2 דברים קטנים

Shakty

New member
2 דברים קטנים

1. היום לפני שנה נולד יהב - בני הבכור ויקיר הפורום :) 2. לפני כשבוע דיווחתי על תוכנית MASTERMIND הבריטית שבו אחד המתמודדים בחר את פינק פלויד כנושא שלו. ידיד טוב שלי ותושב הממלכה המאוחדת שלח לי את הקטע בוידאו : http://www.livni.com/pf/20051025_Mastermind_BBC2.wmv לינק זה הזמן לבחון את עצמכם בטריויה של פינק פליוד.

FuryUri

New member
מישהו יכול לתרגם את השאלות?

םא יש משהו שאני גרוע בו זה אנגלית במבטא בריטי >< מבטא אמריקאי אני מבין טוב...אבל בריטי? גם מהיר...גם מדברים בווליום חלש... וגם מבטא שמשגע את השכל ><

THE WALL1

New member
מזל טוב ליהבוש המאמוש =]]

ובקשר לטריוויה זה ממש מגניב =]]!! הבנתי רק את השאלה שהוא ענה עליה "פינק אנדרסון ופלויד קאונסיל" ואני משערת שזאת הייתה שאלה על השם של הפינק פלויד.. =]]

oribarak

New member
יומולדת ליהב????

אני בפורום הזה כבר יותר משנה, אני זוכר ת'יום שהוא נולד, פיצפון כזה, חמוד, טוב נו זה בגלל שהוא היה בתמונה, אני בטוח הוא יותר גדול מלז טוב!!!!!

תן נשיקה לחמוד הקטן בשמי ../images/Emo25.gif

והרבה הרבה מזל טוב. יהב הוא לא רק יקיר הפורום, הוא גם הקמיע שלו. בזכותו עוד נראה את הפלויד מופיעים בארץ!! תודה גם על הלינק - אני אתרגם את השאלות אח"כ, אם לא יקדימו אותי (רמז דק בעובי פיל).

thezanani

New member
בתור סנדקו,אני גאה במיוחד

ומאחל לו קריירת באס שנויה במחלוקת,מאות ראיונות ל"הומו" ואלפי סנאים רכים וטעימים שירקדו סמבה בחלונו בל בוקר. נא... 120 שנים מקסימות ואושר נצחי!אבל תמסור לו! האב,הבן והרוח מOOTD, פורום 648 כורע ברך לשושלת הלורדים ליבני.

Shakty

New member
הנה תמונה מאתמול-חגיגה בחיק המשפחה

יהב כמובן לא הבין מה כל ההמולה הזו - וכל כך הרבה אנשים ורעש - אבל את הקטע של המתנות הוא אהב. :)

Shakty

New member
כמובן הוא ביקש למסור את אהבתו לכולם

או כמו שהוא ביקש את זה : גו את זה גו. אכן תמונות קשות מיקי :) תודה לכל המברכים והמברכות - התרגשתי מאוד.

למעלה