:(

:(

אני מדוכאת... למה
כי יש לי חברה אחת, שגרה ממש לידי, ככה שלפעמים אנחנו מדברות מהחלון, ואנחנו באותה כיתה וזה... ותמיד חלמתי על כלב, ולה פעם היה, אבל מאז לא היה לה כי לא הרשו לה והיא נורא רצתה והיום היא קנתה גור קטנטנן-קטנטן...:( זה לא שאני לא שמחה בשבילה, פשוט באותו רגע התבאסתי נורא...כי לי...אמממ....אני לא חושבת שירשו כלב, תאמינו לי, ניסיתי.
תשרשרו בבקשה תמונות של הכלבים\חיות מחמד שלכם...אולי זה יעודד אותי:)

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifשרונו´ש....../images/Emo24.gif

הנה תמונה שתאומת אולסן מעריצה שמה אבל השרשור ירד קצת למטה..

../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif

ראסמיייי הלוואי שאלו היו הצרות שלי שרונושה את ממש צריכה לישמווח שזה הצרות שלך כי את באמת לא רוצה לדעת את הצרות שלי......... הייתי עכשיו שמחה בימוקומך שהכל טוב בחיים שלך.... מותק שלי ובקשר ל-
תשכנעי עוד את ההורים שלך
ולפני שאת רצה כלב תחשבי טוב טוב עם את באמת טתפלי בו או שזה ראחר כך יעבור לטיפול של ההורים ואז ההורים לא יירצו לטפל בו וסתם יההי בלאגן מותק עם זאת שכנה שלך ואת הרבה אצלה אז מה אכפת לך
:) מיייתה עליייייך....

Super Keshet

New member
../images/Emo145.gif../images/Emo46.gif.....שרונוש´../images/Emo70.gif

חמודה שלי...כלב זה לא גן של שושנים
יש לי כלבה בת 4 חודשים (לברדור) בשם- זולה... היא כל המן נושכת אותי וכל הבגדים שלי מחוררים... והיא פעם אחת השתינה על חברה שלי! את צריכה לחשוב טוף טוף אם בא לך כלב.... זה אחריות רצינית ביותר.....פחחחחחח טוב בובע...תתעודדי! ה
תזרח מחר.... יאללה בבבבבבבבייי

:(באסה...אבל אמממ...

וואוו, איזה ביאוס עם הקטע של הכלבה
ו-ההודעה שכתבתי "נכון, אפשר. אבל.." הייתה מיועדת לעדי, שלא תביני לא נכון
אז...ממממ...תודה! *השתינה על חברה שלך*?

Super Keshet

New member
../images/Emo145.gif../images/Emo46.gif לצערי כן...../images/Emo46.gif

על הנעל המהממת שלה
מאז יצא לזולה שם רע....

נכון. אפשר.--->

אבל ה"
" כבר ממש למטה, והחלטתי שלא. כבר איזה שבוע לא פתחתי הודעה חדשה, אז לא קרה שום דבר. ותאמיני לי שיש לי גם צרות אחרות, אבל מממ....באמת הלוואי ואלה יהיו הצרות שלי. בכל אופן, אם תשרשרו (מוטי..) את זה ל
אני ממש אעלב. פעם אחת בשבוע, מותר לי לפתוח הודעה חדשה, נכון? אני חושבת שכן! וחוץ מזה-סורי על ההתנפלות, אבל יש לי תחושה שבזמן האחרון את פשוט נטפלת אליי. ואני יודעת שתגידי שלא, אבל בכמה הודעות מסכנות שאני כותבת כאן (וזה בגלל: לימודים, משהו שאני עובדת עליו *מצגת*, ו...פשוט אין לי מה לכתוב) את כבר ממהרת ואומרת שאפשר לשרשר את זה לאוף, לפעמים, את יודעת, אפשר ק-צת לפרגן ולהיות ק-צת יותר נחמדים. תו-דה.

Danna P

New member
שרון! (הדס- אל תיכנסי)....

הממ.... לי אין כלב\ה (טנק גאאאד)..... להדס יש כלבה ושש חתולים, ותמיד כשאני חוזרת ממנה כל הבגדים שלי מלאים בשערות לבנות, והם ישנים איתך בלילה וקופצים עלייך, וכשהם הם לא אוהבים איתך (מה לעשות? אין לי כימיה עם בע"ח) אז הם מאוד לא נחמדים! תהרגי אותי אם הבנתי איך תמונות של גורים אמורים לעודד אותך....
תקני בובה, זה בערך אותו הדבר, רק בלי לכלוך וכל הדברים הפחות נעימים :)

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifשרון-

דבר ראשון- באמת לא היית צריכה לפתוח הודעה חדשה. וזה לא משנה כמה זמן לא היית בפורום
את יודעת את החוקים ואת יכולה להתנהג לפיהם. וכמו שכולכם לא שמים לב, תראו איך מתייחסים לחדשים כשהם פותחים הודעה חדשה כמו זאת ותראו איך מתייחסים לוותיקים כשהם פותחים הודעה חדשה כמו זאת
זאת ממש אפליה!
דבר שני- ושוב, אני מצדיקה- באמת שאלו יהיו הצרות שלך! תאמיני לי, דיכאון בגלל כלב זה כלום! ואני לא סתם אומרת... לפני כמה שבועות אמא שלי סוף סוף הסכימה לקנות לי כלב אחרי ניג´וסים כ"כ רבים... ואחרי שחשבתי על זה קצת, הגעתי למסקנה שאני לא רוצה כלב
כן, זה נשמע מוזר- מציעים לקנות לי את החיה האהובה עלי ואני מסרבת, אבל מה לעשות- זאת אחריות כבדה מידי, ואת בטח מכירה את כל הסיפורים על הילדות שירדו עם הכלב שלהן ואנסו אותן
עצוב ומפחיד... אז ביקשתי תחליף- החיה האהובה עלי אחרי כלב- חתול
. בינתיים אמא שלי חושבת על זה (היא רוצה חתול ג´ינג´י חחחחחח.....) כי היא לא בדיוק מעריצה גדולה של חתולים (יש לה טראומה מהם
) אז תנסי לשכנע את ההורים שלך לקנות לך חיית מחמד חלופית, שתשמח אותך כמו כלב. אבל לא משו משעמם כמו דגים
אפשר ארנב, אוגרים (
- נוט!), חתול- מה כבר צריך לעשות? לקחת אותו לוטרינר פעם בשנתיים ולהחליף לו חול, אוכל ומים? בקיצקיץ- דברי איתם, לא יסכימו- לא נורא. יהיו לך דכאונות הרבה יותר גדולים מזה. יסכימו- ייפי דו. זה הכל.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifתיקון טעות-

אחרי שכתבתי שאני לא סתם אומרת ("תאמיני לי, דיכאון בגלל כלב זה כלום! ואני לא סתם אומרת...") כתוב את הסיפור על החתול ובלה בלה בלה... אז לא התכוונתי שזה דיכאון, הייתי צריכה לעשות אנטר

למעלה