מניאקקקקק חח..סתם
A austin1 New member 31/5/04 #23 בדי וי די יש לי את יום שישי ה-13 ארבעת הסרטים הראשונים במצב חדש כל אחד בחמישים שקל
E elenwee New member 31/5/04 #24 לא יכול להיות שיש לך את כל יום שישי ה-13 בדיוידי מכייון שמתוך עשרה סרטים בנתיים רק 7 יצאו בדיוידי.
A A v i s h y 1 7 New member 1/6/04 #27 צודק באמת בספרייה יש רק שבע סרטים הראשונים מתורגמים ראיון עם ערפד קניתי בענק הוידאו בלי תוספות ממש באסה 49.90 והיא אפילו לא החזירה לי עודף!!!!!!
צודק באמת בספרייה יש רק שבע סרטים הראשונים מתורגמים ראיון עם ערפד קניתי בענק הוידאו בלי תוספות ממש באסה 49.90 והיא אפילו לא החזירה לי עודף!!!!!!
L lestatgirl New member 1/6/04 #29 בד"כ שאת רואה סרטים בDVD יש תוספות כמו המייקינג של הסרט ראיונות עם השחקנים והיוצרים וטריילרים וכל מיני שיט כזה
בד"כ שאת רואה סרטים בDVD יש תוספות כמו המייקינג של הסרט ראיונות עם השחקנים והיוצרים וטריילרים וכל מיני שיט כזה
A austin1 New member 1/6/04 #30 פעם הבאה תיכנס לתוך ההודעה לפני שאתה מסיק מסקנות סתם ,הסרטים הוזמנו מאמזון ויש תרגום באנגלית, אין תוספות מיוחדות .
פעם הבאה תיכנס לתוך ההודעה לפני שאתה מסיק מסקנות סתם ,הסרטים הוזמנו מאמזון ויש תרגום באנגלית, אין תוספות מיוחדות .
D D i l D o New member 1/6/04 #31 בגלל זה היא כתבה בד"כ... אוף אנשים פה כל הזמן תוקפים ומנסים להתנצח וצאת יורת "גברים" אחד מול השני...זה הופך את הפורום הזה לאחד המקומות הכי לא נעימים להיות בו... חאלאס, אנשים טועים, אנשים יכולים לתקן בדרכים נעימות יותר..לא חייבים לתקוף כל הזמן! וואי זה מרגיז!
בגלל זה היא כתבה בד"כ... אוף אנשים פה כל הזמן תוקפים ומנסים להתנצח וצאת יורת "גברים" אחד מול השני...זה הופך את הפורום הזה לאחד המקומות הכי לא נעימים להיות בו... חאלאס, אנשים טועים, אנשים יכולים לתקן בדרכים נעימות יותר..לא חייבים לתקוף כל הזמן! וואי זה מרגיז!