180

ההכחול

New member
180

איך זה שאני כזה בחור נחמד ו... הביקוש לנחמדים כל כך ירד ש... תפסתי איזה גל כך לבינתיים ופיתחתי לעצמי סטייה או שתיים. לנסוע על מאה שמונים לחכות שבוע בקופת חולים לנסות לכתוב בחרוזים למה מה קרה איך זה כל אחד נהיה לי איזה רוקסטאר כשלי עדיין יש קשיים לשרוך את האולסטאר כי העיניים מפוצצות לכלוך של בוקר אבל זה לא קשור אז די!!! לנסוע על מאה שמונים...

ההכחול

New member
מכה אפורה

היא אמרה לי תראה החיים די קלים נשכור לנו חדר בדרום תל אביב ונחייה כמו גדולים ונחייה מדקה לדקה נמצא עבודה זמנית, לא רצינית וגם נחתום בלשכה אולי גם תמצא איזה נושא לכתיבה לא משהו עמוק, משהו מתוק, סיפור אהבה עם המון מטאפורות, עם המון דימויים הגיבור יהיה שיכור, כמו שאתה בחיים יש כאב יפה שעובר מהר כשאני רוצה לא להיזכר איך אני עמדתי שם, איך אני אמרתי לה ככה את יפה זה מה שאת צריכה זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה. זה קרה בסתיו של השנה שעברה הוא יורד כמו מכה אפורה על העיר, אני זוכר שהיא אמרה אני זוכר איך הכול התפורר אולי את זוכרת מה את אומרת מה את אומרת עכשיו אולי גם אמצא איזה נושא לכתיבה לא משהו חשוב, משהו עצוב, סיפור אהבה בלי מטאפורות ובלי דימויים הגיבור יהיה שיכור, כמו שאני בחיים יש כאב יפה...

ההכחול

New member
סאן חוזה

היא נסעה לסאן חוזה וחתכה את הוורידים היא סבלה ממנת יתר של שמש ודקלים יש שם בית חולים יפה הרופאים בחלוקים ופלמינגו על הדשא הם צפופים כמו עננים ורודים עננננים מה היה לך רע להיות ילדה שלי לבזבז את השעות שלך איתי בסוף גמורים לשכב אחד בתוך השני אני נשארתי כאן כמובן בזבזתי זמן כי אני תמיד סובל מלב שלא פועל עננננים מה היה לך רע... באתי לאסוף אותה מנמל התעופה עם תחבושות על הידיים היא הייתה יפה כמו מתנה בעטיפה. כמה זה נפלא שוב אהיה שלה אבזבז את השעות שלי איתה בסוף גמורים נשכב אחד בתוך השני

ההכחול

New member
עוד פעם

הוא אהב אותה או יותר נכון הוא רצה אותה או יותר נכון הוא רצה אותה מתוך אהבה. גרו בשכנות בשכונה טובה הלילות חולפים הקירות דקים הוא שמע אותה בלילה. תני לי עוד פעם להיכנס לתוך הלב שלך רק לשמוע רק לשמוע עוד פעימה. הוא השמיע לה את המוסיקה שלו תל אביבית מאוד היא אמרה שהיא כבר שמעה אותה במקום אחר או בזמן אחר. הוא לקח אותה לבית קפה קטן ברחוב סמוך קנה לה לימונדה היא חייכה חיוך מובן אחרי הכול הוא לא הראשון שקנה לה. תני לי עוד פעם להיכנס לתוך הלב שלך רק לשמוע רק לשמוע עוד פעימה. תני לי עוד פעם להיכנס לתוך הלב שלך רק לטעום את הטעם שלך

the king 25983

New member
מה הקטע שלך ושל זה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

כולנו כאן מכירים את המילים
אז מה אתה רוצה

ההכחול

New member
כל החבר´ה

כל החבר´ה עברו בתוכך כאילו שאת רכוש ציבורי אבל הם לא מהסוג שהולך לכלא הם מהסוג שהולך לקרבי הם מהסוג שמרים את הדגל בטקסים בבית ספר ובתנועה הם למדו בצופים איך לקשור את החבל והרבה יותר קל לקשור בחורה כל החבר´ה חוזרים כל לילה לביקור בתוכך הרופאים מקשיבים אם משהו זז בבטן אבל הם לא מקשיבים לליבך כי אין תרופה לאבן בנפש לזה אי אפשר לעשות הפלה הרופאים מרוצים הניתוח הצליח ומעכשיו את לא חולה כל החבר´ה הביעו צער שכל הסיפור הסתבך וחרטה וכל החרא אז למה הם לא מפסיקים לחייך כי השופט הקל את העונש כי לא צעקת ולא היית בתולה החוק היבש לא נרטב אף פעם

