2 השירים החדשים להורדה!!!!!!!!!!

2 השירים החדשים להורדה!!!!!!!!!!

חורבות האהבה http://www.mediafire.com/?2ja1metwcdm את מוכנה http://www.mediafire.com/?2mxaocbyxd1 תהנו... נתראה בטרויה!!!

Glamorousss

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifכנסו... אני מאוד מקווה שמי שמתכוון

להוריד את השירים האלה חושב גם ללכת לקנות את האלבום ולעשות לדנה את הכבוד שלה!! לי יש את האלבום על המחשב ואני ביום שהאלבום יצא אני אלך ואקנה אותו!! אז אם אתם רוצים להוריד כי אתם ממש אהבתם בכיף אבל אם אתם רוצים להוריד ולא לעשות את הכבוד לדנה!! זה כבר לא יפה וזה מזלזל!! אז קחו את מה שאני אומר לא כמשהו חמור אלא מדאגה שהשירים לא יתחילו לרוץ ברשת ואז יהיה יותר קל להוריד ולא ל'קנות את האלבום

הודעה לא מתאימה!!!!!!

אני חושב שלא מתאים לעשות דבר כזה בפורום רשמי של דנה. לתת להורדה שירים שעדיין לא יצאו רשמית לרדיו. אני חושב שצריך למחוק את ההודעה הזאת ולחכות ליציאת האלבום של דנה! זאת דעתי...

Glamorousss

New member
שרון אתה צודק.. אבל שוב דנה עבדה על האלבום

הזה מאוד קשה . וצריך לתת לה את מלא ההערכה על כך! וההעכרה הזו באה ע"י ביטוי של ללכת ולקנות את האלבום!!!!!

זה ברור!

בזה אין אפילו ויכוח שחייבים לקנות את הדיסק ברגע שהוא יצא! ולהסתפק בזה שמורידים אותם מרשת. אני חושב שאחרי שתיקה של 4 שנים של דנה אנחנו כמעריצים חייבים לעשות הכול כדי להחזיר אותה לאותו מקום שהיא היתה בו ואף לעלות אותה יותר גבוה! זה לא כזה סיפור בללכת ולהשקיע 50 ש"ח או מאה ואף יותר על דיסק של דנה ולהראות לה שאנחנו אוהבים אותה!

אני לא חושבת ככה

תקשיב אני בתור מעריצה מתה לכל פיסת מידע, שיר, תמונה, הופעה של דנה כשהיה צריך נסעתי אפילו בטרמפים עד אילת בעקבותיה העלאתי את השירים לא כדי לפגוע בה חס וחלילה העלאתי בשביל כל מעריץ שמשתוקק כמוני למשהו שאין לו אבל אם אתם באמת חושבים שזה פוגע בדנה תורידו עכשיו את ההודעה תמחקו כי זה הדבר האחרון שאני רוצה אני אישית קונה את הדיסק כי בתור אחת שמעריצה אותה אני רוצה שיהיה לי כל מה שקשור אליה אם אחרים לא מתכוונים לקנות זה בטח לא בגלל הלינקים שלי כי ביום שהדיסק יצא הוא כבר יהיה ברשת ככה שאיתי ובלעדיי הם לא היו קונים את הדיסק!!!

והיית מוריד כמו כל אלה שאין להם את השירים

ורוצים להתענג על השירים של דנה עד יום שישי ולקנות את הדיסק!!! כי מי שלא יקנה פוגע בדנה לא בי ושוב אם זה שפירסמתי את השיר פוגע בדנה אז תמחקו את הלינקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה לא???

זה פורום של מעריצים לא של שונאים אז למה שהם לא יהנו למה????????? אמרתי לך אם לא היה לך את השירים היית מדבר אחרת בכל אופן לכל מי שהוריד תהנו ותקנו את הדיסק אחרת לא יהיו עוד שירים חחחחחחח

TheMashMash

New member
אני אסביר לך: אומנם מעריצים אבל דברים

שנראים לנו "רק לטובה" לא תמיד לטובה. זה יכול לפגוע בפרסום הדיסק - קנייתו ... וזה עוד מבלי לערב "הפרת זכויות יוצרים" בפורום שלה!! פורום שלה עצמה@!1

lee 86

New member
תודה נשמה!../images/Emo9.gif

ותפסיקו לשחק אותה! לחצי מהפורום הזה יש את השירים החדשים על המחשב המון זמן ואתם כל הזמן מנפנפים בזה... בכל מקרה כבר ביום חמישי בבוקר הרשת תהיה מלאה בקישורים להורדה ובכל מקרה מי שחשוב לו לפרגן לדנה יקנה את הדיסק המקורי! שלא תבינו לא נכון, אני בעד לקנות, פשוט המחשבה על לחכות שיהיו לי את השירים רק ביום חמישי קשה...

למעלה