../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifשרון-
דבר ראשון- באמת לא היית צריכה לפתוח הודעה חדשה. וזה לא משנה כמה זמן לא היית בפורום
את יודעת את החוקים ואת יכולה להתנהג לפיהם. וכמו שכולכם
לא שמים לב, תראו איך מתייחסים לחדשים כשהם פותחים הודעה חדשה כמו זאת ותראו איך מתייחסים לוותיקים כשהם פותחים הודעה חדשה כמו זאת
זאת ממש אפליה!
דבר שני- ושוב, אני מצדיקה- באמת שאלו יהיו הצרות שלך! תאמיני לי, דיכאון בגלל כלב זה
כלום! ואני לא סתם אומרת... לפני כמה שבועות אמא שלי סוף סוף הסכימה לקנות לי כלב אחרי ניג´וסים כ"כ רבים... ואחרי שחשבתי על זה קצת, הגעתי למסקנה שאני לא רוצה כלב
כן, זה נשמע מוזר- מציעים לקנות לי את החיה האהובה עלי ואני מסרבת, אבל מה לעשות- זאת אחריות כבדה מידי, ואת בטח מכירה את כל הסיפורים על הילדות שירדו עם הכלב שלהן ואנסו אותן
עצוב ומפחיד... אז ביקשתי תחליף- החיה האהובה עלי אחרי כלב- חתול
. בינתיים אמא שלי חושבת על זה (היא רוצה חתול ג´ינג´י חחחחחח.....) כי היא לא בדיוק מעריצה גדולה של חתולים (יש לה טראומה מהם
) אז תנסי לשכנע את ההורים שלך לקנות לך חיית מחמד חלופית, שתשמח אותך כמו כלב. אבל לא משו משעמם כמו דגים
אפשר ארנב, אוגרים (
- נוט!), חתול- מה כבר צריך לעשות? לקחת אותו לוטרינר פעם בשנתיים ולהחליף לו חול, אוכל ומים? בקיצקיץ- דברי איתם, לא יסכימו- לא נורא. יהיו לך דכאונות הרבה יותר גדולים מזה. יסכימו- ייפי דו. זה הכל.