2 עבודות אחרונות

Maxshuk

New member
2 עבודות אחרונות

הראשון זה משהו בשביל הכיף בזמן הפנוי שמצאתי (לקח סה"כ 3 שעות) שעשיתי רנדריי ביניים הורדתי את ההשתקפויות ואת הגלוס ושכחתי להחזיר-בינתיים אין לי זמן לרנדר משהו מתוקן השני-מודל שעשיתי לסטודנטית לעיצוב פנים ואדריכלות. לצערי בגלל שנאלצתי לעבוד עם photometric light (בערך 30 ספוטים) ביחד עם vraylight (בערך 15) הרנדר לקח 18 שעות וחצי..רציתי למות. היא מרוצה. לדעתי זה סבבה - כנראה שאני לא אוציא עוד רנדר בקרוב. מי שעדיין לא הבין...רונדר בוי ריי (באמצעות irradiance map&light map) תמונה ראשונה http://maxshuk.3dmad.net/Stairs.jpg תמונה שניה http://maxshuk.zoto.com/img/original/37d67fc6204dc29be32039823c13bbad.jpg My online portfolio: http://maxshuk.3dmad.net/

Redjest

New member
הן המהימות

העבודות... אהבתי מאוד את התמונה עם הגרם מדרגות(הראשונה), יש פה הרבה פוטוריאליסיות ואהבתי את הרעיון של התמונות על הקיר. אולי מנורה כל שהיא על הקיר(אפילו כבויה, אם דלוקה מגדילה מידי את זמן הרנדור) יכולה לתאים לקומפוזיציה. הספריה מזכירה לי את הספריה בבית הספר שלי(כן, איך שהוא ההנהלה יודעת להשיג תרומות מחו"ל...) הרבה זמן לא ראיתי אותך פה, אלא רק בCGTALK הישראלית.

Maxshuk

New member
פייי איפה למדת? :]

תודה על התגובה. כמו שציינתי..רוב הסיכויים שעדכונים לא יגיעו בזמון הקרוב - אני דיי מפוצץ בעבודה ככה שאין לי הרבה זמן פנוי +כל עוד אני לא עובד על דברים חדשים המחשב מרנדר. הסיבה שאני בCGtalk ישראל בעיקר זה בגלל אופי הפורום. פה אני מקבל תגובות מ4-5 אנשים ורוב הסיכויים שאחרי שבוע לא יהיה זכר להודעה שלי (צריך לדפדף וזה לא הכי נוח).

Redjest

New member
ליאו באק, חיפה

ולא אמרתי שCGTALK פחות טוב או משהו. שיהיה לך בהצלחה עם מה שאתה עובד עליו.

Esteviezer

New member
יופי של עבודות

נראה מצויין. מאוד ריאליסטי. את התמונה הראשונה אהבתי קצת פחות, היא "נקיה" מידי לטעמי. יותר מידי אסתטי - וזה קצת בעייתי בתמונות ריאליסטיות, אין שם אפילו גרגר אבק אחד... זה קצת פוגם בריאליזם... הקומפוזיציה גם קצת בעייתית לדעתי. אין מספיק עניין בזוית הזאת של המצלמה. יכול להיות שזה שאין פינה לחדר הזה מוסיף קצת לבעייתיות של הקומפוזיציה. תשומת הלב נמשכת אוטומטית לכיוון הפינה השמאלית התחתונה בגלל הניגודיות של הצבעים והאובייקטים (וגם כיוון המדרגות), וזה משאיר חללים גדולים למעלה ובצד ימין. מה שכן הטקסטורות, התאורה, ובכלל האוירה הכללית ממש מוצלחים. וזה עוד יותר מרשים כשלוקחים בחשבון את העובדה שמדובר בעבודה של 3 שעות... התמונה השנייה מעולה. זוית מצלמה מעניינת, חומרים ותאורה שיוצרים תחושת ריאליזם חזקה מאוד. התוצאה בהחלט מצדיקה את ההשקעה ברינדור.

eldarinn

New member
את המדרגות אהבתי פחות

אבל הספרייה מאד מענינית. אתה אחראי גם על התכנון עצמו או רק על ההדמיה?

