2 איצטדיונים חדשים! בחיפה ובנתניה

tamir1991

New member
בת ים - שכונת הים - 10 רבי קומות

3 חברות בנייה מפתחות מתחם חדש בן 141 דונם בדרום-מערב העיר חברות הבנייה הציבוריות "אשדר" ו"בוני התיכון" יבנו 800 דירות במתחם חדש בדרום-מערב בת ים. לפרויקט תהיה שותפה גם חברה פרטית בשם "אמירי בת ים". היזמים יבנו, בשלבים, עשרה בנינים בני 80 דירות כל אחד. על הפרויקט מסר ל-Nfc ראש העיריה, שלומי לחיאני, שאמר כי העיריה משתתפת ב-5 מיליון דולר בפיתוח המתחם. המתחם, בן 141 דונם, מיועד בעיקר לבנייה למגורים ולשטחים ציבוריים. יהיה בו גם שטח מסחרי קטן בן 750 מ"ר, המיועד לבית קפה או מסעדה. כן יבנו במקום חניון על פי התקנים המקובלים. השטח המיועד למגורים הוא בן 80 דונם, דבר המצביע על בניה בצפיפות נמוכה מהרגיל. בכל בניין יהיו דירות בגדלים שונים, וכן דירות גג. לא נמסרו לפי שעה מחירי הדירות. "אשדר" היא חברה-בת של "קבוצת אשטרום", ו"בוני התיכון"

tamir1991

New member
...

Sea Park כל השטח חולות שאתם רואים בתמונה הולך להפוך לשכונת מגדלים

תוכון1

New member
בת ים זו אחת הערים הכי צפופות בארץ

משהו כמו 130,000 תושבים על שטח של 10,000 דונם בערך. מגמד את הצפיפות של ת"א, שגם היא צפופה מאד ממילא.

tamir1991

New member
לדוגמא

הרסו בניין ישן בצפון העיר ובונים שם במקומו בניין משרדים

תוכון1

New member
פינוי בינוי לא מוריד מהצפיפות בהכרח

להיפך, בד"כ הורסים שיכון בן 3-4 קומות ובונים במקומו בניין שיכיל לפחות 6-7 קומות, כך שהצפיפות רק תגבר במצב שכזה.

fireman

New member
מיישרים את השטח למגרשי האימונים

שמהווים חלק מקריית הספורט כולה שבסופו של דבר (אם בכלל) תכלול גם את האיצטדיון. מבחינת האיצטדיון עצמו, כלום לא קורה בשטח.

tamir1991

New member
אהה האיצטדיון בב"ש?

בהודעה שלך הטלת ספק אם בכלל יבנו את איצטדיון ב"ש אז אני אומר לך שכן יבנו 100% כי ארקדי גאידמק יממן להם את האיצטדיון אז אין בעיה של כספים שיעקב את הבנייה

fireman

New member
בינתיים אלה רק סיפורים

שאף אחד עדיין לא יודע מאיפה הומצאו (העיריה בכל אופן מכחישה) ונכון לעכשיו, שום איצטדיון לא נבנה. על האיצטדיון הזה אני שומע כבר משנת 2000

or568

New member
לפי מה שאני יודע-

משרד השיכון אישר הלוואה בסך 110 מיליון ש"ח וההימורים של הספורט נתנו עוד 50 מיליון ככה שיש תקציב מלא והאיצטדיון יבנה.

למעלה