1X07 נאמנות - Fidelity

shanistern

New member
רן-

לא המלצתי לך את זה מטעמים של טובת הפורום, אלא, מטעמים של טובתך האישית- אתה פשוט תהנה מכל רגע...

randomguy

New member
בעצם בעיקר לא אהבתי שרוב הפרק

היה לה תסרוקת עם שיער מתוח אחורה, זה לא היה יפה לה.

Elizabell

New member
איזה פרק! איזה פרק!

נהניתי מכל רגע! אהבתי את זה שהאוס הציק לווילסון...זה הרג אותי. ואני ראיתי מתישהו את הקטע במרפאה עם החזה...XD זה מצחיק בטירוף! איך שאל כזה, הם אמיתיים? הרגע המסקרן והמרגש ביותר בפרק הזה היה כמובן הרגע שבו האוס דיבר עם קמרון במעבדה. איך העייניים שלה היו נראות...וואיי. קיצר זה היה פרק סוחף ומרתק. היא פרק שלא? XD אז.. זהו. יום טוב לכולם. http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=291877

Elizabell

New member
תגידו, זה נכון שהאוס לא לקח כדורים

בפרק הזה? אני לא זוכרת שראיתי שהוא פותח מכסה של הקופסה, ו"לוגם" כדור משניקרא...XD שמתם לב לזה? או שאני הוזה? XD

randomguy

New member
נדמה לי שהוא לא לקח שום כדור בפרק

אני לא זוכר וגם חיפשתי בתסריט ולא מצאתי.

ketas

New member
הוא לקח

לפחות פעם אחת. אני זוכרת שנורא הטריד אותי הקטע שיש לו מים וכדורים, והוא פשוט בולע אותם בלי מים, ועוד כמות גדולה.

randomguy

New member
לדעתי הוא לא לקח...תקנו אותי אם אני

טועה. מתי בדיוק הוא לקח? אני חושב ש Elizabell צודקת.

Benjamin Turner

New member
אני חושבת שהפרק שבו הוא לא לקח

ויקודין היה הפרק הקודם (the socratic method), אבל למה בעצם הפרצוף העגום? מה מפריע לך שהוא לוקח כדורים? שיקח כמה שצריך, הוא הרי לא עושה זאת בשביל הכיף אלא כי כואב לו (ולא אכפת לי מה DS חושב. DS גם אמר לאחרונה שמבאס שיוּ כל כך מצחיק, כי כולם חושבים שהוא אחראי לפאנצ'ים בתסריט, אז מה? גאון-גאון, אבל אף אחד לא מושלם, ובקטע הזה אני לחלוטין לא מסכימה אתו). <אה, ואני סתם מנסה בהזדמנות זו משהו עם הסלולרי שלי, תתעלמו מהתמונה ומהאיכות המן הסתם זוועתית>

Elizabell

New member
לא אמרתי שזה רע הפרצוף סתם תקעתי

XD זה אחד ממרכיבי הדמות של האוס... הויקודין ..סתם פשוט בפרק הזה היה ניראה לי שהוא לא לקח וזה היה לי מוזר כי הוא תמיד לוקח XD

סלוניק

New member
אין לי מושג מי השחקן שגילם את הבעל,

אבל למי שזוכר הוא שיחק בסדרה הנידחת John Doe, שהיתה פשוט מעולה (עד שהיא ירדה מהמסך בבושת פנים).

Benjamin Turner

New member
הוא גם משחק בנמלטים המצוינת

(לו רק היתה לי סבלנות לצפות בסדרות שאינן האוס) ושמו דומיניק פורסל.

נכון!! באתי לכתוב את זה ../images/Emo13.gif

אגב, נמלטים סידרה בת זונה

למעלה