2.2 The Way We Were

LemonLimeLilach

New member
2.2 The Way We Were

הפרק היומי

סנטה

New member
פרק מושלם.

וואי,סאמר היא מלכה...ריגשה אותי. אני אוהב את הסדרה הזאת אני פשוט א-ו-ה-ב את הסדרה הזו !

סוף עצוב...

מה זו החצאית המגעילה שמריסה לבשה בהתחלה
פרק לא משהו, לא היה מעניין מדי..

סאמר בהחלט ריגשה!! פרק טוב מאוד

שוב ראיתי כבר את הפרק מזמן, אבל היה ממש כיף לראות אותו שוב. כל הסצנות עם ריאן וסת' היו ממש ממש טובות,מצחיקות וגם עצובות (שראיין מדבר עם סת' בחדר וסת' אומר לו שאין סיכוי שסאמר תסלח לו)אני ממש אוהבת שהם חברים כאלה טובים. הקטע שכל הארבעה רואים אחד את השני אחרי שלא התראו במהלך שלושת חודשי הקיץ, היה נחמד, ציפיתי לקצת יותר דרמה אבל היה סביר. כל כך צחקתי שסת' החליט לפתוח את מועדון הקומיקס, הקטע שהוא מספר לראיין על המועדון, ושהוא ביקש ממנו לרשום נוכחות והם היו רק שניהם שם חחחחח משעשע ביותר.
זאק- חתיך אך משעמם !!! חחחח מסכן סת' עד שהוא מוצא עוד חבר (מלבד רייאן פתאום סאמר יוצאת איתו). איזה חמוד ומקסים רייאן שהוא הלך לסאמר וניסה לדבר איתה שלא תכעס על סת'הקטע שהוא בא אליה לחדר ממש מוזר-מתי היתה לנו סצנת סאמר וריאן ??? נראה לי שחוץ מהפיילוט לא ראינו אותם אף פעם לבד... סצנה ממש חמודה !! עוד מישהו חושב כמוני שדי.ג'י ממש ממש מכוער, איכס לא הבנתי מה כל הפרק סאמר בילבלה את השכל שהוא HOT כי הוא ממש לא, ורמת המשחק שלו, גרועה לדעתי. מישה היתה על הפנים היום-כל הבכי המזוייף הזה, אני כל כך לא קונה את זה.ולהבדיל אלפי הבדלות, ריצ'ל היתה כל כך מצויינת היום, הקטע בסוף הפרק שהיא צועקת על סת' היה כל כך חזק!!! והיא שיחקה ממש טוב !! בתור שחקנית שבילתה את מחצית העונה הראשונה בתור שחקנית אורחת (לא קבועה בקאסט) ממש התרשמתי ממנה לטובה, לא פלא שהם עשו אותה קבועה. קצת עצוב שרייאן ומריסה נפרדו... הם רק חזרו... ג'ימי והיילי- חמודים קיילב וג'ולי- "דה גרוסם טוסם", חחח כמה מתאים !! ולסיום אני חייבת לצטט את הצנה בין סת' לסאמר, כי היא היתה ממש טובה,גם כתיבה טובה וגם משחק טוב. Summer: ...what'do you want from me Cohen Seth: ...I just want you Summer: no you don’t.you had me...you had me at Chrismukkah in a freakin wonder woman costume an you chose Anna! you had me three months ago an you left! Seth: an I wanna make that up to you Summer:it has nothing'to do with me, it is about you an it is always about you what you need an what you want you know it seems that you only want me when ya cant have me....you like the chase an that’s all so you know what...you can have it, i’m going home

lior143

New member
שאלה...

איך את זוכרת את כל מה שהם אמרו מילה במילה..?

