רוב הזמן אשתו כבר לא שוכבת עם בעלה ומשתמשת בהתקן תוך רחמי. מה אומרים הפרטנרים שלה כשהיא מעמידה לבחירתם את שאלת השימוש בקונדום ? הבלוג והרשומה מיועדים למבוגרים מעל גיל 18 בלבד !
משל היתה תחנת רכבת לכל דורש ? למה שלא תקדם למשל פוסטים המעודדים התעללות בחתולים ? או כאלה שמלמדים איך לגנוב בלי להיתפס ? אחרי הפוסט האחרון שקראתי אצלך, לומר שהפוסט שלה הוא טוב - זה בערך כמו להגיד שהמשחק בין שמשון ת"א להפועל מעלה הצפצפה התעלה לרמה גבוהה - יום אחרי שחזרת מהמונדיאל ...
בניגוד לשתי הדוגמאות האחרות שהבאת, לפחות לא בארץ לשמחתי. אני לא מאמין בלתפוס עמדה שיפוטית כמוך. מעבר לזה - נושא הבגידות כנראה בכל זאת מרתק אנשים אם כל כך הרבה יצירות ספרות וסרטים עוסקים בו. לכל בלוג האיכויות שלו, וקטונתי מלהאדיר את הבלוג שלי לעומת בלוגים אישיים כמו של הגברת.
אם נגיד אני אכתוב בבלוג איך אני מצליח להשכיב נשים תוך שאני משקר ועובד עליהן עם הבטחות שווא - תעלינה כל האמזונות וינבחו איך תפוז נותן לשונא נשים שוביניסט כמוני להתבטא בתפוז. אפעס, כשאישה (so called) כותבת שהיא עובדת על בעלה ושוכבת עם כל מי שנקרה בדרכה זה מתקבל במחיאות כף אצל מי שהיה שמח להיות חלק מהרמייה - וחבל. כל בלוג המטיף למוסר לקוי צריך להוקיע.
אתה מביא דוגמה שמציגה באור שלילי ביותר את מתנגדי הפוסט (האמזונות שינבחו). אפשר להינות מפוסט גם אם לא מזדהים איתו, ומצד שני אפשר לחשוב שהוא טוב גם אם מזדהים איתו. ומי שמך לשפוט את אותה גברת מבחינה מוסרית ?