1x12 Antonia Ramos

חחח, אשכרה! רק בישראל עלק../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

לא סבלתי אותה. אבל אם היו שמים את הדר לוי במקום אסי כהן, היא הייתה יכולה לצאת תוכנית נורא חמודה ולא כזאת פתאטית.

limors2

Active member
לא בטוח...../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif

התוכנית עצמה הייתה ממש ממש משעממת... הייתי הצילומים של התוכנית הראשונה והיו קטעים שלהסתכל על הפנסים בתקרה היה יותר מעניין מהתוכנית

נו, וזה כי אסי כהן גרוע!../images/Emo168.gif

אם היו שמים במקומו את אורנה בנאי, היא הייתה מעולה. וכולם יודעים שהדר לוי היא האורנה בנאי החדשה.
כל מה שרע בסדרה המשעממת הזאת מסתכם באסי כהן. אני לא סובל אותו. גם הדבר היחידי שהיה טוב באסי וגורי היה גורי

limors2

Active member
הדר לוי? במת?../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

לא יצא לי לראות אותהכלכך.... אם היו שמים במקומו את אורנה בנאי זה היה רק בישראל. הסיבה שכלכך תיעבתי תתוכנית הזאת זה בגלל שזה היה רק בישראל עם תחליף עלוב מאד ללימור... התגובות של קוקו לכל דבר בתוכנית היו תגובות כלכך לימוריות שזה עיצבן אותי יותר מידי ולא יכולתי לראות את זה...

בדיוק!../images/Emo2.gif../images/Emo168.gif

בכל מקרה, הדר לוי ממש אורנה בנאי. אין, אני מתתי עליה.
זה כזה עיצבן שניסו להחליף את לימור.. כאילו, איך אפשר?!

limors2

Active member
אי אפשר../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif

ואני מתגעגעת ללימור אהובתי כלכך

A n g e l u s

New member
אתה לא חייב לראות את זה... ../images/Emo44.gif

תפסיק לעשות הצגות שמישהו מכריח אותך לראות, אם אתה רוצה לראות תראה את זה, אם אתה לא רוצה לראות אל תראה ותעשה לנו טובה ואל תבוא לפה אחרי פרק אחד להשמיץ את הסידרה.

TheCharm

New member
מישהו מכריח אותי לראות,

זה מקום להביע דעות על הפרק, נכון? אז אני, כצופה חד-פעמי, החלטתי להגיב על ההשקפה שלי. בעיה? חרבן קוביה. (זה לא היה בוגר סוף, אבל לא נורא
)

תגיד לי משהו,../images/Emo168.gif

מי בדיוק "מכריח" אותך לראות ניפ/טאק? והקטנוניות שלך באמת נמאסה, אז לפחות תסביר את עצמך.

TheCharm

New member
הא? מי אמר ששנאתי את הסדרה?

פשוט לא ראיתי אותה ולא היה לי כוח לראות אותה והייתי צריך לראות פרק אחד, אבל לעולם לא אמרתי שאני שונא את הסדרה לפני שצפיתי בה.

TheCharm

New member
ברור, אבל זה לא כי אני שונא את הסדר

ה, אלא כי אני רואה אותה מהאמצע.

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo131.gif

תרגיש חופשי להתבטא, כאן זה בדיוק המקום לכך
ואנשים, תתחילו להיות נחמדים!
כמעט לכל אחד כאן היה פרק שהוא לא אהב והוא בכל זאת הביע עליו את דעתו. לא רק לכם מותר לעשות את זה.

למעלה