180

ההכחול

New member
הפוך בשמש

עד שלא תרגיש חופשי לא תהיה אמיתי אני יודע אבל אין לי חלל נקי מסתכל מאחורי הפנים שלי רק שלא ישמעו את השיר שלי. העיר הזאת מנגנת לא טוב דמעות של עשר שעות אחרי השתיה ועולה שוב תהייה משאירה סימני שיניים. לא בא לי לנצח כבר את העיר הזאת לא בא לי לנצח כבר לא. קוקיות אדומות על עצים ירוקים פאם פאטל איפה שרק יורקים יש לי מעצורים תודה לאל על חסדים קטנים. רק להיות נשמות שמחות אנשים מחפשים ומוצאים סיבות אני נשען על הזוויות כמו כיסא הפוך בשמש. לא בא לי לנצח כבר את העיר הזאת לא בא לי לנצח כבר לא. ארנבים אבודים בתוך עשב ירוק מכונית משטרה מרעישה מרחוק רק בשביל סוף מתוק מחכה כמו קיפוד בדלת.

ההכחול

New member
מסך זהב

מסך זהב מול העיניים שמש במראה של המכונית יכולתי ליסוע רק לכיוון אחד רק לכיוון אחד. קול שנשמע כמו אחרי צהריים שלא נגמרים לעולם יכולתי ליסוע רק לכיוון אחד רק לכיוון אחד. הו, שינה עמוקה בבור כחול העיר מחכה מחוץ לחלון תמיד מוכנה לבלוע עוד זנב של חלוםםםםםםםם. תפילה רעה בין השפתיים רוח בחלון של המכונית יכולתי ליסוע רק לכיוון אחד רק לכיוון אחד.

ההכחול

New member
מצעד

מצעד כזה של ימים בטלים לא ראיתי מזמן מתחבא בין רגליים עולה בעשן לילה של קיץ צחוק של בחורות שוחה אל המזח בים של טיפות מרות. זה האביב של חיינו לא יהיה אחר.

ההכחול

New member
גשם חזק

כל הפרידות כמו סיכות נעוצות על הלב הסיבוב התארך כשהאוטו שלי התהפך אז נשארתי מחוץ למירוווווווווץ אין לי כח לרוץ יש אנשים שעומדים בלחצים ואני מנסה. גשם חזק קשה לי לראות אפילו שעיני פקוחות נוסע הלילה לבד לצפון כי בא לי לברוח. כל הבדיחות הכריכות הדקות בחיוך שלך יש אהבה הכדור שזרקתי לסל כמעט ונכנס כמה חבל נראינו כמו זוג מז´ורנל יש בחורים אדישים לנשיםםם ואני מנסה. כי בא לי לברוח מהכל לשכוח

ההכחול

New member
מלכת היופי

אז אתה לא בטוח אם אתה הולך בדרך טובה אתה מעביר את הזמן השד יודע לאן זאת ברירת מחדל לשכב מקופל החברים שלך מדברים בינהם מטפלים בך בכפפות של משי אתה רוצה לברוח אבל נשאר בעיר אתה רוצה לשתוק אבל יש לזה מחיר. כולם יודעים שמלכת היופי היא לא הכי יפה כולם יודעים שבסרטים אמריקאים יש תקווה כולם יודעים שוודקה בבוקר זה לא תרופה. אז עכשיו אתה לא מרוויח בכלל חיות בלי כסף נהיה אידיאל אבל אוכל בחוץ לא בבית במטבח שלך אין אפילו תה. כולם יודעים שמלכת היופי היא לא הכי יפה כולם יודעים שבסרטים אמריקאים יש תקווה כולם יודעים שוודקה בבוקר זה לא תרופה. אבל זה בטח עדיף על חיים שלמים בקופסה

ההכחול

New member
זאב

ככה הזאב הגיע היא השכיבה אותי לישון ככה החלום הגיע והלכנו לשתות. ככה הימים התחילו בידיים אוהבות ככה הם התחילו עם האור בחלון. העיר הזאת היתה יפה בשבילי העיר הזאת היתה בשבילי לילות שרק רציתי ליסוע איתה. העיתונים על הרצפה הקדושים מול המיטה תשאל אותי עשר שאלות ואני אשאל אותך ככה הזאב הגיע לצרף אותי למועדון.

ההכחול

New member
יחסים פתוחים

גשם יורד על הלב הבודד ואין סימנים לסוף לא התכוונתי ממש באמת ליחסים פתוחים. מאז אותו יום ברכבת צפון אני לא מוצא שלווה בתמונות הקטנות על הלוח שלי תמונה אחת הכופה. אהבה זה הס (הכי מוזר) ם הוא נהיה נורא כשלוקחים אותו לבד. עוד עכביש התמקם בפינה הוא רץ על הקיר החלק גוזל נפל בערוץ המדע חתול רודף אחריו. מאז אותו יום ברכבת צפון אנימעלה חלודה. אהבה זה הס (הכי מוזר) ם הוא נהיה נורא כשלוקחים אותו לבד.

אוקיי...., מה פשר הקשר של השירשור

הזה?? יפה המילים.. אבל.., מי אתה , מה אתה??

למעלה