מה שהם משדרים. מיקי מאוס בתור מנכ"ל דיסני- רעיון מעולה. הקטע שהוא גדל בסוף קצת מיותר. אני לא מת על פרקי הסקס בסאות' פארק. אני אוהב את התמימות שלהם. את זה שהם לא ממש מבינים בזה, וזה קצת הורס שקני חרמן קטן. חוץ מזה היה מצחיק. הקריצה לחיי הנישואים והתגובות של הילדות הקטנות לג'ונאס בראדרס... גם היה מצחיק לראות את מר.סלייב בקהל. חחחחחחח

איתי בל

New member
אני דווקא אוהב שקני הוא חרמן

לרוב הם באמת לא מבינים על מה הם מדברים בטרס בתחילת התוכנית אומר שחברה של קני היא זונה והכל כי היא נתנה למישהו בי ג'יי וכולו עצבני עליה אבל בסוף שואל מה זה בי ג'יי קני לעומת זאת שומע שחברה שלו נותנת בי ג'יי הוא יוצא בשמחה ובריקוד כי הוא מבין בדיוק מה זה ורוצה בזה זה טוב שהבנאדם שלא מבינים מה הוא אומר ולא באמת יכול לדבר הוא בעצם הכי גס והכי מבין והכי בוטה שנים לקח לי לגלות שקני בשירא פתיחה אומר שהוא אוהב בחורות עם ציצים גדולים וכאלה וזה גם טוב שיש איזון ויש כאלה שמבינים וכאלה שלא כאלה שעושים וכאלה שלא

פרק נחמד מאוד

אולי היה נחמד יותר אם הייתי יודע מי אלה JONAS BROTHERS. בעצם היה נחמד יותר אם פשוט לא היו מכניסים את JONAS BROTHERS. אני מקווה שבהמשך יתמקדו יותר בדמויות הילדים מאשר בסלבריטים או אקטואליה. פתיחה טובה, במיוחד ביחס לפתיחת העונה הקודמת.

g a g a

New member
נהניתי מאוד../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

פרק מצחיק! איזה כיף. התגעגעתי. הצחקוק האגדי של מיקי מאוס ריסק אותי מצחוק
המסרים היו מעולים, העלילה היתה מצחיקה ובסה"כ נהניתי מאוד. מצפה בכיליון עיניים לפרק הבא

DrJones

New member
הייתה פה טעות..

הם התלהבו מזה שזאת החברה הראשונה שלו אבל גם ב spontanious combation איפשהו בעונה הרביעית גם כן הייתה לו.. לא שזה הרס או משהו זה סתם מצחיק..

with or without

New member
גם אני חשבתי על זה ../images/Emo3.gif

אגב.. החברה הראשונה שלו הייתה ב- 301 - Rainforest Schmainforest . אחר כך היא הוזכרה גם ב- 302 - Spontaneous Combustion, אבל בעיקרון צדקת

למעלה