2 מיליון...

ju100

New member
2 מיליון...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

מטיילים אתמול..כותרת עיתון מעריב הבוקר!!! כל הכבוד לעמינו שלא נרתע ויצא לטייל בהמוניו..(חמסה חמסה.שום ומלח). וחג שמח ליושבי בית זה..בית פורום חתרבות החונגרית... מי מוזמן לחג המימונה! אני!

דרדרית

New member
תהני מהמימונה. בכיף../images/Emo140.gif

חג שמח לכולנו
ומצטערת- ממשיכה לא להיות בעיתונים- גם בחג זה לא מתכוונת להיות בין אלה ש"תקועים בפקקים".

הילהל

New member
כאן אין פקקים../images/Emo42.gif

אתמול היינו בשדה בוקר. נכון, התנועה על הכביש היתה רבה. מעולם לא ראינו כ"כ הרבה נוסעים באזור הזה, שלא לדבר על כמות הג'יפים המאובקים. ועם זאת - לא נצפה קצה קצהו של פקק. מזג האויר כאן בנגב נפלא עכשיו, עדיין ירוק ופורח באזור, ולא פקוק.

sabajakov

New member
פקקים? מה זה?

אתמול עברנו את הדרך הלא קצרה מבית גוברין (טיול משפחתי בן שלשה ימים) לפרברי נהריה, (מסיבת יום הולדת 50), מבלי שהתעקבנו בפקק כלשהו. הכבישים היו גדושים, והתנועה זרמה. אכן הנוף בדרום הארץ מרשים מאוד. כתמי הפרג העולים מהשדות מהנים את העין. המשך חגים שמחים (אם מתעלמים מספירת העומר) לכולנו!

orlu

New member
סבאיעקב איזה תיאור,מסתבר שאאלץ

להדיר נפשי מהירוק של הצפון והמרכז ולהעז לחשוב על הירוק הדרומי הייתכן???

עב

New member
עשי זאת מהר כי עוד כמה ימים ייגמר!

אין פריחה יפה יותר מהפריחה במדבר (בית גוברין זה אזור מעורב של צמחים ים תיכוניים ומדבריים). אצלנו הכל לקראת הסוף. ברוכה הבאה לדרום!!!

טומי*

New member
בוקר אור וחג שמח ......./images/Emo42.gif

מה 2 מיליון פגשתי מיליון בטח. היו פקקים קשים, נראה לי שמחר בערב יהיו יותר .. שכל עם ישראל יחזור מהצימרים והבתי מלון. יום נחמד!

טומי*

New member
ביום שישי האחרון...../images/Emo73.gif

ביקרתי במסגרת מפגש פורום במוזיאון אגד בחולון. עשו לנו סיבוב בשוסון ... מי שזוכר/ת

עב

New member
זוכרת את השוסון

ואיך שהתפעלו ממנו כי זה היה אוטובוס חדש יחסית. היה גם אוטובוס שקראו לו טייגר עם סמל הנמר. אני מעדיפה את האוטובוסים של היום, עם המיזוג ובלי המעשנים (כמה ויכוחים היו בין הנוסעים אם החלון יהיה פתוח או סגור!)

orlu

New member
אואאללללללה חשבתי שזו בדיחה

ובמיסגרת פורום צילומים או משהו כזה סחתיין עליך

טומי*

New member
יש עוד כמה פורומים אורלו.....

כמו שנות השישים למשל, או צוותי חרום, או כמו חמישים פלוס ונוסטלגיה ודווקא בפורום צילום לפחות של תפוז אני כבר מיזמן לא נמצא.

ברק 188

New member
השסון היה אטבוס צרפתי זוכר עוד ..

שנסעתי איתו כל בוקר לכיתה א' מפני שעברנו דירה, אבל את הלמודים עד סוף השנה ההיא היה צורך לגמור במקום הקודם ונסעתי לבד כל יום (ילד בכיתה א' לא מאמין שהיום יש דבר כזה).

ברק 188

New member
אהבתי גם את "הקמפניון דה לסנסון"

נדמה לי שכך קראו להם (מקהלה צרפתית),ואדמו, נוסטלגיה.

itaf10

New member
גם אני, מיד יוצאת לדרך ../images/Emo140.gif

כמדי שנה כלתי שתחייה' מרוקאית אסלית (אשת יחסי ציבור) עורכת את המימונה המסורתית לעדה המרוקאית לפי כללי הטקס, עם התלבושות האוטנטיות, המופלטה (הבלינצ'ס שלנו יותר טעים
שלא תשמע חחחחחח וכל המשתמע מכך התפאורה המיוחדת האוהלים והארגון משהו שצריך רק לראות ולהתפעל.(וגם ללמוד). כאשר לראשונה ראיתי את כל הטקס והיופי הזה, מאז לא הפסקתי להתפעל כל שנה מחדש. גם השנה אני כל כך מצפה להיות נוכחת. כל המי ומי יהיו נוכחים שם, חגיגה שרק "עדות המזרח" יודעים לעשות. ואני בוזבוזית טהורה, אירועים כאלה עוד לא נתקלתי אצלנו... תודו שאני צודקת. *יש לי הרבה מה לאמר על העדה הזו...גם מבחינה חברתית ומשפחתית - לטובה ה ב י ח ד... מי כמוני יודעת, עברתי זאת על בשרי.

אלהלה

New member
דווקא מופלטה זה טעיםםםםםםםםםם

והנה מתכון
1 קילו קמח 1 כף שמרים 1 כף סוכר 1 כף מלח מים לפי הצורך - להכין מהכל בצק דליל ולהכין כדורים בידיים משומנות, להניח על מגש משומן. אחרי רבע שעה למתוח על משטח משומן עם ידיים משומנות
לטגן במחבת בלי שמן!!! ומטגנים צד אחד ועליו מניחים עוד מופלטה, הופכים וממשיכים להניח ככה בערימה כל פעם על העליון מניחים חדשה והופכים ... טעים לאללה ולא סופרים קלוריות

ju100

New member
מעדיפה את הדרך..../images/Emo13.gif

השניה..ומהי הדרך השניה? הדרך שאני מוזמנת למימונה!!!...פעם בשנה אני נהנת ממה שיש לאחינו להגיש לנו האירופאים לטעום! בשנה שעברה הייתי מוזמנת בפעם הראשונה..חברה..פשוט מצוין! אולי גסטנייה פירה יראה לכם יותר..אבל המטעמים בהחלט שווים טעימה וגם יותר מזה...בזהירות עתיר קלוריות! אגב עדות..ניסיתם לתת פעם לאחינו לטעום פלפל ממולא(שלנו)..או לצ'ו? או רקוט קרומפלי?..איך הגיבו?

למעלה