2 שאלות בנוגע לטקסס הולדם

nady4u

New member
גם שאני משחק מונופול אני רוצה לנצח

שיחקתי המון זמן על צ'יפים ורציתי לנצח כמו שאני משחק על כסף. עובדה שהמון אנשים קונים בכסף ציפים, ומשלמים המון כסף.

Shaycus

New member
חחחח

הם קונים צ'יפים כי זה יותר נוח, זה לא אומר שהם לא משחקים על כסף וברור שגם אם תשחק עם חברים בכיף לא על כסף אז תשמרו על אווירה נחמדה והמשחק יזרום יפה, אבל תסכים איתי שאם חבר ידפוק לך אול אין תהסס קצת יותר אם תדע שזאת קופה של 50 שקל

darkAI

New member
הרצון לנצח ודרך המשחק זה 2 דברים שונים.

חלק גדול מפוקר זה אלמנט הפחד. כשיש לך AA שחורים ועל הלוח 89J לבבות ומישהו דוחף אול-אין על 500 שקל לעומת מישהו שדוחף אול-אין על 100,000 צ'יפים וירטואליים.. אתה קרוב לוודאי תקפל את היד הראשונה הרבה לפני שתקפל את השנייה. כשאתה משחק על כסף אמיתי, אתה מפחד להפסיד. כשאתה משחק על כסף וירטואלי, אתה לא רוצה להפסיד. וזה, ידידי, עושה את כל ההבדל

nady4u

New member
אני משחק רק באינטרנט

הפחד להפסיד כסף אמיתי = לפחד להפסיד ציפים. אולי בגלל שאת הבנק רול בניתי ממכירת ציפים.

darkAI

New member
אולי ברמות הכי גבוהות של כסף וירטואלי ../images/Emo3.gif

אבל עדיין, אני נהגתי לשחק בטורנירים של כמה עשרות אלפי צ'יפים כניסה ועדיין אנשים שם משחקים בינגו עם הקלפים שלהם. בשולחנות של 1/2 סנט אנשים הרבה יותר מפחדים להפסיד בהשוואה.

Ari Dan

New member
עדיף לא לרצות להפסיד, מאשר לפחד.

המטרה היא הנאה, וזה מה שאמור להניע, לא פחד. למרות שלהפסיד ולצאת מהמשחק לאיזה שעה שעתיים, גם סוג של פחד, יותר בכיוון הבאסה, ועובדה שאף אחד לא סתם זורק צ'יפים לקופה.

darkAI

New member
הכוונה היא שלא שתשב ותשקשק

הכוונה היא שפוקר הוא משחק שעיקרון גדול שלו זה אלמנט הפחד. להגיד שאתה מעדיף לשחק כשאתה לא מפחד להפסיד כמעט, זה משחק "כמו" פוקר, אבל זה פשוט לא פוקר. אלמנט הפחד הוא לא דבר רע, זה חלק מהמשחק. אבל אתה לעולם לא תראה מישהו עם צ'יפים וירטואליים מקפל פול האוס או סטרייט או לרוב.. אפילו סטים. אין את אלמנט הפחד וזה פשוט לא פוקר ככה. נהגתי לשחק הרבה על כסף וירטואלי ואני יכול להגיד לך שזה יותר קרוב לבינגו מאשר לפוקר
מה לעשות שנסיעה ברכבת זה אולי כיף אבל זה לא רכבת הרים. לטפס על הגבעה מאחורי הבית זה כיף, אבל זה לא טיפוס על האוורסט וזה לא הולך אותך למטפס הרים. ולפני שאני אהפוך לעוד יותר פואטי - לשחק פוקר על כסף וירטואלי זה כמו פוקר, אבל זה פשוט לא. בלי שהיריב יפחד להפסיד את כל הערימה שלו - זה פשוט לא פוקר. ואם לעשות את ההשוואה הכי טובה - לשחק פוקר על כסף וירטואלי ועל כסף אמיתי זה כמו ההבדל בין לשחק בסימולטור טיסה לבין לטוס במטוס אמיתי. אתה נהנה ואתה גם לא רוצה להתרסק בסימולטור טיסה כי אתה כבר טס 15 דקות ורוצה לעבור את המשימה, אבל בטיסה אמיתית, יש לך פחד, אקשן ואדרנלין. חשוב מכל - אתה לא רוצה להתרסק מסיבות קצת שונות
אז במשחק המחשב אתה תעשה שטויות לפעמים סתם בשביל הכיף, כשתעשה 360 עם המטוס, זה יהיה נחמד, אבל לא יותר מזה. אין מה להשוות את זה לטיסה אמיתית. וזה אותו הדבר עם פוקר וירטואלי ופוקר אמיתי.

Ari Dan

New member
זה רק אומר שכסף מאוד חשוב לך, זה כל.