ההכחול

New member
פצעים ונשיקות

פצעים ונשיקות כל השקרים וכל השתיקות חוזרים כמו מהמרים עם קופסת הקלפים ונעליים מבריקות שארית התום בארגזי קרטון מעשה אמנות או מעשה יום יום אני עוזב אני עוזב היום לה לה לה לה לה לה לה... פנים עדינים של פליט רוחני אתה לא מתאים אבל תמיד תהיה איתי אמרתי לה זה רושם ראשוני אל תקני זה לא האף שלי היא אמרה לי תודה אני כבר אבודה ולא מפחדת מקנייה לא טובה אז נשארתי שם הקזתי לה דם כשניסיתי לשנות לה את העולם עצלנות כושלת כישלון חרוץ בזבוז פרוע ואין לי תרוץ אני עוזב אני עוזב היום לה לה לה לה לה לה לה...

ההכחול

New member
עיניים טובות

צרפתייה בחדר המתנה יושבת מולי על הספה מחכים לרכבת בארץ זרה באנגליה גם היא מוזרה. האנגליות הן לא מביטות הן לא מביטות בחדרי המתנה העיניים שוקעות במגזין אופנה רק אני והיא אליי מביטה. העיניים שלה טובות אליי. רוצה לדעת איך היה הביקור שלך באנגליה היה יפה הספקת לראות הרבה אז כמוני אולי הרגשת נוכריה. אבל היא שקטה ומאוד רחוקה יושבת מולי בחדר המתנה מחכים לרכבת בארץ קרה רק אני והיא אליי מביטה. העיניים שלה טובות אליי.

ההכחול

New member
אני יודע

אני יודע כל מה שלא חשוב לדעת אני חושב ש... אני חושב ש... לא צריך לחשוב על זה יותר מדי אולי כדאי לך להיסחף לתוך הזרם של פרחים וספרים ודברים אחרים שלא נתתי לך בעצם שוב אני מוצא אותי רק מחכה מחוץ לדלת רק מציץ מהחלון רק בחלום אבל בבוקר הווילון נסגר הדלת שוב ננעלת הדלת שוב ננעלת... אני יודע לומר מילים שהם בערך אני חושב ש... אני חושב ש... אי אפשר יותר מזה אולי כדאי רק להיסחף לתוך הזרם של פרחים וספרים ודברים אחרים שלא נתתי לך בעצם. שוב אני...

ההכחול

New member
הר של בייגלך

היה מוכר בייגלך ליד המשביר לצרכן הוא חשב שיש לו רשיון אבל הרשיון פקע מזמן בסוף בא מישהו וסגר לו את הדוכן וסילק אותו מכאן אחרי שבוע הוא חזר לא היה לו כסף ובבית היה לו הר של בייגלך הגיעה ניידת והוא נעצר הוא לא כל כך הבין במה מדובר בבית המשפט הוא ישב ושתק בגלל גילו העונש הומתק הר של בייגלך אחרי חצי שנה בכלא תל מונד כתבו עליו בעיתון וכל האינטלקטואלים דיברו על גורלו הקפקאי אחרי שבוע הוא יצא לחופשי מישהו התערב באופן אישי הגיע הבייתה אסיר משוחרר נכנס לסלון ומצא מולו הר הר של בייגלך

ההכחול

New member
פרפר

הנה את איתי יושבת בחדר קוראת מכתב שאת שלחת אנחנו ידידים והכול בסדר עוד מעט הוא יאסוף אותך. אולי הוא יעלה נשתה קפה ביחד ויין וסיגריה ונדבר בשעון שלו יציץ הוא פעמיים יגיד שכבר מתחיל להתאחר אני חולמת שאני נופלת את זוכרת את זוכרת שכתבת אתה למטה מתרוצץ ומנסה לתפוס אותי את זוכרת שאהבת לשקר העדפת להשתכר במקום לדבר קשה לי להסביר מה אני בעצם מה אני חושב על אהבה אבל אני מוכן לנסות ולהראות לך כמה זה שביר ומסוכן בכף היד שלי אני מחזיק פרפר מוסתר בתוך אגרוף סגור האם הוא חי או מת אני שואל אותך את יודעת זה תלוי גם בך... אני חולמת...