זה שילוב של

זכרון צילומי+ העובדה שגלשתי לאתר שיש בו תסריטים של הסדרה ועשיתי העתק הדבק

סנטה

New member
אגב השיר שהיה בסדרה כשריאן וסת -

נחתו בביה"ס...ומריסה וסאמר בשוק - :) walnut tree-keane שיר יפה של אחת הלהקות הטובות ביותר במוזיקה נעימה של רוק מלנכולי,סטייל קולדפליי. יש להם דיסק מעולה,עם הלהיט הגלגלצי - Somewhere Only We Know

LemonLimeLilach

New member
אחד הפרקים הטובים בעונה

אהבתי כל כך הרבה דברים. קודם כל, הסצינה בהתחלה בפול האוס עם ריאן וסת'. אחד הקטעים שאני הכי אוהבת בסדרה. כל כך מצחיק. בבית ספר - מריסה וריאן מתחבקים, וכל הדרך עד שריאן מוצא מה הוא רוצה לעשות כשהוא יהיה "גדול" - ארכיטקט! אני כל כך אוהבת שעשו אותו ארכיטקט. הוא הבן של קריסטן
סאמר - גדולה מהחיים בכל סצינה שלה. אני מאוהבת ברייצ'ל בילסון עד השמיים. השיחה שלה עם ריאן הייתה חמודה. ההתפרצות בסוף הפרק על סת' גם כן - קודם כל היא דואגת שקרה לו משהו, אחרי זה היא כועסת עליו שהוא הפחיד אותה שקרה לו משהו, ואחרי זה היא שופכת עליו את כל מה שלא בסדר במערכת יחסים שלהם. אפילו שאני לא מסכימה לשנייה שסת' רק נהנה מהרדף, זה היה כיף לראות. מריסה וריאן בפסטיבל - "אף פעם לא היינו חברים" "אולי זאת הייתה הבעיה. ביי". חחחחח כל כך אהבתי. והיתר בספוילר בהודעה הבאה - יש דברים שמבינים אחרי שמתחילים לראות את כל הפרקים מהתחלה. אה, ומלינדה קלארק? כוסית ברמות מטורפות.

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif

כמה אירוני שהסיבה שג'ימי לא עוזב עם היילי זה כדי לא לעזוב את הילדים שלו, ובהמשך העונה הוא עוזב והילדים נשארים לבד? חשבתי שזה עצוב. ההתחלה של כל הסיפור עם קיילב - "עשיתי הכל בשביל המשפחה". כשיודעים איך הסיפור מתברר, זה אשכרה הגיוני. הוא באמת עשה את זה כדי לא לפרק את המשפחה. אני לא יודעת אם כשצילמו את פרק 2 כבר אמרו לו איך זה יתברר אבל כשהוא אומר שהוא לא יודע מאיפה יש להם הוכחות, רואים שהוא יודע, ואהבתי את זה. והפרומו לפרק הבא - מצחיק שהראו דווקא את הקטעים האלה
אבל התגעגעתי ללינדזי.

Tinty

New member
../images/Emo58.gif

אולי כיילב פשוט שיקר? זה הגיוני כשמדובר בדמות שלו... מהסצנות שראיתי עם לינדזי, היא נראית פלספנית משעממת. חנונית יבשושית. אבל ממש לא משנה מה אני אגיד עליה - הקטעים הראשונים שלה עם ריאן מצחיקים.

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif

ברור שהוא שיקר. פשוט חשבתי שזה נחמד שהם תכננו הכל מההתחלה ולא שלפו את זה מאצבע. כי כשהוא אומר לסנדי שהוא לא יודע מאיפה הם השיגו הוכחות, זה ברור שהוא יודע בדיוק מאיפה השיגו את ההוכחות, כי הוא באמת שילם. זה שהוא לא שיחד אף אחד זה כבר משהו אחר. דווקא לינדזי חמודה. אהבתי אותה עם ריאן.

Tinty

New member
../images/Emo58.gifכמובן

בטעות חשבתי שהתכוונת למשחק גרוע של אלן דייל (השחקן שמשחק את כיילב), בגלל שכתבת שנראה כאילו הוא יודע למה מאשימים אותו (בטח קרא בתסריט.. כיילב לא יכול לעשות את זה
). לא אהבתי רק את הסצנות של לינדזי וריאן שראיתי. היום קיבלתי את המחשב שלי בחזרה
, ואני יכול לחזור ולהוריד את הפרקים שלא ראיתי

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif המשך עונה שניה

מסכים מאוד בנוגע ללינדזי. דמות בכיינית מאוד למרות שהיא הוסיפה הרבה, לדעתי, לסדרה. טוב שזה נגמר ככה

אני ראיתי את הפרומו ומה זה התבאסתי

לפרק הבא.. בערך כי לא זכרתי מתי לינדסי באה והתבאסתי שהיא כבר באה :( אני שונאת אותה כ"כ
.

למעלה