20.10.2010 - 20.10.2005-זכרון פרוייקט:

../images/Emo45.gif

בדיוק הצצתי בספר אתמול. הוא יושב לי על המדף בחדר

wranger

New member
השתתפת בפרוייקט, או סתם כקוראת?

גם לי יש את הספר איפשהו, למרות שלמרבה המבוכה לא קראתי את רוב הסיפורים בו. מצד שני, כנראה שקראתי אותם כבר במהלך השלב הוירטואלי של הפרוייקט... עכשיו גם תוהה איזה סיפורים אני הגשתי לשם. אני זוכר אחד, אבל גם שהיו עוד איזה אחד או שניים. מעניין, אני אחפש.

Purple Mushroom

New member
../images/Emo45.gif רק עכשיו... :)

רק עכשיו פשפשתי בספרים שלי בחדר, ומצאתי אותו גם. אני בקצה הל' , מקלדת, אלון, הספר שוכב לי בין הספרים: זן ואמנות תפעול המחשב, לבין מה שהיא עושה בלילה (ספר שקניתי באופן אישי מבלוגר בתפוז), לבין הדברת מזיקים בע"מ ,ספר שחבר שלי לשעבר הוציא (גם קובץ סיפורים).

פלגיה

New member
הו, היו זמנים

שבהן היתה גאווה להשתייך לבלוגים של תפוז. היה פרוייקט מרגש. גם הספר שיצא נחמד מאוד. את הבלוג שלי, החלק של הפוסט טראומה, שהוא מאוד מעניין לדעתי, ניסיתי להוציא כספר. פניתי למו"ל ידיד והוא התחמק באלגנטיות, והבנתי שאין לי מה לפנות לאחרים.

liza26

New member
ואוו...זה היה מזמן....

זה היה פרויקט מצויין! פורסמו סיפורים יפהפיים! אולי יחשבו על עוד פרוייקט כזה.....

באמת יצא לי לחשוב על כך לאחרונה

בפעם הראשונה שרשומה שלי קודמה לעמוד הראשי, מישהי שלחה לי תגובה במסר שבה היא החמיאה לי על הכתיבה ואגב כך גם המליצה לי להפוך את הבלוג שלי לספר. אני לא רואה בזה טעם. בעיקר בגלל העובדה שהוצאת ספר לאור כן כרוכה בהוצאה כספית ומכיוון שאנשים היום כבר לא ממש קונים ספרים, אני גם לא ארוויח מזה ממש. מאותה סיבה, הבלוג שלי שנמצא באינטרנט, סביר להניח שזוכה ליותר חשיפה מאשר אם הייתי הופכת אותו לספר. לכן אני מעדיפה להמשיך לכתוב את ספר החיים שלי על גבי הבלוג באינטרנט ולא להפוך אותו לספר (מה גם שזה יותר אקולוגי וחוסך נייר
)

Purple Mushroom

New member
אני הייתי בקשר חברי עם בחור אחד

בערך בגיל שלי, שכל חייו מוקדשים לכתיבת ספרים דרך המחשב (word), והוציא עד עכשיו (אחרי כ-16 שנות כתיבה, ולימודי כתיבה, וסדנאות), 2 ספרים. ספר שירים בגיל 20, וספר סיפורים קצרים לפני מספר חודשים, אחרי גניזת כמה ספרים, רומנים באורך מלא. למדתי ממנו, שלהוציא ספר אמיתי, צריך קשרים, ונידנודים במייל לאנשים הנכונים. וגם אפשרי להוציא ספר מתוך תקציב מסויים, בלי להשקיע השקעה כספית. הצורך להוציא ספר, התשוקה והחלום, היא לאו דווקא כלכלית. ופופולריות הבלוג אכן מהווה מדד טוב, להוצאת ספרים במישור המציאותי יותר של הדברים :)

למעלה