2 שאלות ל-lmatan1 ושות'

Charles Darwin

New member
2 שאלות ל-lmatan1 ושות'

1. האם גם בפורומים של דתיים יש "אבולוציוניסטים" שמציקים ועושים בלאגן? (שאלה רטורית משהו) 2. אין במקרה איזה חג היום או משהו כזה??

lmatan1

New member
היום זה חג של היהודים מה אתך.

פה זה מדינת ישראל לא זו מדינת היהודים לא מה אתך אתה יהודי אבולוציה לא רואה אלוהים האם היא רואה יהודים או שאתם גם אנטישמים

lmatan1

New member
שאלה אליך מנהל יקר בכבוד../images/Emo39.gif

אתה כותב בעברית לקהל קוראים בעברית למה אתה מעודד בשם האבולוציה שנאת חינם דוגמת משתמש בצלילים.

תתבייש

אני מעודד שינאת חינם?
למה לך מותר ליקרוא לי קוף וחיה וסמרטוט, אבל לי אסור ליפצות את הפה? איפה השיוויון? אם אתה לא תרד לרמה אישית גם אני לא יעשה זאת, זה חייב להיות הדדי. משתמש בצלילים.

netbird

New member
גם אני

כולנו אוהבים אותך. אנחנו צריכים להיות מחוזקים עכשיו בעת הקשה הזו - עת מבחן. כולנו יחד מחזקים אותך.

ofeking

New member
גם לי יש שאלה

האם אין זו זכות אנשים להביעה את דעתם בנושא מסוים? שים לב ששות' רשם כתגובה שהוא מאמין באלוהים וזו דעתו האישית בלבד- שום דבר מעבר לכך. הוא לא זה שהפך את זה לוויכוח.

Charles Darwin

New member
המממ יכול להיות שאתה קצת תמים?

קודם כל אני לא חושב שהזכות להביע דעה צריכה להיות אינסופית, באיזשהו שלב הזכות הזו עשויה להפוך למטרד ולא במקרה שאלתי על קיומם של אבולוציוניסטים שמציקים בפורומים דתיים (משום מה נראה לי שיש הרבה פחות כאלה מאשר במקרה ההפוך). האם אתה היית מוכן שמישהו יעמוד מתחת לבית שלך וילעג לך יומם וליל בשם הזכות להביע דעה? (ובוא נגיד שחלק מהשכנים שלך מתעצבנים ולועגים לו בחזרה..). אני באמת לא חושב שבנסיבות האלה התהייה שלי הייתה מוגזמת. ומז"א הוא לא זה שהפך את זה לויכוח? למה אתה חושב שהוא כאן אם לא כדי להתווכח?? (ושיתקן אותי אם אני טועה..).

demoloc

New member
אני מאמין שעל פי החוק

חופש הביטוי מותר עד להסטה (יש חוקים שמגדירים הסטה) ועד לפגיעה בזולת (גם עלבונות אסור, אבל זה לא שחור ולבן, יש שמותר ויש הוצאת דיבה)

ofeking

New member
מסכים, אבל

מסכים שחופש הביטוי מוגבל אבל במקרה אבל במקרה הספציפי אני לא חושב שיש להאשים את שוט' הוא רשם את דעתו וציין שזו דעתו בלבד ושיש החושבים אחרת. הוא לא היה זה התחיל את הוויכוח הזה. והערה (שיוצא לי לכתוב הרבה). באינטרנט אמנם קל להיתבטא אבל יש בעיה של להבין באיזה נימה נכתבו דברים. כל הדברים שאני כותב הם בנימה חיובית, אני לא יוצא נגד אף אדם.

lmatan1

New member
אדון מנהל יקר אני מעדיף לענות לך.

