264- שרשור יומי, כי פאק, בא לי להספ

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifאיזה פרק אדיר!

סופסוף טסובאקי הזאת מתה, כבר נמאס ממנה! ממש לוזרית, לנאראקו מגיעים בני-ברית נעלים יותר ממכשפה אובססיבית.

פרק חביב

אבל אני חושבת שמחר יהיה פרק הרבה יותר טוב!!!
הפרק לא שווה בלי קטעים מצחיקים וזה מה שהיה חסר!
אנשים אתם יכולים לשים תמונות של הפרק?

פולי3

New member
היה פרק כה משעשע !

חחחחחחחחחחחח, נקרעתי מהפריוויוז של מחר- אינויאשה מקפץ ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לי Li

New member
פרק נחמד

קאגורה עצבנה אותי היא תמיד בורחת עם הנוצה הזאת שלה >_> תתמודדי פעם אחת כמו שצריך >< בעל אופן, פרק חמוד, אין יותר מידי מה להגיד עליו (ם פספסתי מעט מההתחלה, אבל אשלים מחר ^^). פרק הבא נראה שולט ביותר *.* מישהו רוצה לספיילר לי? ^_^"

love Jay

New member
אם את רוצה לדעת הגשתי לך את התמונות

של אבא של אינו וסאשי ובאנקוטסו

לי Li

New member
*מחפשת את הפואנטה*

*לא מוצאת* זה בדיוק מה שהתכוונתי אליו >_>

ממ.

אני היחידה שהסתכלה בפרק הבא ובההתה באינו קופץ ו"בטעות" נופלת לו קצת החולצה.
פרק הזוי. אני אפרט לייטר אני ארדם עוד שניה.

לי Li

New member
ממש לא היחידה

זה היה כל כך יפה *.* מה שזה לא יהיה, אני מקווה שהוא המשיך להוריד אותה XD

Kiku

New member
פרק נחמד... לא יותר מזה...

כמה אפשר כבר לראות את טסובאקי?! תודה לאל היא הסתלקה סוף סוף!!! מעצבנת! כמה דברים ששמתי לב אליהם: - זה רק אני או שעל הניירות הקטנים בהתחלה היה מגן דוד?
- היה תקריב מוזר של הרגל של אינו
- כל מה שטסובאקי חושבת עליו זה אותו זיכרון של קיקיו פוגעת בה. כנראה יש לה מוח קטן מאוד.
[וזה כבר התחיל לעצבן...] מירוקו מצחיק כהרגלו, למרות שהופתעתי לשמוע שהוא לא נגע בכוהנות רק כי אמרו לו...
ואוף, מה קיקיו נדחפה בסוף?! היא מתחילה להיות נחמדה ואני לא אוהבת את זה!!! איך אפשר לשנוא אותה אם היא תהיה נחמדה?! אפילו קצת חבל לי עליה... הרי היא גם אוהבת את אינו... *מבינה מה אמרתי כרגע וסותמת* הפרק הבא נראה מצחיק!!! אינו אונס את שיפו XDDDDDDDDDDDDD *מושפעת מהסרטון ששיר שלחה לי* הגיע הזמן לעוד פרק קליל ומצחיק... די כבר עם הקרבות! מחכה ליום ראשון

Kiku

New member
הכינוי שלי זה קיקו ולא קיקיו

זה התרגום של השם שלי ליפנית... אני מודעת לדימיון לשם "קיקיו" אבל מנסה להתעלם... שלי עדיין יותר יפה!

עוריט

New member
פרק נחמעד

אבל טסובאקי הלכה לה וזה מעציב
ואיך במת אפשר לאהוב את קקי כשהיא מתחילה להיות נחמדה? זה לא פייר. והרגל של אינו' שקסית למדי
ומירוקו היה כו לכך חמוד הפרק הזה
הייתי עושה לו ילד! אני חולה על השיער שלו.

עוריט

New member
ועוד משו. ../images/Emo69.gif

שקאגורה תלך ללמוד כבר בלט א םהיא כול כך אוהבת ריקודים! בחיי וכל חצי שנייה "ריקוד הלהבות" "ריקוד הדרקון" די! חלאס! מספיק!

מירוקו היה חמוד :)

איך שהוא קינא בשיפו על זה שהכוהנות רצו ללטף אותו... סה"ך היה פרק יפה!!

למעלה