ההכחול

New member
על הרצפה

נשבר נשבר ושוב מתקררים הייתי רוצה לשבור לך יד ואז לתת לך רחמים כמו ציור של דגה שמנמנה וענוגה שנה סחבת אותי על הרצפה על הרצפפפפפפהההההה נשבר נשבר הקרח המלוכלך נקבר בלחישה הרגש שוב נמעך על הרצפפפפפפהההההה

ההכחול

New member
רקוויאם לבלונדינית

בוקר בלונדינית לא לבושה גדר חיה מסתירה את גופה דלת ננעלת לחיצה על דוושה הגה ביד הילוך הרגשה. ורד ביד מהאוטו יוצאת זיכרון כמו תינוק זה זז ובועט חלום חשוב מחייגת עכשיו טיול לחו"ל ויזה זהב יופי של ים יין אדום כיוון כוונה וכיסוי לחלום לחם עם לחם עם לחם עם דבש מתוק לה בפה רעבה מחדש. נפלה חלמה נקמה נחמה סיפור גמור סוף של סחבה עיינה בעיתון הערב מהר פתאום נזכרה במשהו רע. צדקה צעקה צלצלה ליפה קפץ לבקר עשה לה קפה ראש רציני רטוב ורחוק שיחה על שירה ועל שקר מתוק אחרי שדיברו ירדה אל העיר בילוי או בלבול עד שהבוקר יאיר גישה מוזרה לילדה עשירה דפיקה מהירה דגימת אהבה. הרגל מגונה היא שוב אחרה ויכוח עם איש שהיא לא מכירה זיון זריז זרות נעימה חיוך חמוץ חיפוש של עצמה טוב לה עכשיו ורוב הזמן סתם יפה בלי סיבה שותתת בלי דם כמה אפשר כמות או מספר מוות זה סוף יחסי כל השאר. נגעה נמוך אבל בלי ליפול סמוך לסוף ברחה מהכול ערפל בחוץ חזרה למכונית פרפר נמחץ על השמשה הקדמית. ציירה לה בראש את המיטה קשה לה כל כך למצוא חנייה ראתה את עצמה במראה ראתה שנייה של ספק היא לא זיהתה

ההכחול

New member
כביש מהיר

כביש מהיר בין הלילות מעליו נמתח עוד יום אין לי כבר כוחות לבלום חוט קלוע מנשימות מתגלגל בין חדרים חוט מוליך של זכרונות צלליות על הקיר צלליות בחלון אנשים מדברים והולכים לישון אוטובוסים עוברים והשמש כתומה והעיר אפורה אני שוב ברחוב ?????????????? ??? כלוב עשוי מ ??? ?????????????? ראש נחושת למיטה אין לי כבר שיטה למצוא נערת החלומות נסיכת האשליות אין לך כבר סיבה לבוא צלליות על הקיר צלליות בחלון אנשים מדברים במבט מהיר מעגל חשמלי מהבהב לשניה בחלון ראווה והשמש שקעה

ההכחול

New member
איש קש

אין יותר פחד אין יותר כלום אני איש קש אני עץ עקום בשני חדרים מטפטף דולף הזמן כמו טיפות עיניים הבאנו אותה בצורה אלגנטית מתים מבפנים חיים מבחוץ אוכלים קוראים מדברים ישנים צוחקים מבפנים על חיים אבודים אין יותר פחד אין יותר כלום אני איש קש אני עץ עקום אין יותר פחד עצב נורא שנים מלחמה היתה לי ברירה הילדים לא גדלו הם רק גבהו ומצאו עבודה אין יותר פחד אין יותר כלום אני איש קש אני עץ עקום

ההכחול

New member
מילי

מילי אומרת שנתקע לה בראש הנאום שהקוקהד דפק לה ב 95´. 24 היא הגיעה על 4. 10 ביוני מצעד לועזי על השטיח דיכאון וזבובים היום בלילה אני אשפיל את עצמי כי אני כי אני רוצה להגיע למטה במכה ולטרוק את הדלת על שנים של חרטה ולצאת. מילי אומרת אין לי ברירה היא תקועה בתוך סרט בתוך מנהרה היום בלילה אני אשלח לו מכתב.

ההכחול

New member
מוצ´´ש בקניון

הפשע הקטן הוא הפשע הגדול ורגע שהוסתר הוא זה שאזכור. כל מי שנפל בדרך לא יקום וכל האהבות הן במבוי סתום כל העציצים רוצים קצת שמש ורצף של מילים כמו רכבת בגרביון כמו צרכנים במוצאי שבת בקניון. כמו הרצון שלך שיזכרו אותך. הולך לעבודה קורא עיתון רואה קצת טלויזיה הפשע הקטן הוא הפשע הגדול. הרגע הקטן הוא הרגע הגדול כמו גרגיר של חול נוזל בתוך שעון הרבה ימים חלפו IN BED I HAD THE FLU וכל הכדורים שבלעתי לא עזרו

ההכחול

New member
הסרט נמשך

הסרט נמשך עברתי לגור לבד בשדירה שמובילה אל הים והרוח שורקת בין הבתים זאת שכונה מוזרה כל היום היא עומדת ריקה אנשים הולכים לעבודה ואני מנגן בבית והסרט נמשך בשחור לבן הסרט נמשך. היא עזבה את העיר כבר מזמן שהייתי אמור לשכוח אבל יש לי תקליט או שניים שפועלים כמו מכונת זמן זמן מחוץ לראש ניגן כשהגעתי לבד והסרט נמשך בשחור לבן.

למעלה