2.2 The Way We Were

Tinty

New member
הדיאלוג של סת' וריאן בסצנה הראשונה

היה קורע |נדנוד ראש וחיוך מוזר|
כמו שאמרתי, אני סוגד לריאן, בעקבות ההתמודדות שלו עם ההתרחשויות, והתגובות שלו למריסה. תראו איך אחרי קצת יותר משנה, הבנאדם משנה כיוון מהכלא לקולג'
ממש יפה לקרוא את סיפור הרקע של ריאן, למרות שבקריאה ראשונה הוא נראה די פלצני (הבחור מהצד הלא נכון של המדרכה). מסכן סת'. עד כמה שהוא לא התייחס לסאמר לא הייתי אומר שהוא נהנה מהמרדף. קשה לה להבין שהוא מטורף עליה.

Tinty

New member
מריסה ממש הגעילה אותי הפרק.

וכרגיל, אני סוגד לריאן. DJ מסכן. נראה לי שהוא מרגיש מנוצל, ואפשר להבין אותו. גם אם זה יסתדר בינו לבין מריסה, נראה לי די שקוף שזה לא יחזיק הרבה זמן. לדעתי אם רק היה טורח סת' להסביר את עצמו לפני שהוא בורח, סביר להניח שסאמר היתה מקבלת אותו יותר יפה בחזרה. הסיפור עם זאק נראה לי לעוס מדי, במיוחד אחרי סאגת סת'-סאמר-אנה, אבל פשוט אסור לחזור על זה (חסר לג'וש שהוא יעשה את זה שוב. שיחזיר את סאמר לסת' ויעזוב אותם בשקט, עד שיגיעו הברקות כמו פרק 119-הוולנטיינ'ז). סת' יהודי יש רק אחד. הדמות שלו מבריקה לדעתי. לא צריך חיקוי נוצרי שנראה אידיוט גמור. נראה לי שהעונה הזו הולכת להיות הרבה יותר טובה, אם מנסים להשוות את פרק 202 לפרק 102, השני בעונה הקודמת. אפילו בשלבי האקספוזיציה הרבה יותר קל לקבל את הדמויות העונה. מה שבטוח: הולך להיות מעניין...

dht160

New member
לא ראיתי. ../images/Emo178.gif

רק קמתי. אני יראה יותר מאוחר. גיא

Aviad1987

New member
פרק מצויין

מצחיק מאוד והסוף מרגש ביותר
ולראות את זה עם תרגום מוסיף כל כך הרבה חללים שסת' מותיר עם הדיבור המהיר והלא ברור שלא
טוב שראיתי שוב. אני זוכר את הפרק כאילו ראיתי אותו אתמול שבעצם ראיתי אותו ביום ראשון.

hen 10

New member
כן הפרק של היום היהה ממש טוב אהבתי!

הסידרה עצמה טובה לא רק פרק אחד!

Danielushhhh

New member
פרק מעולה../images/Emo9.gif

ממש הצחיק אותי
"נראה כאילו אתה מפמפם את העמוד"
סאמר

gloom

New member
לא מי יודע מה../images/Emo66.gif

אהבתי יותר את הפרק הראשון... איך אהבתי את הקומיק בוק קלאב
חחח עם ההאלק- כל הבגדים נקראים חוץ מהמהכנסים- למה
אוף, מריסה לא החליפה את הבגדים שהל כל הפרק (חוץ מהקרנבל) קצת מוזר לא
וואי אני כבר מת לשבוע הבא
(ולא, פרנציפ לא מורריד מאימיול)

נ ט ע ש ה

New member
הקטע בסוף היה מאוד עצוב

שסאמר אומרת לסת' שהוא לא באמת רוצה אותה, אלא פשוט נהנה לרדוף אחריה. המשחק של רייצ'ל ממש טוב ובכל הפרק היא ריגשה אותי

ayala65

New member
שבוע הבא! ובינתיים הפרק של אתמול:

פרק מעולה! סופסוף נראה שכלום לא מסתדר להם! בפרק הקודם נתנו לזה את התחושה שכלום לא קרה.. שהם חזרו הבייתה והכל בסדר- ועכשיו פתאום כל הבעיות והבלאגנים
מעולה! ועכשיו: שבוע הבא- היא באה!
ונא לא להתייחס לתספורת המזעזעת
ואני גם מצפה לראות את לינדזי... שמעתי עליה כ"כ הרבה... :\

f10

New member
התספורת המזעזעת?!?!?!?!?!??!?!?

פעם ראשונה שראיתי אותה הייתה בסדרה הזאת, ולא בשום מקום אחר, ואם התספורת הזאת היא נראתה לי פצצת עולם מהרגע הראשון! ולינדזי סתם מעצבנת. לא אוהב אותה.

ayala65

New member
חלילה...

לא דיברתי על התספורת שלה בכלל... פשוט בפרק הזה תקעו לה קוקו גבוה כזה.. משהו מוזר- לא?

Tinty

New member
../images/Emo58.gif בפרקים הבאים אתם עומדים

להתפקע מצחוק
http://employeecomedy.typepad.com/whatisthis1.jpg

GaloshiT

New member
לפי דעתי היא ממש פצצה ככה...

אני נורא אוהבת שאנשים הולכים ככה... לה זה דווקא די מחמיא.. אאולי זה קצת גבוה...אבל זה מחמיא לה מאוד.. והעיניים שלה פשוט מדהימות!

למעלה