........

rinutza

New member
מזל טוב ../images/Emo82.gif בשעה טובה, איזה כיף

תתחדשו ותהנו

נופר30

New member
לפי השירשור לא רק אני

מלא מלא מלא מזל טוב ואם יש לכם כוונות לשיפוצים תיצרי קשר איתי במסרים ( לשלומי הרבה קשרים בענף הוא יכול לעזור לכם )

הילית*

New member
יעלי ! מזל טוב ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

מאחלת לכם להיכנס לבית ברגל ימין ושהבית הזה יהיה מלא שמחה תמיד ! רק אנחנו לא מצליחים למצוא בית.....

יעלי2

New member
../images/Emo77.gifהילית יקירתי, על זה אמרו חז"ל:

אם אנחנו מצאנו כל אחד יכול. * כמה זמן חיפשנו * חרשנו ברגל * בדקנו מודעות בעיתון * צלצלנו לאנשים משלטים אקראיים * חילקנו פלאיירים * הפצנו בין קרובינו שאנחנו מחפשים * נדדנו בין פרויקטים חדשים בבניה ליד שניה * עברנו על אתרי אינטרנט אקטואלי לאורך ולרוחב בסוף כמו בזוגות, לכל סיר יש מכסה. גם אתם תמצאו את המכסה שלכם.

הילית*

New member
חחחחחה.... רק אתמול אמר המתווך

שמטפל בשכונה שבה בין השאר חיפשנו שהוא כבר הציג לנו את כל סוגי הדירות ומאחר ואף אחת לא נראית לנו (ויש סיבות מאוד מוצדקות) אז הוא ממליץ לנו לחפש בעיר אחרת.... עכשיו את מבינה למה המצב קשה ? אנחנו יודעים בדיוק מה אנו רוצים אבל זה עולה הרבה.... ויש דברים שאנחנו לא רוצים להתפשר עליהם !

רחלילי

New member
יוווו מזל טוב!!!!

אני מתעדכנת כאן כל פעם שאני בהפסקה ומה זה שמחה לשמוע!!!!!!! איזה יופי איזה כייף. אגב לנו יש עיכובים עם דברים הקשורים לבית בגלל השביתה את אומרת שניתן לקבל דברים מהטאבו... אנחנו צריכים להבין איפה העו"S שלנו תקוע בדיוק...

fila

New member
מזל טוב.........../images/Emo82.gif../images/Emo57.gif

שיהיה לכם בהצלחה, והמון שמחה בבית

מאי26

New member
יעלי, המון מזל טוב! אני דווקא

ניחשתי עוד מההודעה הראשונה שלך שמדובר בקניית בית, אחרי שחיפשתם כל כך הרבה. איזה כיף לסיים את מסע החיפושים! אז שיהיה באמת המון מזל טוב ובהצלחה עם כל הסידורים המעיקים של המשכנתא, מעבר, שיפוץ וכו´. אגב, אפשר לשאול באיזה עיר קניתם?

gmgy

New member
מזל טוב

וואו, זה כל כך מרגש... דרך אגב, תסתכלי בחיוב על הסגנון של שנות ה-70. הוא חוזר פה עכשיו בענק! כל פריט משם יכול להיות שווה הרבה כסף...

סיגל2

New member
יעלי מזל טוב על הדירה החדשה שקניתם

מאחלת לכם הנאה גדולה מהמגורים בה.

nikit1

New member
המון מזל טוב../images/Emo70.gif

אני זוכרת שחיפשתם המון זמן... שיהיה בשעה טובה
!

מזל טוב ../images/Emo49.gif ובשעה טובה ../images/Emo24.gif

יעלי, מזל טוב לקנית ה-
הרבה הצלחה ושמחה ואושר בבתיכם