29/12 סילבר ת"א....

a d i d a s 2 1

New member
29/12 סילבר ת"א....

ערב נעים לכולם... מי מתכוונת לבוא? ובכלל מה קורה מחר?

a d i d a s 2 1

New member
בטח, אתם וכל נתניה באוטובוס הקסמים

שהופך לחללית ולתאי כרומוזומים... נו ברצינות מי באה מחר ולאן אמורים ללכת לפני? הבנתי שבית קפה או משהו בסגנון ויכול להיות סבבה... רק צריך לדעת מתי בערך להגיע למועדון, וצריך לדבר עם מישהו מהמועדון שלא יהיו בעיות להגיע מאוחר ת"א בעייתית בדר"כ... ראו מקרה קארינה... התקשרתי לאור מבין עכשיו... והוא אמר לי...אני בשיעור תתקשרו יותר מאוחר.. ככה נגמר המסע שלי עם אור! חחח

a d i d a s 2 1

New member
הלך לשיר עם אסתר מדונה בשיר שלנו

איזה סדרה מפגרת! סדרה סתומה ולא במובן התורה... (שכחתי מה זה אומר סתום בתורה.... איףףףף) אור מבין...יחצ"ן שלי נחמד... רק לפרסם הוא יודע:) חחחח צריך לדבר איתם..להגיד להם שקבוצה נכבדת של בנות שהם לא יצפו לראות מחר מתכוונת להגיע...חחחח

a d i d a s 2 1

New member
אה ומחר יש הפתעות...רכבת ההפתעות...

או אוטובוס הקסמים? תבחרו אחת מהאופציות.. אבל באמת יש הפתעות...

מגושקה

New member
למה סדרה מפגרת?

באיזה עוד סידרה תיזכי לראות את רני בלבוש מינימלי... אה, ואני לחלוטין מבואסת שג'קו מכיר את אושרי. אושרי הרי היה גר בלוד, וזה מה זה קרוב אליי, מה ג'קו לא יכול היה לקפוץ בדרך,
זהו נעלבתי.

a d i d a s 2 1

New member
את רמלאית?

אני לא חולת סדרות האמת לא מסוגלת לראות טלויזיה בשקט.. תמיד אני קמה אחרי חמש דקות... ומקסימום רואה בעמידה וככה אני גם על המחשב האמת... רני לא הנקודה הרגישה שלי...ג'ו סוויד כן..אלוהים! יש לו חיוך מדהים ועינים כובשות אבאלה... חוצמזה יש לי נטייה להימשך לג'ימלים...

מגושקה

New member
לא חלילה וחס!

לא מרמלה, ממושבה לא פחות מעאפנה, חחח סתם. אני דווקא חולת סדרות, וכמובן רואה אפילו כאלה שעדיין לא הגיעו לארץ, ואם תוסיפו גם שהות אובססיבית באינטרנט (מממ מעניין למה?חחח) ועבודה, ואי התעייפתי רק מלחשוב על זה,

מגושקה

New member
ללללללאאאאאאאאא

שונאת תסדרה הזאת, אחרי הפרק הראשון, את אומרת למה לעזאזל הם לא באמת נאבדו, חחח אני מכורה לטונות, אז ככה: האוס, נמלטים, 24, סטודיו 60, האנטומיה של גריי, הירואז, ג'ריקו, וזה מה שאני זוכרת בינתיים, חחח

a d i d a s 2 1

New member
שמע ישראל!!!

אם אני אראה כל כך הרבה טלויזיה ישלחו אותי לאישפוז... יתחילו לחשוב שזו לא באמת אני ועכשיו כשאני חושבת על זה את רואה בשביל שתינו!! ויש עוד שאת לא זוכרת????

talytal

New member
מגושקה, עכשיו ליכלכת! ../images/Emo6.gif

טוב, אני קצת מכורה ל"אבודים"... מה לעשות. אבל גם לסטודיו 60, 24, האנטומיה של גריי, ורוניקה מארס, בנות גילמור, איש משפחה, ועוד המון המון המון סדרות. שכמובן, כרגע אני בפיגור עצום בכולן פשוט כי אין לי זמן לשום דבר חוץ מלימודים וטיפונת שינה (וכמובן לפורום ולג'קו, שזו התמכרות ברמה שונה לגמרי...
). ו-heroes באמת שווה כמו שאומרים? אני מנסה לא להתחיל בכלל לראות סדרות חדשות אלא אם כן אני יודעת שהן ממש ממש שוות את זה. את נמלטים עזבתי באמצע, לצערי...

Karina85

New member
אני נוראית בקטע הזה!!!

אני מכורה לכל כך הרבה... קודם כל הטלנובלה התורנית בערוץ 3... סיינפלד, חברים, בנות גילמור, ג'ואן מארקדיה, האו.סי... ועוד המון ... מבט הזומבי ממכר מה לעשות...

livi4

New member
אחותי כל השרשורים שלך

הופכים בשלב מתקדם ל-
מה נסגר איתך ??? סתם ממי קחי את חופש הביטוי ודברי על מה ברוחך - בכל מקרה אני כבר לא יודעת אם אגיע יש קצת פרובלמס....

reviital

New member
ג'ו סוויד, שחקן ענק! באמת,

חתיך? הייתי אומרת בגבול. לא הורס עד כדי כך. אני חושבת שחלק ממה שהוא נהיה somthing זה בגלל שחלק מהבאזז סביבו זה בגלל שהוא ערבי.

למעלה