........

יעלי2

New member
נופר! רק על ../images/Emo95.gif את חושבת ../images/Emo6.gif ../images/Emo35.gif

רמז?

Hadar p

New member
האמת..גם אני חשבתי שלזה../images/Emo95.gifאת

מתכוונת! נו......

kisses

New member
יווו בשעה טובה בשעה טובה ../images/Emo24.gif

מזל טוב, איזה יופי לשמוע, איפה זה?

יעלי2

New member
.............

מדובר על דירת 3 חדרים מרווחת. מיקום בשרון. קומה שניה עם מעלית. למי שתהה לגבי השביתה, יש שביתה אבל הטאבו עובד!!! נכנסנו לכל הענין בזמן השביתה ולמרות זאת בלי פרוטקציה, רק בעזרת דואר ישראל ופקסים נעשתה התקדמות משמעותית!

יעלי2

New member
טיפטיפטיפטיפ

זוכרים שחיפשנו באמצעות פלאיירים? אז כמעט סגרנו על דירה שהגענו אליה בדרך זו. מה שמוכיח שלמרות שאנשים תופסים מעצמם ומעלים מחירים, אם יש מי שבאמת רוצה למכור המחיר שו ריאלי וגם המשא ומתן מפחית למחירים שאפשר לעמוד בהם. למרות זאת, מאחורי הדירה הזו יש סיפור. זוכרים את ג´ודי עם הבובה המדברת? זו שעשתה ליפסינג? היא היתה הבעלים הראשונים של הדירה מזמן לפני 30 שנה. הגענו אליה במקרה, אחרי שאמרו לנו שהיא נמכרה למשקיע. לא ויתרנו וצלצלנו לבעלים. סיכמנו שהדירה עוד פתוחה למו"מ ושנלך לראות. בשבת בערב ראינו. בראשון אחה"צ סגרנו עקרונית בלי לחתום אפילו על מפית. שבוע אחר כך היה חוזה ובינתיים טופל מה שאפשר היה במגבלות השביתה. אני לא מאמינה. לא מאמינה. (חיפשנו מחודש אפריל).

יעלי2

New member
בקרוב

היתה שם שוכרת וכרגע הדירה פנויה. אם לא היתה שביתה היינו מקבלים את מה שצריך מהטבו כבר בתחילת החודש ומקבלים מפתח. בכל מקרה, היא במצב מוזנח (משכירות במשך שנים) וזקוקה למתיחת פנים. בעלת הדירה הראשונה עיצבה אותה בסגנון אמריקני משנות ה 70. דבר מזעזע לכל הדיעות כיום (קיר עגול, מפלס ועוד כל מיני המצאות). כשנקבל את המפתח נראה מה צריך לשפץ. מה שכן אחי (הפנוי) אדריכל אז לפחות יש לנו יועץ צמוד. גם זה משהו.

אוסנת123

New member
מזל טוב!!!

המון המון הצלחה!!! אני שמחה לשמוע שהכול הסתדר. דברי איתי אם את צריכה קצת טיפים על המשכנתא...

למעלה