סאמר בהחלט ריגשה!! פרק טוב מאוד
שוב ראיתי כבר את הפרק מזמן, אבל היה ממש כיף לראות אותו שוב. כל הסצנות עם ריאן וסת' היו ממש ממש טובות,מצחיקות וגם עצובות (שראיין מדבר עם סת' בחדר וסת' אומר לו שאין סיכוי שסאמר תסלח לו)אני ממש אוהבת שהם חברים כאלה טובים. הקטע שכל הארבעה רואים אחד את השני אחרי שלא התראו במהלך שלושת חודשי הקיץ, היה נחמד, ציפיתי לקצת יותר דרמה אבל היה סביר. כל כך צחקתי שסת' החליט לפתוח את מועדון הקומיקס, הקטע שהוא מספר לראיין על המועדון, ושהוא ביקש ממנו לרשום נוכחות והם היו רק שניהם שם חחחחח משעשע ביותר.
זאק- חתיך אך משעמם !!! חחחח מסכן סת' עד שהוא מוצא עוד חבר (מלבד רייאן פתאום סאמר יוצאת איתו). איזה חמוד ומקסים רייאן שהוא הלך לסאמר וניסה לדבר איתה שלא תכעס על סת'הקטע שהוא בא אליה לחדר ממש מוזר-מתי היתה לנו סצנת סאמר וריאן ??? נראה לי שחוץ מהפיילוט לא ראינו אותם אף פעם לבד... סצנה ממש חמודה !! עוד מישהו חושב כמוני שדי.ג'י ממש ממש מכוער, איכס לא הבנתי מה כל הפרק סאמר בילבלה את השכל שהוא HOT כי הוא ממש לא, ורמת המשחק שלו, גרועה לדעתי. מישה היתה על הפנים היום-כל הבכי המזוייף הזה, אני כל כך לא קונה את זה.ולהבדיל אלפי הבדלות, ריצ'ל היתה כל כך מצויינת היום, הקטע בסוף הפרק שהיא צועקת על סת' היה כל כך חזק!!! והיא שיחקה ממש טוב !! בתור שחקנית שבילתה את מחצית העונה הראשונה בתור שחקנית אורחת (לא קבועה בקאסט) ממש התרשמתי ממנה לטובה, לא פלא שהם עשו אותה קבועה. קצת עצוב שרייאן ומריסה נפרדו... הם רק חזרו... ג'ימי והיילי- חמודים קיילב וג'ולי- "דה גרוסם טוסם", חחח כמה מתאים !! ולסיום אני חייבת לצטט את הצנה בין סת' לסאמר, כי היא היתה ממש טובה,גם כתיבה טובה וגם משחק טוב. Summer: ...what'do you want from me Cohen Seth: ...I just want you Summer: no you don’t.you had me...you had me at Chrismukkah in a freakin wonder woman costume an you chose Anna! you had me three months ago an you left! Seth: an I wanna make that up to you Summer:it has nothing'to do with me, it is about you an it is always about you what you need an what you want you know it seems that you only want me when ya cant have me....you like the chase an that’s all so you know what...you can have it, i’m going home