2 השירים החדשים להורדה!!!!!!!!!!

לכל מי שקצת נסחף בעניין הלינקים

אז חופית הביאה לינקים לשירים באיכות שמאחלת להיות טובה יותר ! כלומר, אפשר באמת לשמוע את השירים, אבל לא עד כדי כך "ליהנות מהם" זאת בעצם הייתה המטרה...לדעתי ! אז די! לכל מי שלא ירצה לקנות בטוח לא יצרוב שירים באיכות של אחד הלינקים, אז די ! אני אגיד את זה פתוח בפורום כאן: אני אחד שצורב כל שני וחמישי דיסקים לועזיים וישראלים ומה לא? אני לא אחד שהולך לחנויות וקונה, ממש ממש לא !!! ויש לי את האתרים לזה, ויש לי המון מידע לשיתופי קבצים ענקיים שאני מכיר (דיסקם באיכות המקורית שלהם). עם זאת, אני מצהיר כאן שאם כל מה שאני מכיר, אני אלך לקנות את הדיסק, כי אני פשוט רוצה! בלי שום קשר ללינקים ולא לשטויות האלה... המשך בוקר נעים !

חופתו"ש תודה ענקית לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את באמת בחורה עם ראש על הכתפיים...לא כמו השאר.. יש פה כמה אנשים שכבר יש להם את השירים במחשב והם עושים את עצמם חכמים וכאלה שאומרים: "אין מצב שיורידו את השירים ולא ייקנו את הדיסק". חברים, עם כל הכבוד שתקנו את הדיסק, אבל זה שיש לכם את השירים לא מראה על כבוד גדול לדנה ולזכויות היוצרים שלה, אוקיי? ואל תתחילו פה להיות חכמים לי, וזה רק כי כבר שמעתם את השירים ויש לכם אותם. אני לצערי הרבה, ביקשתי מאחג מכם לבוא ולתת לי פיסת מידע על שיר "חורבות האהבה", שלא הצליח להישמע אצלי במחשב באתר ווי-נט, כי יש לי מן בעיה קטנה.. אז אותו אדם לא שלח לי שום דבר, אבל הצהיר שאכן יש לו את השיר במחשב ..! גאון ! אני ממש לא כועס, אבל אני מקבל מזה גועל ! אני שמח ששמת את השירים להורדה, ואני הספקתי להוריד אותם, אז תעשו מה שאתם רוצים (השאר שיש להם). תודה לך חופית, את באמת צודקת !!!

אור993

New member
צודק, כל מילה כסלע...

כל אחד משחק אותה מרי הקדושה ומטיל פה מסרים ובעצמו יושב ומאזין לכל הדיסק כי איזה יזיז אוחציה סיפק לו. חופית את עושה עבודה נפלא, דואגת למעריצים שמחכים לכל מידע ונזילה מדנה חחח. גם אלו שמורידים כאן הם בטוח יקנו את הדיסק כי הם מעריצים של דנה וגם מגיע לדנה על העבודה הקשה, פשוט עד שיצא הדיסק רוצים גם להנות קצת. אז חופית דאגי לנו להמשך... תודה.

Glamorousss

New member
קצת הלכתם רחוק! לא אמרתי אל תורידו אבל

התכוונתי כל מי שרוצה להוריד שיוריד!!! אבל למה לפרסם את הלינק זה לא לעניין וזה הפורום הרשמי של דנה!!!וזו הסיבה העיקרית שעוד כאן לא לעשות את זה. אף אחד לא יפה נפש. ואף אחד לא מנופף עם זה שיש לו את האלבום. למי שיש שומר אותו לעמו תאמינו לי. התגובות שלכם הלכו רחוק.

מאמינים...../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אני בטוח שדנה הייתה אומרת לך: "שיהיה לכולם רק בכיף". אם דנה הייתה כל-כך נגד משהו, היא בטוח הייתה גם מחסירה את הפרטיות להשמעות בYNET. עובדה שהיא לא עשתה זאת, אלא אישרה זאת. ואני מקווה שכאן הסתיים לו הדיון

גזר הדין ../images/Emo13.gif

ובכן , קראתי את כל ההודעות , שמעתי את כל העדויות והנה פסק הדין : אין שום סיבה למחוק את השרשור, חופית לא גנבה את השירים והביאה אותם להשמעה בפורום כמו שנעשה עם הקליפ לדומגא שאכן ירד כבר באותו היום. השירים כבר הושמעו בבכורה באתר Y NET הם מסתובבים חופשי ברשת, כך שזה לא כל כך משנה, שנית כל מי שקניית הדיסק חשובה לו בכל ליבו יקנה את הדיסק לא משנה כמה לינקים יפורסמו כאן, כי זה בא ממקום טהור של אהבת המוסיקה וכבוד לדנה על פועלה . ולכן אין שום סיבה למחוק את השרשור שלא בא לרגע לעודד פירטאיות . מה שכן אני די מסכים אם כל אותם אלו שכבר יש להם את הדיסק על המחשב , אם כבר זה קצת מראה על חוסר כבוד, הייתם יכולים להתאפק ולחכות לדיסק הרשמי , גם אני יכלתי ממזמן שיהיה לי את הדיסק על המחשב אבל לא טרחתי לעשות זאת כי אני ממתין בסבלנות לדיסק שייצא לחנויות ואקנה בהתרגשות ובגאווה גדולה את הדיסק בידיעה שהוא שווה כל שקל . אז כבר יש לכם את השירים סבבה תהנו בשקט, אבל אל תטיפו לאחרים שחשוב לקנות את הדיסק ושלא יורידו שיר שנמצא ברשת שלכם כבר יש את כל האלבום במחשב . ושוב מי שרוצה לקנות את הדיסק יקנה , שיר כזה או אחר ברשת לא יוריד לו את החשק לקנות את הדיסק ... יום נפלא

יום שישי על הבוקר אני קונה

אני אסע לאשדוד ואקנה את הדיסק המעולה הזה של דנה! אין מצב שאני לא ייקנה אותו.

למעלה