20 דברים שלא ידעתם עליי.

המנותק1

New member
לגמרי חוויה

הכדורגל מוציא ממני את האמוציות הכי חזקות שיכולות להיות. אני יכול להרעיד את הבניין במשחקים הגדולים מצעקות של שמחה.
וכשמפסידים אוי כמה שזה יכול לצבוט. את התקציר של גמר הצ'מפיונס שהפסדנו לפני כמה שנים ראית רק לא מזמן. עד כדי כך זה היה כואב שלא הייתי מסוגל לראות את זה בכלל כל השנים האלה.

וואו, נשמע מגניב לאללה הקורס הזה.
אז איך המוזיקה משתלבת בחייך היום?
בבלומפילד נהנים מהלחנות וזמרה מבית היוצר של הקולעת (או שמא יש לומר המבקיעה בהקשר זה? ;))

כתבת שהטבעונות זו בעיה. זה לא מסתדר בגלל שאת ספורטאית?
אני שומע על אנשים שניסו את דרך החיים של טבעונות ומספרים שהיא לא התאימה להם בגלל שיצרה תחושות של חולשה וכאלה. מקווה שאני אצליח ליישם את זה בלי תופעות לוואי מהסוג הזה.

כשבאמת אוהדים קבוצה זה תופס חלק ענק מהחיים...

אני יודעת מעצמי על מכבי, ויובנטוס, שאני יכולה להיות הכי מאושרת בעולם וגם להפך..

זה באמת קורס מגניב, איך המוזיקה משתלבת בחיי היום? אני כותבת, מלחינה, אבל לעצמי :) אבל המוזיקה תמיד תזרום אצלי בדם בדיוק כמו הכדורגל.

הטבעונות בעייתי בגלל הספורט, אחרי הכל האימונים מאד אינטנסיביים, וזה לפעמים מסובך.. אבל מסתדרים. אפילו המאמן שלי למד לחיות עם זה שאני טבעונית ;)

אני מקווה בשבילך שתצליח בטבעונות ושלא יהיו לך בעיות למינהן, כמו חולשה וכאלה.... אצלי בחודשים הראשונים של הטבעונות המלאה (עברתי בהדרגה לטבעונות) הייה חולשה והיו סחרחורות אבל זה עבר.

באמת הרבה הצלחה :)

המנותק1

New member
גם מכבי וגם הגברת הזקנה? פששש

ימים מאושרים עוברים עלייך, אה? מובילים את הטבלה בבטחה בדרך לאליפות שנייה רצוף בשני המקרים.

אני אוהד של התותחנים מאנגליה. אלה שלא לקחו תואר כבר 8 שנים
הרבה חצץ אוכלים בשנים האחרונות, אבל השנה פתאום קמנו לתחייה. כנראה שזה סוג חדש של התעללות מבית היוצר של ארסן ונגר. הפעם ההתמוטטות פשוט תבוא מאוחר וכואב אחרי שנבנו ציפיות. אווץ'.
איזו קבוצה מצאתי לעצמי?

הייתי שמח פעם לקרוא משהו שלך אם תרצי. גם אני עוסק בכתיבה ומדי פעם מעלה לפורומים. העלתי משהו שכתבתי בשרשור האחרון שהיה כאן על כתיבה לפני כמה ימים.
אגב, מה הטעם שלך במוזיקה? אני לכיוון של רוק כבד ובעיקר מוזיקה של פעם סטייל פינק פלויד, לד זפלין, קווין ועוד ועוד.

תודה על איחולי ההצלחה. שמחתי לקרוא שתופעות הלוואי יכולות להיעלם עם הזמן. אני אכין את עצמי לזה.
פעם ראיתי הרצאה שאמרו בה שבגבינה למשל יש חומרים ממכרים, ורוב הטבעונים מתגעגעים אליה. אז כנראה שאפשר לראות במעבר לטבעונות סוג של גמילה עם קריז חולף, אה? חח
אני בינתיים תקוע עם פלאפל וחומוס כשאני באפיזודות הטבעוניות שלי.
צריך לצאת למסע חיפוש רציני כדי לבנות תפריט נורמלי. כשיהיה קצת זמן אני לוקח את האתגר עליי.

כל הכבוד שאת מתמידה עם הטבעונות למרות האימונים המפרכים

תנסה להרחיב את המעגל....

להכין לעצמך פעם או פעמיים בשבוע ארוחה טבעונית. זה יעזור לך שתרצה לעבור לטבעונות.
אולי פעם אשתף משהו שלי....
כן, ימים טובים (אחרי עשור עצוב במיוחד)..
אני אוהבת מטאל.. ובארץ רק אביב גפן חחח

המנותק1

New member
רעיון טוב

להיות טבעוני פעמיים בשבוע - גם פחות ייסורי מצפון במהלך השבוע, וגם "חזרה בתשובה" הדרגתית שתייצר מלאי מתכונים סביר. יאללה נתחיל לנסות. נחשי מה אני אוכל בשבוע הראשון? נכון, חומוס ופלאפל :)

אכן הרבה שנים של סבל היו לך. מתי כבר יגיע תורנו??????????????
לא להאמין כמה פעמים נקרע לי הלב מהקבוצה הזה. לארסנל יש כשרון מיוחד להביא את האוהד עד לבאר ואז להשליך אותו לתוכה שיטבע בחנק ובזמן שיורקים עליו מלמעלה. לא להאמין. והשנה כל הסימנים מראים שיהיה שחזור של עוולות עבר. בעעעע

מטאל אהבה גדולה שלי - מטאלקיה אני שומע המון, מג'דת גם. והאבות הקדמונים של הג'אנר, הלא הם בלאק סאבת' הגדולים מככבים גם בפלייליסט.
אני גם לא חסיד גדול של המוזיקה בארץ. אין במיוחד אמן שאני שומע הרבה, אולי רק משינה.

ועכשיו גמאני~

1. אני נורא מעריכה טבעונים, אולי גם אהיה כזו יומאחד. [סביר שלא, אבל אולי]
2. מאכילה חתולי רחוב יחד עם אמא מאז שנפטר לנו החתול. [שזה כבר 8 שנים בערך]
3. השנאה הגדולה בחיי זה קינמון
4. גרתי שנה באילת
5. אני מאמינה באנרגיות ושמירה מלמעלה
6. חולה על הWWE

נו, אתם לא לארג'ים, אז גמאני ירדתי מה20 D:

למעלה