ובתוך כך להתמודד בכבוד אם הבעיה שכביכול הצגת. ראשית כל אין בכוונתי לתקן אף אחד ואני לא שליח שלאף אחד אני מדבר בשמי בלבד.השאלה הבסיסית היא אם אתם אתה מוכנים להתמודד אם האמת שלא כולם חייבים לחשוב כמוך.ברור שיש מציקים והם בהסתר פנים ותחת זהות בדויה מרשים לעצמם להציג כל תפיסה ודעה ולא לעשות שום חשבון לתוצאה של המילים או גרוע מזה המעשים שלהם החשודים הראשונים הם הכותבים שבכרטיס שלהם מופיעים פרטים מפוברקים לדוגמא אפילו אתה מזוהה כצארלס דרוין ובכרטיס שלך אין שום פרטים או נכון יותר אתה רשמת מדעתך בן 1 וזהו לעניות דעתי בתור מנהל הכרטיס שלך לפחות צריך להיות בעל פרטים נכונים או לפחות לא שקריים שכל מי שנכנס לפורום יוכל לזהות אדם ולא רוח של אדם במיוחד בפורום כמו זה שרוב הכותבים בו מתעלמים מהרוח ומדברים רק על החומר אני לא מכיר אותך ואתה לא מכיר אותי אני יודע שבכל חומר יש רוח שאני קורא לה אלוהים ואתה מתעלם ממנה לחלוטין. אני רשמתי בכרטיס שלי פרטים אמיתיים ואני לא מתבייש להביע את דעתי בצורה גלויה וענינית ואני עומד יציב מאחורי הדעות שלי אתה יכול לא להסכים .אני לא לועג לאף אחד נהפוך הוא אני לא מתעסק בחידקים ובתאים אני מדבר אם בני אדם שחיים כאן ועכשיו ולא מתימר לדעת מה היה לפני 5 מליון שנה אני לא רוצה לכתוב עכשיו מגילה במיוחד לכאלה שמזלזלים בדעות שלא נראות להם ומיד משתמשים בנשק ההתקפה כמכשיר להגנה מה שכן קראתי אתמול בפורום אתאיסתים דעה שאולי כדאי שתתן את הדעת עליה אתאיסט כתב את דעתו שמאחר והוא לא מאמין באלוהים ואין לו שום סיבה לחשוב שיש משהו קדוש או חשוב מעבר לכך שהוא חי ומשתדל למצות את החיים שלו על הצד הטוב ביותר הוא שואל בכל זאת ואני שואל אותך אתכם האם אתה לא רואה בהטפה היומרנית שלא לומר רברבנית בעצם הטפה לזגענות לשמה והעצמה של החיה שבאדם וביטול הרוח שבאדם.האם אתה לא רואה כאן נסיון לשכנוע מסיבי להפוך את האדם ללא יות ר מאשר רובוט חסר רגשות האם יש לך משהו קדוש או מקודש בעינך שיכול להציב קו אדום או שהכל פתוח וניתנה הרשות להשחית הכל .אני יכול להבין ילדים שאין להם רצון לקחת אחריות על התוצאות אבל לפחות ממך שאני מעריך כאדם מבוגר אני מצפה שתגיב ענינית ולא תתקוף כל מי שלא חושב כמוך .אני אפילו מוכן לקבל את כל העלבונות והזלזול שמטיחים כאן עלי.הסיבה שאני כותב כאן היא לא אני אני לא חשוב מה שחשוב הוא ההשחטה של הנוער והצעירים ששותים את הדעות שלכם בצמא וניתלים על התאוריה כתורה שאין בילתה .כאשר אני קורא את הדעות של אלה שכותבים כאן אני לא יכול שלא לתהות מה המטרה שלשמה נכתבו הדברים האם נוח לכם לחשוב שאנחנו חיים בעולם חסר תכלית והחזק הורג את החלש האם זה המסר הגלוי או הסמוי בהודעות היומרניות האלה או שפשוט יש כאן כאלה שהדת כל כך מאוסה בעיניהם שכל אפשרות אחרת טובה ממנה והכל מקדש את המטרה של פסילת הדת ובכל מחיר האם זו לא הטפה למלחמת אחים אם אין תקווה לילדים שלנו אין שום תקווה בכלל אשמח לתגובתך הכנה והמכובדת בתודה מראש.

amni

New member
אתה סתם טרדן

הפורום לא נועד לוויכוח בענייני דת. מי שיש לו הרהורי דת יחפש פורום שדנים בו על הרהורי דת, או פורומים לפילוסופיה שמחפשים אלטרנטיבות למחשבה מדעית מקובלת. רוב מכריע מהמשתתפים בפורום עשו את ההכרעה ופסלו את הדת בתור _אלטרנטיבה_ לדת. (זה לא מונע מהם להיות דתיים אך להאמין בדת לא בתור אלטרנטיבה שסותרת את האמונה באבולוציה). הרוב שמשתתף בפורום _לא מעוניין בכלל_ להתווכח על ענייני דת, אלא רוצה רק להבין טוב יותר מה טוענת האבולוציה. לכן כל ההטפות שלך מטרידות אותם.

lmatan1

New member
אני זם רוצה להבין מה טענת האבולוציה

אני לא דתי אני מאמין באלוהים ואני לא מתווכח בעניני דת אני מתווכח בעניני דעת .

אתה כאן כבר כל כך הרבה זמן

ועדיין אינך יודע מה טוענת האבולוציה
אם אתה שואל ברצינות ולא בציניות, אז אני אשמח להסביר לך, אבל רק תגיד שאתה באמת רציני ולא מדבר באופן ציני. משתמש בצלילים.

אולי אתה מפחד מהאמת?

קודם כל אל תגיד שאתה לא לועג לאף אחד, כבר כינית אותי ביומיים האחרונים בכמה כינויי גנאי בינהם קוף, סמרטוט ואהבל, אם זה לא נחשב בעינך כלעג לבן אדם אז כדאי תיבדוק שוב את ההגדרות הלשוניות שלך. תבין, לא כולם חייבים לקבל את התפיסות שלך ולחיות לפי הדעות שלך, מה אפשר לעשות שלעולם שלנו באמת אין תכלית?? אתה רוצה בכוח לימנוע מאנשים לדעת את האמת? האם אמירת האמת משולה בעינך להטפה למילחמת אחים? לא ניסחפת קצת? מה לעשות אין אלוהים ומעולם גם לא היה, אלוהים הוא המצאה של בני האדם וכך גם כל הסיפורים שסביבו, זו האמת, האם היא מפחידה אותך? מה עדיף לחיות בשקר כל החיים ולהיות משועבדים לאיזה אל דמיוני שקיים רק באגדות? לדעתי עדיף להסתכל לאמת ישירות בעיניים ולהתמודד איתה. משתמש בצלילים.

למעלה