שרון המתוקה12
New member
....
ואוו! אפשר לחשוב מה עשיתי... תעשו מה שאתם רוצים עם זה, בסדר? תמחקו, תעבירו לאוף עם הוא לא עבר כבר עמוד, תמשיכו להגיד שזה לא בסדר, אוקיי?
ואני לא יודעת אם זאת הפלייה, כי אני כמעט אף-פעם לא כעסתי על חדשים כשהם פתחו הודעה חדשה. בכולופן, חתול, אני יכוה לאמץ כי יש אחת שהייתה של בת-דודה שלי ומחפשת בית חם, אבל...אבא שלי שונא חתולים, אז...
וחוץ מזה אמא שלי אמרה שחברה שלה פעם היה לה חתול והיא הייתה בביצ חולים שלושה שבועות כי לא ידעו מה יש לה, ולבסוף-הבינו שהיא רגישה לחתולים או משו כזה
בכל אופן, חתול-אני מוותרת.. ארנב-אין מקום לשים אותו, ואין מצב שירשו לי. ועם הסיפור על הילדות-האמת היא שלא שמעתי, אבל הגיוני בהחלט! כי צריכים לצאת איתם ב12 בלילה גם, ככה ש.. בכל אופן, כבר וויתרתי, האמת, שהחלטתי שבאמת אני לא יודעת אם אוכל לשאת באחריות הזאת. וחוץ מזה-החיית ממד היחידה שהייתה לי זה דג, אבל...כמעט בכיתי כשהוא מת
אז.....ממממ......עם כלב..:/ טווווווובבב ממממ.....ולדנה-תמונות של גורים יעודדו אותי כי הם חמודים! ו...לא נורא שהם לא שלי
ואוו! אפשר לחשוב מה עשיתי... תעשו מה שאתם רוצים עם זה, בסדר? תמחקו, תעבירו לאוף עם הוא לא עבר כבר עמוד, תמשיכו להגיד שזה לא בסדר, אוקיי?