21 ביוני

חהמן

New member
חה!

אנחנו בעד. ואנחנו אוהבים ארנבים, אבל לא כל כך אוהבים את ארנבנר. חה! אנשי חה!

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני אוהבת אוגרים!

לא אוכל להגיע ב21..

mary lou

New member
למה דווקא ה21?

ולמה אתה מתכוון בדיוק כשאתה אומר "אוהב"?

דם דם

New member
סתם שאלה מתי

איזה שם זה מתי...מי בחר לך אותו טוב טוב נישאר עם עכברוש אז עכברוש,למה אתה כותב מפגש פורום ב21 לחודש כשבעצם אתה כותב שאתה בעד ה24 יש לי רק דבר אחד לומר לך בנידון פיצול אישיות זה מאפיין בלעדי שלי,מובן לך כמו שאני לא מחכה את מסרל סלע. אתה לא תמציא לעצמך פיצול אישיות עם פעם בתאריך 21 ופעם ב24 ולסיום...אני גם בעד ה24, כי מטר שמונים אמר שיותר נוח לו וביננו לא כול יום מטר בא לביקור מולדת

השרוט המציא את השם מתי...../images/Emo3.gif

אני משום מה הייתי בטוח שה21 זה יום ראשון... ואני בעד יום ראשון. משמע - ה24.

ר ו ת ו ש

New member
....

אני לא אוכל להגיע. מתאים לי רק באוגוסט, אבל בטח זה לא יהיה באוגסט... טוב, לא משנה.

חהמן

New member
חה!

לדעתנו, כדאי משישהו יעשה כאן סדר, ועדיף שזה לא יהיה אנחנו. מה שכן, אנחנו מציעים כמה דרכים לעשות את זה מסודר יותר: א. להעביר את הדיון על זה לפורום הבלוגיה. זה נראה לנו יותר רלוונטי לשם. ב. שמישהו יכתוב פוסט מסודר (רצוי אחד מאלו שיש להם אלפי כניסות על כל פוסט), רצוי עם סקר שמציג תאריכים אפשריים ושעות, ומבקש מאנשים תגובות. ג. לבקש מבצלאל שייתן לזה פימפום בעמוד הבלוגיה, כדי שתהיה הענות. ד. לבקש מכל מי שמתכנן להגיע לכתוב על זה פוסט עם הפנייה לפוסט המארגן. ה. לנסות לארגן מתפוז הטבות, לדעתנו במינימום הם יכולים לארגן למי שמגיע שוקו ולחמניה. אנשי חה!

wranger

New member
אכן, בפעם שעברה היו כובעים...

...אבל לא היו מספיק אנשים.

השוקו זה התפקיד שלי!

זה ידוע לכולם עוד מהמפגש הקודם שאני זה האיש עם השוקו. לאף אחד אחר אין זכות לבוא עם שוקו למפגש.

חהמן

New member
חה!

הי תראו, עכבר כחול מדבר! חה! היות ולא היינו במפגש הקודם, יש לנו כמה שאלות: א. איזה שוקו? קרלו? יטבתה? ב. ואם אנחנו רוצים לבוא עם שוקו, מה אז? ג. קצת אנוכי מצדך למנוע מכולם שוקו רק כדי שתהיה מיוחד, לא?

wranger

New member
אהמ. אהמ.

התכוונת לכתוב: "זה ידוע לכולם עוד מהשרשור הקודם שבו ניסינו לקבוע תאריך למפגש הקודם שאני זה האיש שאמור להביא שוקו למפגש"? כי לא זכור לי שראיתי שוקו על הגג של עזריאלי.

למעלה