לי למשל, חשוב יותר להיות המנצח, יותר מאשר להרוויח 200 ש"ח. אתה מפחד מהפסד כסף (או מאוד Driven להרוויח אותו), אני Driven להיות מוכתר כמנצח, ממש לא אפכת לי מהכסף. זה לא אומר שנשחק בצורה שונה (מי ש"יפחד" יותר זה מי שיותר חשוב לו הפרמטר שלו, כסף במקרה שלך, ונצחון במקרה שלי)

2המרפא

New member
שחקני פוקר מודדים בדבר אחד בלבד וזה

כסף ועדיף הרבה. שאלו את דויל ברונסון (אחד השחקנים הכי עשירים בעולם) על מה הוא היה מוותר בשביל לקחת את צמיד המיין איבנט? אתה יודע מה הוא ענה? על הצמיד ומעניין אותו רק הכסף. וזה סבא בן 400 או משהו כזה. אני לא אומר תתחילו לשחק בסכומים שאני ואולי עוד כמה פה משחקים אבל לשים סכום סמלי של 50 שקל יהפוך את המשחק להרבה יותר טוב.

darkAI

New member
כסף חשוב לכל אחד, זה הכלי הכי מרכזי בחיים

להשיג כל דבר שאתה רוצה. But that's besides the point. אני גם רוצה לנצח באותה מידה, אבל כשגם מעורב כסף אמיתי, אתה עושה החלטות פוקר שאתה לעולם לא תעשה בכסף וירטואלי. כמו שאמרתי לך - תנסה לשחק על כסף אמיתי ותראה שעם הזמן לא רק שהיריבים משחקים אחרת לגמרי, גם אתה תתחיל לשחק אחרת.

2המרפא

New member
לא נורא פעם פעם הם ילמדו

אבל אין מה לעשות סף הריגוש עולה ככל שמשחקים יותר גבוה. פעם הייתי מתרגש מלשחק על 50 שקל עם חברים היום אני לא מצמצץ מ500 ומאלף לאחר שאני מורווח כבר תקופה ארוכה ב5-5 וטורנירים יקרים. עם היום תשים אותי בשולחן של 50 שקל כניסה אני ארדם ואתחיל לעשות שטויות.

Godu

New member
אמרתי שטורנירים זה היוצא דופן

בגלל זה המשחקים היחידים בפייסבוק שנראים איכשהו נורמלים זה חלק מהטורנירים, חלק מהזמן (מודה אגב שלא שיחקתי שם על מליוני צ'יפים אף פעם כי לא היו לי אף פעם). אבל הוויכוח הזה די מיותר כיוון שעושה רושם שאתה אף פעם לא ניסית לשחק Cash Game אמיתי על Cash. אני מציע שנעשה ניסוי. תמצא לך איזה משחק ידידותי על כסף (ולא, Buy In של 10 שקלים, זה לא נחשב), תשב, תשחק ותחזור ותספר בעצמך אם זה אותו דבר. ועוד הערה נוספת. אני אישית הפסקתי לחלוטין לשחק "משחקי אימון" או משחקים על צ'יפים וירטואלים כי גיליתי שלא רק שזה לא משפר לי את המשחק, זה הורס לי אותו. פתאום אני מתרגל לרדוף אחרי כל Gut Shot Straight Draw או עושה שטויות כמו לדחוף All In פרפלופ על כל זוג, שוכח מ Position, נגרר למשחק סופר אגרסיבי וכו'. אח"כ אני מגיע לשולחן אמיתי ועד שאני מתאים את עצמי חזרה לעולם האמיתי הלך כמעט כל ה Buy In הראשון.

SuzukiDR

New member
אצלי האדרנלין זורם גם בפייסבוק....

אני חושב שבאמת הערך שאתה נותן למשחק הוא הקובע. כשאני משחק על יד של 100 ש"ח או בפייסבוק על POT גבוהה האדרנלין זורם באותה המידה...

2המרפא

New member
אז בוא תנסה לשחק על יד של 2000 שקל

ותגיד לי שזה אותו הדבר. הריגוש ביד הוא הרבה יותר גדול והסוד זה לא לעשות טעויות כשהלב שלך דופק ואתה רואה 2000 שקל או יותר בקופה. פוקר בפייסבוק זה דבר מצחיק אתה יכול לדחוף אול אין עם כל יד וזה יהיה סבבה. כשיש הרבה כסף זה פוקר אמיתי.

SuzukiDR

New member
אז בעצם אתם מצדיקים אותי...

