1x11 Montana/Sassy/Justice

קשה להסביר,אבל הילדה שבמיס קיין דיב

דיברה וזה היה ממש חזק לדעתי
ואז הוא החליט לעשות לה את הניתוח,גם החלק שהיא אומרת לאן היא הולכת כשמיס קיין נמצאת היה ממש...וואו בעיני

Kill Bernard

New member
רגע, מה היה הרעיון איתה?

ראיתי רק ממש בסוף כשהיא התעוררה ודיברה כמו איזה ילדה מוגבלת.
פיצול אישיות מוזר?..

קטרפי

New member
כה.... ../images/Emo110.gif

אבל לדעתי זה דווקא היה פיצול אישיות חמוד ביותר
ד"א, מה הקטע עם ה
בחתימה שלך

קטרפי

New member
סוף סוף קצת קארה ../images/Emo110.gif

היא דווקא ממש חמודה בלי כול מה שקרה לה אחרי התאונה, אבל משום מה היא ניראת אחרת לגמריי מהסצינה הראשונה שהראו אותה (שנייה לפני שמאט והנרי פגעו בה) והקטע שג`וליה החליטה פתאום לגלות אם כריסטיאן הוא אבא של מאט היה הזוי ביותר משום מה את מונטנה\סאסי אהבתי. את ג`סטיס לא

Kill Bernard

New member
אני אוהבת.. ../images/Emo3.gif

כשהיא צורחת היא משנה צבעים ויוצאים לה מלא ורידים

גם אני אהבתי את מונטנה\סאסי

למרות שבהתחלה זה היה ממש הזוי כי לא ראיתי פרק קודם ולא ממש הבנתי

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהיה מגניבי פירוט מחר אם אני אספיק../images/Emo3.gif ואני חושבת שמגיע לי מחיאת כף על זה שזכרתי לראות היום../images/Emo9.gif

tribe spirit

New member
היה פרק טוב...../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

כל כך הרבה זמן לא ראיתי...פספסתי ארבעה פרקים ברצף~!!!! כל הסיפור עם קארה-הנרי הזה קצת מוזר מדי.מאיפה הוא נפל? ג'וליה וכריסטיאן-זו היתה סצנה ממש עצובה בסוף... והג'ינה הזאת או איך שלא קוראים לה ממש מעצבנת אותי.היא יפשה שכזאת.ואישה רעה.רוצה כסף?בסדר גמור,אבל תפסיקי להיות...את! ג'וליה בכלל קצת מעצבנת אותי...באיזה זכות היא שופטת כלכך קשה את שון?זה לא שהיא כזאת טלית שכולה תכלת....מעניין מתי תצא התגלית על אבא של מאט. מונטנה/סאסי-זה היה קוע טוב שכזה...בעיקר בסנה שהיא מתעוררת. המרדימה מגעילה אותי.ומעצבנת. ווא,זה נראה כאילו יש לי דעה נורא שלישית על הסדרה פתאום...חס וחלילה,סתם יצאו לי כמה הערות לא חיוביות. היה פרק אדיר.

פימפי

New member
הפסדתי ת-15 הדקות הראשונות, שאלה

למה הקדימו !? ומתי היא שכבה עם גו'ליאן ? ראיתי את כל הפרקים אני חושב ולא זכור לי שהיא הייתה אתו :O

למעלה