אמור להיות אחד עם האראנקאר'ס ;;
C cRitiCaL KitTy New member 26/6/06 #31 ../images/Emo129.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif אי אפשר להעלות אותו לתפוז...
C cRitiCaL KitTy New member 26/6/06 #36 +../images/Emo129.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif
K Kawaii Baka New member 24/6/06 #9 עוד פעם אני בשוק מהאיור העדכני O_O לאיציג'ו יש הבעה של פאג גמור. רוקיה נראת גבוהה בצורה לא טבעית ודומה יותר מאי פעם לבחור. על החזה של אוריהימה אני אפילו לא הולך לדבר, הוא פשוט נהפך ליותר ויותר לא טיבעי בצורתו.
עוד פעם אני בשוק מהאיור העדכני O_O לאיציג'ו יש הבעה של פאג גמור. רוקיה נראת גבוהה בצורה לא טבעית ודומה יותר מאי פעם לבחור. על החזה של אוריהימה אני אפילו לא הולך לדבר, הוא פשוט נהפך ליותר ויותר לא טיבעי בצורתו.
N Neon taichou New member 24/6/06 #11 ../images/Emo205.gif רוקיה באמת גבהה. םם;; זאת תמונה ממש יפה. רוקיה כזאת בישי ואוריהימה מזכירה לי את יומיקו מרוד. 3> איצ'יגו אומו כרגיל ורנג'י עם צמה...
../images/Emo205.gif רוקיה באמת גבהה. םם;; זאת תמונה ממש יפה. רוקיה כזאת בישי ואוריהימה מזכירה לי את יומיקו מרוד. 3> איצ'יגו אומו כרגיל ורנג'י עם צמה...
H Hinamori New member 24/6/06 #13 רנג'י עם צמה זה קקי >:../images/Emo181.gif רנג'י עם שיער פזור! כןכן!
F Fay Wood New member 24/6/06 #14 עזבי את זהה~ ../images/Emo168.gif רנג'י עם עניבה. ומשקפיים. אמג *חולשהעזהלעניבות*
K Kawaii Baka New member 24/6/06 #15 ימיקו "נראת" ביבליופילית גמורה יש משהו בפיזור שלה שמתרכז יותר בזה, מאשר המוזרות הכללית של אוריהימה. יומיקו > אוריהימה. >.> <.<
ימיקו "נראת" ביבליופילית גמורה יש משהו בפיזור שלה שמתרכז יותר בזה, מאשר המוזרות הכללית של אוריהימה. יומיקו > אוריהימה. >.> <.<
M Mugen bla New member 25/6/06 #23 מה לא טבעי בצורה? אני מכיר בחורה שהיא בדיוק כמו אוריהמה גם בחזה, אז כן ... זה טיבעי פשוט זה נדיר .
מ מלפפון ים New member 25/6/06 #25 נראה לי שאתה מדבר על הגודל. P: [כי הצורה באמת נראית לא-טבעית כ"כ - חזה לא אמור להראות בדיוק כמו שני כדורי ים שנתחבו לחזית החולצה]
נראה לי שאתה מדבר על הגודל. P: [כי הצורה באמת נראית לא-טבעית כ"כ - חזה לא אמור להראות בדיוק כמו שני כדורי ים שנתחבו לחזית החולצה]
M Mugen bla New member 26/6/06 #38 לא כדורסל, גם לאוריהמה אין כדוסל יותר סוג של מלונים+ אחד הדברים היפים זן נדיר של בחורות .. חזה שופע וגזרה דקה.
לא כדורסל, גם לאוריהמה אין כדוסל יותר סוג של מלונים+ אחד הדברים היפים זן נדיר של בחורות .. חזה שופע וגזרה דקה.