21 ביוני

שירי116

New member
הצעה למפגש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!!!|#@!@|$!@|%

שכל אחד יצמיד לו עם סיכת ביטחון פתק לחולצה בו יש סימן של תפוז+ שם המשתמש שלו+ שם הבלוג שלו (אם רוצים כמובן לא חייבים P:
) ככה יהיה יותר קל לזהות את האנשים... וגם אם רוצים לכתוב לפני זה סימני זיהוי בבלוג...

ayala26

New member
אני לא יכולה

אח שלי ושל מטר שמונים מתחתנים באותו יום

דם דם

New member
באיזה תאריכים את בארץ

מקסימום נארגן עוד אחד בחופשת הקיץ נקווה לשם תוכלי לבוא

ayala26

New member
מה זאת אומרת בקיץ? יוני זה לא קיץ?../images/Emo178.gif

אני מגיעה ארצה פעם בשנתיים ולא פעמיים בשנה
בכל מקרה לא נראה לי שאני עד כדי כך חשובה אם לכולם נוח ב-21 ביוני אני אשמח לשמוע איך היה. אני מגיעה ביום שבת הבא לשבועיים.

דם דם

New member
יוני זה קיץ? ../images/Emo122.gif

לא אצלי לפחות יוני עדיין הטמפרטורות נעות סביב ה28 קיץ זה כשהשמיים אצלנו בבאר שבע עולים באש,עם מעלות של 35-37 זה קיץ סליחה טעות שלי...זה לא קיץ, זה כבר גיהנום אוקיי יוני זה קיץ..אוגוסט זה גיהנום עכבר תכנן שהמפגש יצא ב24 דווקא יום אחד אחרי שאת עוזבת באסה נו נעכדן אותך איך יצא

ayala26

New member
אני גרה בהולנד. 28 מעלות זה קיץ בשבילי.

אין סיכוי שתראי אותי במזרח התיכון באוגוסט. רק בגלל החתונה של אחי הסכמתי להגיע בקיץ מתכתחילה! ב-21 ביוני מתחיל רשמית הקיץ: היום הארוך בשנה.

דם דם

New member
שיהיה במזל טוב קודם כול

28 מעלות...אייי איזה מזג אוויר משגע זה נו אז אולי בהזדמנות אחרת תמיד אפשר לארגן עוד פגישות אגב אני בן לפחות זה מה שטוענים

חהמן

New member
חה!

זה רק אנחנו או שהשירשור הזה נקבר פה? יש מצב שהוא יעבור למיקום קצת יותר בולט בפורום?

למעלה