25 סגור נח``ל?אם כן פרטים......

25.7.01

New member
25 סגור נח``ל?אם כן פרטים......

אם 25 סגור נח``ל אז הייתי רוצה קצת פרטים על המסלול...תודה.

טרמפיסט

New member
תאריכים לגיוס אוגוסט

אלה התאריכים עפ``י מה שידוע לי (מה שהחבר`ה מדברים) לגיוס אוגוסט הקרוב. אל תתפסו אותי במילה... הכל בעירבון מוגבל: 23 ליולי - גולני 24 ליולי - נח``ל 26 ליולי - צנחנים \ מגלן 30 ליולי - שריון 31 ליולי - מג``ב \ חרמ``ש 0 לאוגוסט - תותחנים

amit s

New member
ממש לא!!!

23 ביולי- גולני 24 ביולי- גבעתי 25 ביולי- נח``ל 26 ביולי צנחנים 30 ביולי- שיריון 31 ביולי- הנדסה קרבית 1/2 באוגוסט- מג``ב ונ``מ 5 באוגוסט- חירמ``כ (דוכיפת, חרוב,שמשון, נחשון) 6 באוגוסט- תותחנים אם אני ידע עוד אני יודע... ואם מישהו מיתגייס ב-5 לאוגוסט שייצור קשר

KummAIR

New member
טעית בכמה דברים

ב1 באוגוסט מתגייסים: כלבנים,פל``סר שריון,ועוד ב23 ביולי מתגייסים: גולני וגבעתי ביחד

תאריך הגיוס 5 באוגוסט

אני מתגייס ב5 לאוגוסט יש לך מושג בטוח ש5 לאוגוסט זה דוכיפת חרוב וכיוצא בזה ?

amit s

New member
לערנב רעיל........

קודם כל בטוח שזה חירמ``כ. דבר שני צור איתי קשר באיי סי קיו 121120503 או באי מייל [email protected] דרך אגב באיזה לישכת גיוס אתה??? ועוד משהו, אני בכלל לא מתכוון להתפנות מהבקו``מ!!!!! אני הולך למג``ב ולא יעזור בית דין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HA_HA

New member
6 באוגוסט

אני כמעט בטוח 6/8 זה גם תאריך של נ``מ!(זאת הייתה העדיפות הראשונה שלי,ואמרו לי שיש לי סיכוי טוב להגיע לשמה).

hades_

New member
אני מתגייסת בתאריך הזה ואני מודיעה.

מצטערת בשבילך, אני שמחה מאוד. איזה לישכת גיוס אתה?

snorch

New member
תאריכי גיוס

הקיצר הדבר הכי טוב לעשות הוא לחכות עד לתאריך הזה ואז לראות לאן מתגייסים כי כמו כולם רואים אף אחד בעצם לא בטוח

avipe

New member
אבל אני בטוח במיליון אחוז!!!!!!

שאר האנשים כאן לא בטוחים וזה מה שאני מנסה להסביר כאן!!! נמאס מהפורום הזה!! סתם אנשים שרוצים לעצבן!!!!!

כן. 6 לאוגוסט זה גם תותחנים וגם נ``מ

אני אישית מתגייס בתאריך הזה .. אתה כנראה תהיה איתי ! דבר איתי באיי סי קיו 111058934

24/7

New member
זה לא נח``ל 25.7 !

אחי 25.7 זה גבעתי או גולני נח``ל זה 24.7

avipe

New member
אל תעבדו על אנשים

25 זה בטוח נח``ל... אין פה בכלל ויכוח אני בטוח בזה במיליון אחוזים...עשיתי הצלבה עם מספר מקורות מוסמכים ביותר.. אין סיכוי שאני טועה... תבדוק אתה את המקורות שלך...

25.7.01

New member
אני לא יודע מה לעשות!

קצין אחד אמר לחבר שלי שזה גבעתי......הצילו..

KummAIR

New member
25 זה גבעתי במיליון אחוז

תראה,ב25 מתגייסים לגבעתי במיליון אחוז,אך זה לא אומר שגם חלק שמיועדים לנחל יתגייסו בתאריך זה.יכול להיות שיש גיוס משותף למרות שלא נראה לי.

למעלה