Maxshuk

New member
../images/Emo163.gifהתכנון הוא של סטודנטים

או סטודנטיות...במקרה הזה אפשר לומר שאני סוג של זונה :] באים אליי אנשים עם פנטזיות בראש ומשלמים לי כסף בשביל ליישם אותם.

hackerlazer

New member
לא אמרתי שאלה לא עבודות שלך !

חס וחלילה ליאור אני מצטער זה ממש אבל ממש לא מה שהתכוונתי לומר. בסך הכל מה שרציתי לומר זה שתתן כרדיט למי שצריך, ברגע שאתה לא נותן כרדיט כמו למשל למומחה מ3DPALACE אתה פשוט מאד מרמה את עצמך. זה יפה שאתה מוכשר והכל ואני באמת מאמין שהעבודות שהצגת פה לראווה הם באמת פרי כישוריך ויצוריתך, אבל באמת אני מבקש ממך שתודה לכל מי שעזר לך ,שתודה למאסטר, ולא רק תלמד ממנו ואז תאמר: "זהו עכשיו אני יודע הכל בעצמי ואני רק ילמד אחרים ואת המקורות שלי לא אשתף אם אף אחד" להיפך אם אתה כל כך אוהב את עולם הגרפיקה והתלת מימד אתה ודאי רוצה שהוא יתפתח ויצאו עוד כישרונות רבים וטובים. אז ספר לאנשים כמה שיותר גלה להם שתף אותם הדרך אותם. האנשים שבאמת אפשר ללמוד מהם אלו האנשים שעובדים על תוכנות OPEN SOURCE אלה אנשים שהיו יכולים רק להשוויץ ולהראות שהם יודעים , אבל לא הם יושבים שעות ועוזרים לאנשים אחרים שהם לא מכירים כדי לסגור פירצות באגים וכו... מקווה שהכנסתי בך איזשהו קמצוץ של מוסר, ומקווה שלא תשנא אותי יתר על המידה וזכותך המלאה לחלוק עלי. באמת שאין צורך לריב. תודה רבה וסליחה על אי הנעימות שנגרמה.

hackerlazer

New member
הנה לדוגמא שתי עבודות ...

בשיחה שלי עם ליאור אמרתי לו "היי גם אני עובד עכשיו על הרובוט הזה, מידלת אותו לפי מדריכי הוידאו של 3DPALACE נכון ?" והוא אמר לי: "לא זהו הרובוט ממטריקס (מציון למי שזוכר) הרפרנס הוא הרובוט ממטריקס ואני לבד יצרתי אותו". ואז בדקתי לעומק ואמרתי מה הוא צוחק עלי אני כרגע מעצב את הרגל והיא נראית בידיוק כמו הרגל של ליאור. מה ???? ואז התעקשתי ואמרתי אבל זהו אותו רובוט ואותם הפרטים בידיוק. ואפילו אמרתי לו רק תראה ב 3D PALACE והוא אמר לי : "אין לי כוח לשטויות שלך הקנאה אוכלת אותך" (שזה אפשרי כמובן, אני עדיין לא הגעתי לרמה של ליאור חח) אז כל מה שרציתי לומר שהוא לא נותן כרדיט. וזה קצת הציק לי כי גם אני בעברי לא נתתי כרדיט לאנשים ועד היום זה יושב על מצפוני !

cannan

New member
רגע אבל לא יכול להיות

שהמדריך מ-3d palace השתמש גם הוא באותו רפרנס במקרה?

hackerlazer

New member
חח הרפרנס הוא הרובוט. השאלה היא

איך ממדלים את הרובוט, אם הוא היה עושה אותו בצורה שונה אפילו במקצת. אפשר לראות בבירור אם מסתכלים לעומק שזוהי אותה צרות המידול. וגם האנימציה של הרובוט. תאמין לי אני יושב פה עכשיו עם ה DVD שקניתי בכספי החיסכון (מהחזיר הוורוד) שלי. ותאמין לי שיש לי את כל ההוכחות, אני לא משמיץ לפני שאני בודק לעומקו שלי עניין .

מיכאל ג

New member
אני חושב שאתה חייב התנצלות נוספת

הסתכלתי על העבודות שהוא הציג ועל אלו. למרות שהמודלים דומים, הפרטים הקטנים דווקא שונים, מה שאומר פשוט ששניהם מידלו את המודלים הנ"ל לפי המקור - המטריקס, אבל זהו לא מודל גנוב.

emage24

New member
כמה עצוב...

