:(

....

ואוו! אפשר לחשוב מה עשיתי... תעשו מה שאתם רוצים עם זה, בסדר? תמחקו, תעבירו לאוף עם הוא לא עבר כבר עמוד, תמשיכו להגיד שזה לא בסדר, אוקיי?
ואני לא יודעת אם זאת הפלייה, כי אני כמעט אף-פעם לא כעסתי על חדשים כשהם פתחו הודעה חדשה. בכולופן, חתול, אני יכוה לאמץ כי יש אחת שהייתה של בת-דודה שלי ומחפשת בית חם, אבל...אבא שלי שונא חתולים, אז...:( וחוץ מזה אמא שלי אמרה שחברה שלה פעם היה לה חתול והיא הייתה בביצ חולים שלושה שבועות כי לא ידעו מה יש לה, ולבסוף-הבינו שהיא רגישה לחתולים או משו כזה
בכל אופן, חתול-אני מוותרת.. ארנב-אין מקום לשים אותו, ואין מצב שירשו לי. ועם הסיפור על הילדות-האמת היא שלא שמעתי, אבל הגיוני בהחלט! כי צריכים לצאת איתם ב12 בלילה גם, ככה ש.. בכל אופן, כבר וויתרתי, האמת, שהחלטתי שבאמת אני לא יודעת אם אוכל לשאת באחריות הזאת. וחוץ מזה-החיית ממד היחידה שהייתה לי זה דג, אבל...כמעט בכיתי כשהוא מת
אז.....ממממ......עם כלב..:/ טווווווובבב ממממ.....ולדנה-תמונות של גורים יעודדו אותי כי הם חמודים! ו...לא נורא שהם לא שלי

../images/Emo185.gif../images/Emo41.gifתגובה על ההודעה:../images/Emo42.gif

לי יש כלבה שהיא כבר המליטה לפני 4 ימים 15 גורים. הכלבה שלי לבנה והגורים כאלה קטנים שאני מפחדת להרים אותם. רוצה גור אחד במתנה

תודה קארינו´ש! את ממש חמודה!-->

אבל...אני לא חושבת שירשו לי ושאני מוכנה.... אבל תודה על ההצעה
איזה מתוקים...

A d i d a

New member
קארינוש ../images/Emo13.gif

לי יש חתולה וזה באמת לא הרבה עבודה והם כן מחזירים אהבה. אני ממש אוהבת חתולים, הם פרוותיים וחמודים וקטנים
אם את רוצה יש לי עוד סיבה לתת לאמא שלך- מי שלא מביא להם אהבה הם לא מביאים לו, כלומר- אם אמא שלך לא תטפל בא אז החתול לא יתקרב אל אמא שלך. מה גם, אמא שלי גם לא ממש אהבה חתולים ועכשיו כשיש לנו את החתולה היא מאוהבת בה עד הראש
אז... כשיהיה לך חתול תודיעי לנו!
עם השכנוע וכדאי לך לקחת גור ממקום שממיתים את החיות אחרי כמה זמן, ככה תצילי חיה אחת לפחות..

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifעדידוש../images/Emo26.gif

אני יודעת שחתולים לא דורשים הרבה עבודה ואני יודעת שאם את משדרת להם אהבה, הם מחזירים לך אהבה, אני אולי תיפשה אבל אני לא תמבלית (ענברוש
)... אניוויי, לאמא שלי יש טראומה מחתולים- כשהיא היתה בכיתה ו´, היא הוציאה את הזבל, היא פתחה את הפח אשפה הגדול ברחוב ואז קפץ עליה חתול ושרט לה את הפנים
ואני יכולה להבין אותה
אבל אני בכל זאת מנסה לשכנע אותה...

../images/Emo144.gifאני יודעת ...../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

שאני מדהימה
סתם ..... סתם כתבתי את זה בחתימה שלי ....

שרונוש../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo143.gif....

לונורא... כלב זה מלאאאאאאא אחריות.... ב´מת שאלו יהיו הצרות שלך!

למעלה