18.7.2010 כדאי לקרוא בבלוגיה

פנומן 72

New member
אין שום סתירה

כדי להסיר ספק - גבר שייכתוב פוסט שהוא משקר לנשים כדי להשכיב אותן יהיה בזוי אף יותר מאותה גב' שאתה סוגד לה. הביטוי "אמזונות שיינבחו" מציג את הסיטואציה של העליהום שייווצר בעקבות פוסט כזה. הסתירה היא דווקא אצלך - אני לא יכול להינות משום פוסט שאני לא מזדהה איתו או מתנגד לו. למשל, כאיש ימין אני לא אוכל להנות משום פוסט הקורא להסרת המצור על עזה, יהיה כתוב באופן רהוט ומדהים ככל שיהיה. ואני לא "שופט" אותה. אני מביע את דעתי. אבל עזוב. לפי דעתי אתה עושה עוול לעצמך.

seymore butts

New member
גם להתרגז מפוסט

ולכתוב תגובה קטלנית זה סוג של הנאה. ולכן אני לא מסכים עם דבריך בנוגע לאי יכולת להינות מפוסט שמנוגד לדעותיך. ואם נחזור לפוסט שעליו המלצתי בראשית השרשור - להזכירך ענין הרעיה בשדות זרים של הגברת הוא שולי. הנושא המרכזי שם הוא שימוש בקונדום או ויתור עליו, נושא שגם אישה לא נשואה יכולה הייתה לכתוב עליו פוסט דומה. מהמלצה על פוסט ועד לסגידה למי שכתב אותו הדרך ארוכה. ואם ערכי ירד בעיני מישהו בעקבות המלצתי זו - שישתה ממימי הים של עזה, אם וכאשר יוסר ממנה הסגר.

גם אני חושבת שהפוסט טוב

השאלה אם אתה מפעיל כאן שיפוט מוסרי או בוחן את הפוסט לגופו של עניין.

CooknBake

New member
פאי חמאת בוטנים עם קליק ../images/Emo141.gif

עוגת רושם קלה להכנה וטעימה מאד! המתכון כאן

ריסטרט

"יופי, לתלות!", בלוג הפרסומות ללא-פרסומאים, עומד לשנות קונספט, ובקרוב הולך להיות אפילו יותר יופי לתלות. ולרגל השינוי הצפוי: רשומה קצרה, המציגה את הפרסומת שבעקבותיה נוצרו קופי מעפן והבלוג שלו.

imahit

New member
גם לבעלי יש מה לספר לכם

והפעם על איך זה להיות בעלה של דולה

גבר בהריון הייתם מאמינים?

בס"ד שבוע טוב קשה להאמין שרואים את זה, לא סרט ולא קומדיה צחוקית אך כשרואים דבר כזה דמות של גבר נשוי בהריון שבסרט לא תופתעו שהוא אינו גבר במקור, סליחה אם מישהו ייגעל מוזמנים לראות את הסרטון. גבר בהריון הייתם מאמינים?

מבלי להרוס לך את הרשומה

זו לא עונת האבוקדו. (קצת כמו שאפרסם שבוע חתונות בתשעה באב או מתכון ללחם משובח בערב ליל הסדר)

wranger

New member
לעשות שבוע חתונות בתשעה באב? מי יעשה דבר כזה?

אז מאיפה הוא השיג אבוקדו, אם זו לא עונת האבוקדו? (וואו, שני שירים שונים מתנגנים לי בראש עכשיו, ביחד, שניהם בנושא אבוקדו. יותר מדי ערוץ בייבי.)

פנומן 72

New member
לא הבנת את המהות שבפוסט

הוא רוצה שנקנא, בבחינת "תראו איזה אבוקדו אני הישגתי ולכם אין". נה נה נה - נה נה....

למעלה