1x11 Montana/Sassy/Justice שימו לב, הפרק ישודר היום בשעה 22:30. צפיה מהנה!
R RenanaD New member 11/8/05 #1 1x11 Montana/Sassy/Justice ../images/Emo131.gif שימו לב, הפרק ישודר היום בשעה 22:30. צפיה מהנה!
L limors2 Active member 11/8/05 #2 אוף העונה כמעט נגמרה../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif איך הזמן עבר מהר!
ס סקייטר גירל New member 11/8/05 #4 מה כמעט נגמרה?../images/Emo7.gifמקווה שזה יחזור מה מהר,על מי אני עובדת?אין מצב שיביאו את זה לחורף יביאו את זה בקיץ הבא בטח
מה כמעט נגמרה?../images/Emo7.gifמקווה שזה יחזור מה מהר,על מי אני עובדת?אין מצב שיביאו את זה לחורף יביאו את זה בקיץ הבא בטח
ס סקייטר גירל New member 11/8/05 #10 אולי,לקשת יש עכשיו 4 ימים למלות אחר אחרי הזכייה במכרז ושכוכב נולד 3 לא ממש הצליח ולא תהיה עונה רביעית שווה להם לעשות עוד עונה של ניפ\טאק בלי לחכות לקיץ
אולי,לקשת יש עכשיו 4 ימים למלות אחר אחרי הזכייה במכרז ושכוכב נולד 3 לא ממש הצליח ולא תהיה עונה רביעית שווה להם לעשות עוד עונה של ניפ\טאק בלי לחכות לקיץ
ס סקייטר גירל New member 11/8/05 #19 נחזיק,תאכלס אני לא יודעת אם קשת ת תשרוד זה פאקינג 4 ימים בשבוע זה מ-ל-א ורוב התוכניות והסדרות החזקות שלהם יורדות,ניפ\טאק זו סדרה מעולה ואני לא יודעת מה נתוני הרייטינג אבל אני לא הייתי מוותרת או מחכה איתה...
נחזיק,תאכלס אני לא יודעת אם קשת ת תשרוד זה פאקינג 4 ימים בשבוע זה מ-ל-א ורוב התוכניות והסדרות החזקות שלהם יורדות,ניפ\טאק זו סדרה מעולה ואני לא יודעת מה נתוני הרייטינג אבל אני לא הייתי מוותרת או מחכה איתה...
ב ברוש 13 New member 11/8/05 #34 לניפטאק יש אחוזיי רייטינג מצויינים! לניפטאק יש רייטינג של 15 אחוז היא אחרי חברים
ס סקייטר גירל New member 11/8/05 #39 יופי../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif מקווה שזה יפעל לטובתינו עם הקדמת העונה שנייה
K Kill Bernard New member 11/8/05 #23 ראיתי בסוף כמה דקות אחרונות ../images/Emo3.gif עד שהגענו לבית של אבא שלי..
R RenanaD New member 11/8/05 #31 אוי ../images/Emo10.gif ../images/Emo131.gif טוף, תמיד אפשר להוציא את ה-DVD ולהשלים!...
ס סקייטר גירל New member 11/8/05 #11 שזה ממש כלום,הקטע שהיה הרגע לפני ה הפירסומות היה חזק אתם לא חושבים
N noooga New member 11/8/05 #12 אני לא ראיתי את הקטע הזה.. אמא שלי בדיוק דיברה איתי- את מוכנה להגיד לי מה היה בבקשה?