רק שסף הגירוי משתנה. גם בפייסבוק וגם במציאות מה שריגש אתכם פעם לא מרגש אתכם היום. אני מתאר לעצמי שלא תתרגשו מיד של 20 שקל למרות שפעם התרגשתם ממנה.... לא יודע אם אתם מכורים או מה אבל ברור שאתם צרכים מנה יותר גדולה... אצלי הלב דופק גם על 5 ש"ח כי העיקר אצלי זה לנצח. בטורנירים כל הכיף זה להישאר אחרון והכסף פשוט לא חשוב... הפייסבוק מעפן אתם צודקים אבל לא בגלל שאין כסף אלא כי רוב השחקנים מהמרים כאילו הם בבינגו. אבל הורדתי פוקר של אול-סטארס ואני משחק על play money ושוב, באותה רמת אנדרנלין... כזה אני, מוזר...

darkAI

New member
מאיפה הבאת את זה עכשיו?

מכורים? באמת? לפי מה הסקת את זה? דבר ראשון - מבחינת האנליזה שלך של "שחקנים מכורים שצריכים ריגוש יותר גדול" - יש הבדל ענקי בין שחקן פוקר שמשחק על כסף אמיתי לבין מהמר[או "מהמר פוקר"]. למשל אני שיחקתי מעל 500 תחרויות בסכומים של דולר ואין לי שום בעיה לשחק עוד 500 באותו סכום ובאותה רצינות כל זמן שהbankroll שלי לא מאפשר לי לעלות לסכומים יותר גבוהים. מה שאנחנו מסבירים לך שיש הבדל בין כסף וירטואלי לכסף אמיתי. עם כסף וירטואלי כל מה שאתה יכול[בעיקרון] לעשות זה להפסיד אותו או להרוויח אותו. הוא שם נטו בשביל לשחק פוקר. כסף אמיתי מצד שני - יש לו אינספור שימושים ולהפסיד כסף אמיתי בפוקר משמעותי יותר כי היית יכול לעשות משהו אחר עם הכסף הזה במקום. עם צ'יפים וירטואליים אין את האפקט הזה כי כל מה שאתה יכול לעשות עם זה זה לשחק פוקר ולקוות להרוויח או להפסיד. בכל מקרה - ציינת שהפייסבוק מעפן כי השחקנים מהמרים כאילו זה בינגו. אני בטוח שאתה מסתכל על איך שהם משחקים ואומר "היי, זה לא פוקר. זאת לא דרך נכונה לשחק". סחטיין. זה בדיוק מה שאנחנו אומרים לך. לעומת איך שאנשים משחקים על כסף אמיתי - האנשים שמשחקים על play money בסטארס משחקים בינגו. כמו שאתה אומר שפייסבוק מעפן בגלל שבשבילך זה לא רמה ולא דרך לשחק פוקר, אנחנו אומרים לך שplay money זה מעפן ולא דרך לשחק פוקר. תפקיד איזה סכום של כמה עשרות דולרים[או אם אתה עשיר - כמה מאות] ותתחיל לשחק בסכומים הכי קטנים. ישר אתה תראה הבדל משמעותי במשחק.

Shaycus

New member
תאמין לי מנסיון

שזה לא אותו דבר הייתי בדיוק איפה שאתה נמצא.. לא יודע כמה יש לך בפייסבוק אבל זה לא אותו דבר וזה מכור ברמות מטורפות, בפייסבוק עם פולהאוס אני יודע ש70% מהפעמים אני אפסיד לרביעייה עזוב את זה שבפייסבוק קיבלתי פעמיים רויאל פלאש ואינספור רביעיות, ובמציאות רק פעם אחת קיבלתי רביעייה (כן אני משחק הרבה במציאות ככה שאפשר לומר ששיחקתי לא מעט ידיים) שהתחלתי לשחק בפייסבוק גם התרגשתי ושהיה לי 100 אלף וזכיתי ב20 אלף אז הרגשתי בשמיים שהיה לי 100 מליון וזכיתי ב20 מליון הלב דפק כמו לא יודע מה הגעתי גם ל900 מליון ותאמין לי שלשחק על 1/2 שקל זה יותר מלהיב אני לא אומר לך, לך לקזינו ותתחיל להמר כמו חמור אני סך הכל אומר שאין מה להשוות.. פשוט אין

darkAI

New member
אז זה בסה"כ אומר שבשבילך להשיג 100 ש"ח

זה הרבה יותר קל מלהשיג צ'יפים וירטואליים בפייסבוק. סבבה. אז תנסה לשחק על סכום שמשנה בשבילך משהו. אני לא אומר 10,000 ש"ח, אלא כמה מאות שקלים למשחק. תראה הבדל ענקי ישר.

SuzukiDR

New member
טוב טוב שכנעתם אותי

פייסבוק זה מעפן... ניסיתי שם את הטורנירים בסופ"ש וזה היה ממש מזעזע. יש ראשונה תמיד 6-7 שחקנים נכנסים אול אין ואז איזה 2-4 לוקח את ה-AK שלך.... מעפן

למעלה