שזה ה-Thread הכי עמוס כאן. אין לאף אחד משהו חיובי לעשות?

hackerlazer

New member
כמובן שהוא מידל קצת בצורה שונה ...

לא אמרתי שלא, ואני אפילו נתתי לו כרדיט כשדיברתי איתו בפרטי. הבחור מ 3DPALACE מידל לפי המקור וליאור מידל לפי 3D PALACE . אני מסביר לך שבדקתי את העניין לעומק ואין צורך בהתנצלות . תודה רבה לכולם, מי שירצה שיקשיב מי שלא ירצה לא יקשיב, מדינה חופשית !

Maxshuk

New member
אחח אתה פטתי

הראיתי את זה אתמול לחברים (שמכירים אותי קצת יותר ממך) ופשוט ישבנו וצחקנו עליך. הראיתי את ההודעה שרשמת גם למי שנתן לי לבנות את המודל והוא בכלל נחנק מצחוק. אתה אדם פטתי וקנאי. טוב, לי אין כח להמשיך להגיב על זה..תרשום מה שאתה רוצה, אני חושב שאנשים מתחילים להבין שכולך דיבורים ושטויות. קיצר, פעם הבאה, תחשוב לפני שאתה מדבר ומוציא את עצמך טמבל. ואם אתה באמת רוצה, אתה מוזמן לבוא אליי, אני מלמד מקס ואני אראה לך שאני לא צריך שום די וי די כדי לבנות את הדברים הללו (בלי להתנשא על שאר החברים בפורום).

Redjest

New member
אני לא מכיר אתכם אישית

אבל, לצומת לבך, האשמת אותו בעברות פליליות... (חוק זכויות יוצרים) אם דבר כזה היה מופיע בעיתון הוא היה יכול לתבוע אותך על הוצאת דיבה, אפילו אם יש אמת חלקית בדבריך(כל עוד הם יותר חמורים מהמציאות).

Mihfir

New member
קודם כל להרגע.

דבר ראשון. אני מכיר את ליאור אישית ואני יכול להגיד לכם שהוא בן אדם ממש מוכשר, אפילו לא יעלה בדעתו לקחת עבודה מוכנה ולקחת את כל הקרדיט לעצמו. על כל עבודה שלו הוא משקיע שבועות, כל פרט ופרט הוא משקיע, לא נראה לי שמגיע לו שיקראו לו מעתיקן. דבר שני. בקשר ללינקים שנתתה, הרבה אנשים ממדלים כיום את אותם הדברים, קח לדוגמה את האודי TT, שרק לפני כמה שנים כל העולם מידל את המכונית הזאת, זה אומר שכל העולם העתיק אחד מהשני? מפתאום. ליאור הוא בנאדם ממש מקסים. חבל שאתה ממהר כל-כך להסיק מסקנות.

hackerlazer

New member
ויי נכון הוא פלוץ זה מה שאמרתי

שמע אני לא ירד לרמה הזו שלך ליאור, אבל באמת אני מקווה שלמדת משהו למרות שכביכול יצאת מנצח וזה רק בגלל שהאנשים בפורום לא פירשו נכון את מה שאמרתי, יכול להיות שאני דביל ולא כתבתי כמו שצריך. אבל בכל מקרה אני מקווה שהמסר שלי עבר למרות שיצאתי הטמבל. אני מוכן להיות טמבל בישביל לקדם נושאים חשובים !!!

hackerlazer

New member
כמו שהערתי לאלדרין...

תחזור ותקרא את הקונטקסט של ההודעות ורק אז תגיב ! המטרה הייתה לצנן קצת את התלהבותו של ליאור , ולא לומר שהוא גנב וכו ! מה שרציתי לומר לו נאמר. ההסקות שהוסקו פה בפורום היו פשוט שגויות. וסתם אילץ אותו להראות תהליכי עבודה של משהו עדכני וחבל. אז ליאור אני מצטער על אי הנעימות שנגרמה לך. כנראה שבאמת זה היה מיותר לכתוב את זה בפורום, אולי היה מספיק עם הייתי פונה אליך אישית. ובפורום רק מסביר ל"צעירים" איך להגיע ל"רמה" שלך !!!

למעלה