25 סגור נח``ל?אם כן פרטים......

avipe

New member
מי אמר לך?

KummAIR מי אמר לך את השטויות האלה?מה המקורות שלך?כי לפי מה שנראה לי אתה מדבר משמועות ורק מנסה לשגע פה אנשים. כי המקורות שלי מאוד אמיתיים ובדקתי מספר פעמים ואחרי שאמרתם פה בפורום אז ביקשתי שיבדקו לי שוב וזה במאה אחוז...(קצין בכיר בלשכת גיוס בדק לי). אז בבקשה...

KummAIR

New member
ממקורות מוסמכים

את זה אני יודע לא מחברים.אני לא יגיד סתם משהו כדי לעצבן אמרה לי את זה אחת מגבעתתי.והדבר היחיד שאמרה לי הוא שגבעתי מתגייסים ב25 ביולי.זה בכול - היא לא אמרה כלום על הנחל.

barakas

New member
שיטת הימים

בכל הגיוסים ניתן לדעת על פי יום הגיוס לאן מתגייסים בשבוע חי``ר:יום שני-גולני-גבעתי יום רביעי-נח``ל ולכן 23.7-גבעתי 25.7-נח``ל

KummAIR

New member
טעות

ב23 ליולי מתגייסים לגולני. ב25 לגבעתי.לנחל אין לי מושג מתי תגייסים ייתכן שב24 ביולי

avipe

New member
אמרתי כבר

שקצין בכיר בלשכת גיוס ומ``פ של טירונים...שניהם יודעים קצת יותר טוב מסתם קצינה מגבעתי שלא בהכרח בענייני גיוס.... דרך אגב כדי להיות בטוח בודקים לי היום מעוד מישהו שהוא ישאל את המג``ד שלו והוא כבר אין סיכוי שיטעה...אז אני מחכה לתשובה אפילו שאני דיי בטוח שהבחור מלשכת הגיוס יודע הכי טוב.. אולי יש באותו יום כמה גיוסים? טוב...נראה כבר עוד 21 יום!!! אני לא מאמין ....רק עוד 3 שבועות לחיים נורמליים.....

נריה_ה

New member
למישהו יש פרטים? ה12.8...

למי יש מושג לאן הגיוס של ה12.8? מי עוד מתגייס בתאריך הזה?

למעלה