2 עבודות אחרונות

Mihfir

New member
הינה משהו.

מזכיר לך משהו? "ליאור אביבי הוא לא גרפיקאי אמיתי. הוא פשוט מעתיק עבודות,גונב,ולפעמים גם מוסיף קצת משלו."

Maxshuk

New member
../images/Emo31.gifתקרא אולי תשכיל קצת

It is better to be silent and thought a fool than to open your mouth and remove all doubt. מהודעה להודעה אתה פשוט יוצא יותר טמבל... אין לך חברים או עבודה להעביר איתם את הזמן במקום לרושם שטויות פה בפורום? "המטרה הייתה לצנן קצת את התלהבותו של ליאור " איזו התלהבות בדיוק? שאני מפרסם פה הודעות? בדיחה...פשוט בדיחה מהלכת

Maxshuk

New member
אל תנסה לכפר על הטעויות שלך

ובטח שלא בשקר. כבר הטרדת אותי באיי סי קיו וראית שאני מתעלם ממך אז החלטת לנסות להיכנס בי פה. אז אל תגיד "אולי הייתי צריך לפנות אליי בפרטי". פנית, ראית שזה לא הולך אז ניסית פה. אני חושב שמי שעקב אחרי ההודעות הבין שאתה זבל של בן אדם שרק מנסה לפגוע. לא משנה מה תנסה לעשות...עדיין תאשר אותו אפס כל החיים שלך שרק מנסה לקבל את התהילה שלך בכך שאתה מנסה לרמוס אחרים. ו-For god sake! תבחר כבר עמדה!. כל הודעה בחרת כיוון אחר. הרבה זמן לא היה לי שעשוע כזה D:

hackerlazer

New member
ויי חברה מידלתי משהו חדש ...

לקח לי בערך 8 ימים לעבוד על הרגליים, טקסטרתי אותם עם בד הודי משובח השתמשתי בטכניקה שלמדתי לפני כמה שנים על מיקום נכון של האור והצל. כפי שאתם רואים גבירותי ורבותי עבודה מדהימה. מה דעתכם: איש א) אה..הייתי מוסיף לאוזניים קצת ליכלוך. איש ב:) ויי.. כל הכבוד אחי אבל העיניים מעויינות פחחחחח. איש ג:) בואנה איך יצרת את זה אתה גדול. אני: לא זה מושלם בכוונה האוזניים בלי לכלוך זה יותר אסטטי. והעיניים המעויינות יוצרות תחושה של עצבות כרונית. אז ככה שלא צריך ייעוץ תודה בכל מקרה. הרנדור הוא בוי ריי (אךךך ויי ריי).זה לקח כמה שעות נוספות עד שהעמדתי אותו בפרופיל הנכון כדי לבטא את הצורך להשתין בדחיפות !!!

3Dead

New member
אני לא מבין מה אתה מחפש פה ...

חשבתי שכבר מצאת לך בית חדש ... "PK"

למעלה