2 שאלות

penata8

New member
2 שאלות

לאחרונה אני מרגישה קצת חוסר אונים - לית דין ולית דיין במדינה הזו, וכל אחד נוהג כראות עיניו. אשמח אם תאמרו לי מה לעשות במקרים הללו: 1. התחברתי להוט, המספר שלי הופיע ב144, ביקשתי שיחסמו את המספר שלי, כעת מסתבר שאפילו שהוא לא מופיע יותר ב144, הוא כן מופיע באתר 441il.com (כי האתר הזה, אני מניחה, אוסף מידע מ144 ולא מזיז לו להתעדכן במספרים שירדו). יש באתר הזה "צור קשר" רשמתי פרטים וביקשתי להסיר את הטלפון שלי לאלתר. זה לא נעשה (עבר שבוע וחצי). מה אני יכולה לעשות? מי אשם פה? האם אני יכולה לדרוש מהוט שהם ינהלו את העסק הזה מול 441il? איך אף אחד במדינה הזו עדיין לא קם על האתר הנבזי הזה 441il??? לפחות פעם בשבוע אני מקבלת טלפון מחברה שמציעה לי לקנות סירים, או אנשים שמציעים לי לתרום, או סתם אנשים מטרידים 2. הגנן של השכן באופן קבוע פעמיים בשבוע מפעיל מפוח בשעה 8 בבוקר. אני עובדת לילות. ב-8 בבוקר אני מנסה לישון ולא יכולה בגלל המפוח. באפריל השנה השימוש במפוח יצא מחוץ לחוק. צילצלתי ל106 (עיריית תל אביב) - ושאלתי מה תקנות העירייה אומרות. נאמר לי במפורש שאסור לאף אחד (לא גנן של העירייה ולא גנן פרטי) להפעיל מפוח. אמרתי "אוקיי, אז הגנן של השכן שלי מפעיל מפוח, מה אפשר לעשות". במוקד 106 ענו לי "כלום". מה אפשר לעשות? אני מרגישה חוסר אונים, לא יכולה לישון בזמן שהשכן והגנן עוברים על החוק. (כמובן שאת שלב הדיבורים והניסיון לבקש יפה כבר עברנו ללא הצלחה).

למעלה