דווקא אני אוהבת אותה עם האדום ככה נעמה אין מחר עבודה?חחח
H Hila The Sweet Girl New member 24/7/05 #21 דווקא אני אוהבת אותה עם האדום ככה נעמה אין מחר עבודה?חחח
N NaaMaZ 17 New member 24/7/05 #22 ../images/Emo79.gifחחח.. כן יש....... אוווף.. אני צריכה לקום מוקדם.. לא בא לי טוב נו, רק עוד שבוע אחד... מה איתך? את עובדת מחר?
../images/Emo79.gifחחח.. כן יש....... אוווף.. אני צריכה לקום מוקדם.. לא בא לי טוב נו, רק עוד שבוע אחד... מה איתך? את עובדת מחר?
H Hila The Sweet Girl New member 24/7/05 #23 חחחחחחח כן איזה באסה! כן גם אני עובדת מחר! אני צריכה גם לקום מוקדם בערך ב6 וחצי .. אני עובדת עד יום שלישי ואת?!
חחחחחחח כן איזה באסה! כן גם אני עובדת מחר! אני צריכה גם לקום מוקדם בערך ב6 וחצי .. אני עובדת עד יום שלישי ואת?!
N NaaMaZ 17 New member 24/7/05 #26 ../images/Emo79.gifחחח..עד שעניתי כבר התייאשת, אה? חחח.. לא נורא... ובהצלח גם לך!!!
N NaaMaZ 17 New member 24/7/05 #25 ../images/Emo79.gifאני עובדת עד יום חמישי... ואז יום ראשון לאילת ב"ה!! איזה כיף..... וגם אני צריכה לקום בסביבות 6 וחצי.. ואיזה שבוע מצפה לי.. יש לי מלאנת'ה דברים לעשות, אני מקווה שאני אספיק הכל... יאללה, אני עפה לישון... לכי גם את לישון!! איך תקומי מחר??? צ'או וגרייט נייט!!
../images/Emo79.gifאני עובדת עד יום חמישי... ואז יום ראשון לאילת ב"ה!! איזה כיף..... וגם אני צריכה לקום בסביבות 6 וחצי.. ואיזה שבוע מצפה לי.. יש לי מלאנת'ה דברים לעשות, אני מקווה שאני אספיק הכל... יאללה, אני עפה לישון... לכי גם את לישון!! איך תקומי מחר??? צ'או וגרייט נייט!!